Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Proletariat

20.12.2005 17:41    #4151     Sufler - Porady do gry - odnosnie taktyki
Zapomnialem dodac, ze w lidze w meczach zdarza mi sie iz dochodze w meczu do 18 sytuacji z zcego moj przeciwnik ma 6-7 sytuacji i wygrywa ze mna 2:0. . co do meczow LM z juve na wyjezdzie dostaelm 3:0 grajac taktyka z zaleceniami wilhelma a z arsenalem u siebie dwojke przy czym zagrozilem bramce rywali tylko 4 razy w ciagu meczu ! :/ w czym tkwi problem ?

Proletariat

17.12.2005 12:58    #4152     Sufler - Porady do gry - zmieniac czy nie zmieniac?
Jak sadzicie zmieniac taktyke na mecze wyjazdowe i domowe czy nie? Opnie na forum si sa podzielone, aczkolwiek noerl g proponuje grac zawsze jedna taktyka, z kolei asmodeus 2 of pom jednemu srod. i 2 napastnikow daje mentalnosc druzynowa i zmienia w kazdym meczu( normal wyjazd ofensywa dom) Co o tym sadzicie? Dziekuje za wszelkie sugestie i podpowiedzi, milego dnia g

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
15.12.2005 17:47    #4153     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Polski
Ja grałem rep. Polski i z pierwszego miejsca awansowałem do MŚ :) Grałem taktyka 4-4-2 z jednym def. i jednym ofen. pomocnikiem (strzałki), a skrzydłowym dałem max strzałki do przodu - moja standardowa taktyka :D I wystawiaj Żurawskiego, zapewne jest dżajantyczny, podobnie jak w FM 5

Proletariat

13.12.2005 16:12    #4154     Sufler - Porady do gry - taktyka
Mam pytanie, zauwazylem ze jesli czesto zmieniam taktyke konkretnie mentalnosc i kreatywnosc oraz gpp, to doznaje porazek. Czy mam uzywac jednejtaktyki? Jesli tak to jak wygrac newcastle na man.u na wyjezdzie nie cofajac lini obrony i nie zmniejszajac mentalnosci? Drugie moje pytanie to jaki ma sens zmieniac cokolwiek w ustawieniac druzynowych(mentalnosc, kreatywnosc, gpp) skoro kazdy z moich pilkarzyma osobne wskazowki indywidualne, czy te ustaienia druzynowe wtedy cos znacza? Prosze pomozcie, z gory dziekuje i pozdrawiam

Proletariat

12.12.2005 21:21    #4155     Sufler - Porady do gry - Taktyka
tak jak reaper i szymek radza + 5 gr od siebie:
ZASADA JEST ABY NIE ZMIENIAC TAKTYKI CZESCIEJ JAK RAZ W RUNDZIE, CHYBA ZE GRAMY TAK JAK SZYMEK, INNA TAKTYKA U SIEBIE A INNA NA WYJAZDACH...

dani85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
12.12.2005 17:36    #4156     Sufler - Porady do gry - Mały klub !!
Chętnie pomogę. Gram tylko małymi klubami i mam już doświadczenie. Polecam wymienić pół kadry na darmowych kopaczy albo wystawionych za grosze na liste transferową (można ich brać za 0). Taktyka ofensywna. Nie przesadzać z ustawieniami indywidualnymi bo na tym poziomie i tak nie będą wypełniane.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
12.12.2005 14:10    #4157     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Chodzi o to, że zmienianie taktyki co chwila nie jest dobre dla twoich piłkarzy, kótrym wszystko zaczyna się mieszać, w której to taktyce mieli grać tak, a wktórej tak. POza tym zagranie jedną taktyką jednego meczu nic ci nie powie o tej taksie, trzeba rozegrać conajmniej kilka meczy z różnorodnymi drużynami.
myspace.com/marneszanse

(L)egionista Partyzant

12.12.2005 13:56    #4158     Sufler - Porady do gry - Taktyka
mam pytanie - czy czeste zmienianie taktyki w ciągu sezonu moze zaszkodzic , bo jak widze inni pisze ze tak a inni ze nie , ale jak jest naprawde

gosc Partyzant

12.12.2005 12:58    #4159     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Nie sugeruj sie duza iloscia rzutow roznych. Z moich obserwacji wynika, ze jaka taktyka bys nie gral i jakich zawodnikow na skrzydlach bys nie mial, to 99% dosrodkowan zostanie przechwyconych przez obronce druzyny przeciwnej na zasadzie wybicia na rzut rozny. Wiec zaryzykowalbym stwierdzenie, ze rzuty rozne w FMie nie sa tym, czym w rzeczywistosci, maja jedynie poprawic strone wizualna gry. Moja obecna druzyna strzelila dopiero 1 gola z rzutu roznego i to ponoc niezamierzonego. Praktycznie kazde dosrodkowanie laduje za bramka po rykoszecie od obroncy. Wygrywam mecz za meczem strzelajac kilka bramek w kazdym, zawodnicy strzelaja z roznych pozycji, takze glowa, w scisku itp. Niestety rzuty rozne koncza sie na glowie obroncow, ktorzy jak magnes przyciagaja pileczke. Atrybuty moich zawodnikow odnosnie rzutow roznych sa dosc wysokie, czyli podchodza pod 15. Do tego przeciwnicy sa o klase gorsi, poniewaz stworzylem w II lidze polskiej ekipe juz na I lige, co skutkuje wczesniej opisana nieprzerwana seria zwyciestw, zwykle wysokich. Podsumowujac gdyby omawiana kwestia bylaby zalezna od czegokolwiek i mozliwa do zmiany na lepsze to moja druzyna na pewno strzelalaby wiecej goli z rzutow roznych, one po prostu same by wpadaly.

Proletariat

12.12.2005 11:48    #4160     Sufler - Porady do gry - Gole
Absurd!!! Nie rozmawiaj z pilkarzami podczas przerwy???
Szczykiewicz prosimy o rozsadne solucje...
A jaka taktyka grasz Control? Jezeli masz 4 obroncow nie powinienes zmieniac z taktyki ofensywnej na defensywna... Idz za ciosem, jezeli strzeliles bramke przeciwna druzyna bedzie chciala doprowadzic do wyrownania, wtedy przydaje sie gra z kontry i nastawienie ofensywne, dzieki ktoremu bedziesz mial szanse wbic 2 gola...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution