Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Proletariat

05.06.2006 14:46    #4091     Sufler - Porady do gry - POMOCY!
Jakim klubem zaczac grac bo niewiem :( I prosze o jakies wiadomosci dodatkopwe dla klubu (Taktyka, co sciagnac kogo) i blablabla. wiec czekam THX Z GORY

bury1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.06.2006 17:40    #4092     Sufler - Porady do gry - Propozycje
super gra sie PSG (liga francuska) , ja gram 4-1-2-1-2 ale taktyka zalezy tez od tego jakich graczy wystawiasz wiec pytanie o taktyke jest bez sensu...

Stiopa... Partyzant

Mysle, ze najlepszymi taktykami na druzyny z dolu tabeli sa:

a)4-1-3(dwoch skrajnych skrzydlowych i jeden srodkowy)-2
b)4-2-1-2(dwoch skrajnych ofensywnych skrzydlowych)-1(z tym ze musi to byc snajper 1 klasa, z duzym wykonczeniem akcji i najlepiej zeby glowa tez troche gral i byl szybki)

Nastawienie lekko defensywne, scisle krycie,linia obronna troche cofnieta i gra z kontry. Powinno sie udac.
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

tobiasz.wozniak Partyzant

Prowadzę lecha poznań w 1 sezonie jestem pierwszy zero porażek gram z ostatnią drużyną ligi górnikiem zabrze i niewiem jaką taktyką zagrać bo cały cza zemną wygrywają proszę o pomoc?

LUBER Partyzant

27.05.2006 13:05    #4095     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
Scout , ta taktyka jest juz dawno w necie wiec jej nie opracowałes , taktyka zwie sie killer ;)

gosc1 Partyzant

27.05.2006 09:57    #4096     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
Ja proponuje samemu wyszukiwac zawodnikow, bez wylapywania od dawna znanych "talentow za darmo", wtedy od razu realizm wzrosnie :-). Sama taktyka nic nie da jak nie ma wykonawcow. W polkiej lidze trzeba miec znacznie lepszy sklad od reszty stawki, zeby dokonywac wspomnianych wyzej cudow. W innych ligach nie grywam wiec sie nie wypowiadam. Osobiscie osiagam duze sukcesy w polskiej lidze (zdecydowane zwyciestwo w lidze, upokorzona Wiselka itp) dopiero, kiedy wychowam sobie posciaganych w pierwszym sezonie brazylijskopodobnych grajkow. Z polakami jeszcze nic nie ugralem, a o Europie to juz w ogole nie wspominam. Korzystam ze wskazowek taktycznych bardziej ambitnych "taktycznych" kolegow ;-), wiec nie moge powiedziec, ze moja taktyka jest do D. Wiec osobiscie nie wierze w takie sukcesy jak final ligi mistrzow w 3 sezonie po starcie z drugiej ligi bez "kombinacji" :-).

Proletariat

25.05.2006 15:02    #4097     Sufler - Porady do gry - Schlake 04
...taktyka 4 obroncow jeden dmc potem mr i ml ze strzalkami na sa przod dwoch amc i jedne napastnik.... najlepiej dokupic z zespolu Orlando pirates w rpa Lobohang Mokoena(amc/fc) mlody... a talent:] mozna jeszcze rodrigeza sprzedac na jego miejsce kupc fabio satnosa... i oczywiscie guarin..mlody dmc.. trzeba go szkolic bo niedlugo wszyscy beda..(u mnie tka bylo zawsze) beda chicieli wykupic:]

tobiasz.wozniak Partyzant

19.05.2006 12:54    #4098     Sufler - Porady do gry - jaka jest najlepsza taktyka?
Jestem nanagerem Lecha Poznan gram 1 sezon i nie wiem jaka taktyke wybrac

ryrzu Partyzant

19.05.2006 09:49    #4099     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
http://img61(...)a1hc.jpg
Prawie zawsze gram takim ustawieniem. Tylko teraz na prawej gra mi Alves albo Rafinha a na lewej Chivu albo Fawcet . W tamtym meczu dałem odpocząć Ronaldinho... końcowy wynik to 25-0
Oni grali zwykłym ustawieniem 4-4-2

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
15.05.2006 16:55    #4100     Sufler - Porady do gry - 4-1-2-1-2
4-1-2-1-2 byla znakomita taktyka zwlaszcza na wszystkich CMach z serii 3. Wtedy zreszta generalnie lepiej spisywaly sie taktyki bardziej skoncentrowane w srodku pola, typowa gra skrzydlowymi byla mniej oplacalna. Nie uszlo to zreszta uwadze SI, ktorzy w nastepnych wersjach starali sie to wywazyc :>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution