Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Proletariat

15.07.2005 01:01    #4191     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi
Dokladnie... wszysto zalezy od tego jaka chcesz grac taktyka... tzn. czy ofensywnie czy defensywnie. Jesli chodzi Ci o ofensywe to, tak jak pisal "bobi" Szybkosc, Przyspieszenie, Dośrodkowania, Drybling, Decyzje, ja rowniez zwracam uwage na blyskotliwosc, technike, i podania :) jesli o defensywe, to bardzo wazne jest tak jak u obroncow ustawianie sie, krycie i odbior pilki :) pozdrawiam!

Jose Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2005 14:08    #4192     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
Grajac taktyka z dwom napastnika, czesto stosuje sie rozwiazanie, ze jeden z nich jest typowym snajperem a drugi napastnikiem. Moje pytanie, co ustawic w ustawieniach indywidualnych snajperowi a co napastnikowi???

omega Młody aktywista

22.04.2005 10:51    #4193     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
Tzn byc moze jets to wina bardzo duzej liczby spotkan poniewaz liga final pucharu polski oraz faza grupowa LM a pozniej final pucharu UEFA wiem ze to duza liczba meczy ale ja gram Tylko Legia mam dobry tylko kolo 15 pilkarzy reszta to przyszle gwiazdy:D ale chyba musze po prostu zrezygnowac z druzyny U18 i rezerw i zrobic duzo wieszka rotacje w skladzie Oczywiscie w rezimie mam zaznaczona funkcje odpoczynek po meczu...Gram taktyka diablo do fma

omega Młody aktywista

14.04.2005 11:45    #4194     Sufler - Porady do gry - Diablo
Czy postala juz taktyka diablo do fm2005? i jesli tak to czy mozecie podac link:)))

Proletariat

09.04.2005 14:03    #4195     Sufler - Porady do gry - Nierówna forma
prowadze chelsea i zauwazylem dziwna przypadlosc. gram wywazona taktyka z kontry. w meczach z dobrymi klubami np. man utd czy arsenalem moj zespol gra dobrze a gra jest wyrownana. przychodza mecze ze sredniakami typu bolton i moj zespol nic nie gra. rozumiem gdyby wogole nie bylo zadnych okazji do zdobycia bramki dla obu zespolow ale w takich meczach druzyny przeciwne maja duza przewage i co rusz stwarzaja okazje! gdy zmieniam gre na bardziej ofensywna nic sie nie zmienia. co mam wiec zrobic?

Disaster Partyzant

08.03.2005 21:04    #4196     Sufler - Porady do gry - Który napadzior lepszy??
Kurcze który napadzior lepszy?? Ja gram taktyka 4-4-2.Zauważyłem że mój wysunięty napastnik gra słabo a ma chłopak predyspozycje do dobrej gry.A mam napastnika w parze z nim i gra o niebo lepiej mimo słabszych statsów.Grają juz tak prawie 2 sezon.Więc nasówa mnie się pytanie czy każdy napadzior pasuje do kazdej taktyki bo z moich obserwacji widze ze chyba nie bardzo, lecz moge sie mylic.Jezeli do WN potrzeba innej taktyki to jakiej ??A może właczyć grę na snajpera w ustawieniach taktycznych i bedzie lepiej??A może chłopak jest za wolny i ma za słabe przyspieszenie(oba wynoszą 10).

Adamus Partyzant

07.03.2005 19:42    #4197     Sufler - Porady do gry - taktyka do wisly
prosze o jakas dobra taktyke do wisly i wyprobowana sam sie tyle nakombinowalem i nic jesli ktos ma to prosze o linka lub kontakt na gg6145599

Bartek Partyzant

19.02.2005 22:28    #4198     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Czy mozna zmienic w taktyce zeby nie bylo kolek tylko ocs innego np.koszulki

Bartek Partyzant

17.02.2005 13:27    #4199     Sufler - Porady do gry - Taktyki
Jaka taktyka najlepiej sie gra zeby obrona lepiej grala.

Behemot Młody aktywista

16.12.2004 11:33    #4200     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Moja rada odnosiła się do FM2005, choć taktyka ustawiania sparingu ze słabszymi drużynami od siebie, ew. na ich terenie sprawdzała się także w CM03/04. A co do wyprzedzenia - powinien wystarczyć tydzień, lub nawet kilka dni - o ile termin jest wolny dla obu zespołów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution