Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.06.2006 14:22    #4081     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Rabbit, gram ta sama taktyka w Legii, tylko obroncy nie maja strzalek, ale sa nastawieni bardzo ofensywnie(skrajni), pomocnicy(skrajni) maja strzalki na maksa do przodu, ta taktyka mi sie gra najlepiej, probowalem jeszcze kilku, ale ta najlepiej. Sklad:
Dudek(Koprivec
Kuzera----------Rzezniczak-------Loda------------Pawel Zuk
Guarin
Molnar(Szalachowski)-----------------------------Petasz
A.Andres Jara
Todorov-------Kurtovic(ze szkolki)

Proletariat

15.06.2006 12:41    #4082     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
hehe to nie moja taktyka tylko jasonxa ja sie tylko tak bawie... sam uzywam tej taksy =]

bury1986 Partyzant

15.06.2006 12:17    #4083     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
ja gram wlasnie ta taktyka 2 sezon PSG i wymiatam jak chce, ogrywam Chelsea 2:0 na wyjezdzie Porto 4:0, gram dlugimi podaniami bo mam super grajacych glowa napastnikow a moj wysuniety pomocnik strzelil w 1 sezonie 23 bramki. jak chcesz odezwij sie na gg 7363226 to podam wiecej szczegolow.pozdro

Proletariat

15.06.2006 12:15    #4084     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Tak, to ona. Czytalem wlasnie chyba twoj poradnik na jakiejs stronie i zainspirowala mnie ta taktyka ;) Ale wieksza sympatia darze moja 4-1-2-1-2, gdyz wole gre z defensywnym pomocnikiem i 4 obroncami. Ale warto experymentowac.

Proletariat

15.06.2006 12:05    #4085     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Czyli nie taka zla ta taktyka. :) Teraz gram trzecioligowym Southend, zaczalem od taktyki 3-2-2-1-2, ale sciagnalem ja z internetu. :) Wole grac swoimi wlasnymi ustawieniami, choc ta taktyka 3-2-2-1-2 jest nawet niezla...

Proletariat

15.06.2006 11:50    #4086     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Kiedys stworzylem sobie taktyke 4-1-2-1-2 gdy gralem Newcastle. Na poczatku szlo dobrze, zwyciestwa m.in. 3-0 z Deportivo L.C., 2-1 z HSV, remis 2-2 z Arsenalem. Ale pozniej bylo gorzej, niespodziewane porazki np. z Sunderlandem. Taktyka przedstawia sie tak:
- 4 obroncow w jednej linii, z czego skrajni maja lekkie strzalki w gore i nastawieni sa na gre do przodu
- 1 defensywny pomocnik ktory, jesli jest dobry, zbiera bardzo wysokie noty
- 2 skrzydlowych na polowie boiska z lekkimi strzalkami w gore
- 1 ofensywny pomocnik
- 2 napastnikow
Ustawienia byly nastepujace: nastawienie normalne, ew. lekko na ofensywe, podania bezposrednie, pozostale opcje na mieszane. Co wy sadzicie o tej taktyce? Grac nia? Porazki sa raczej chwilowe czy po prostu taktyka nie jest dobra? Co do zawodnikow, to sa dobrzy, mecz np. z Sunderlandem powinienem wygrac (u siebie). Jakby co to dam screeny z tej taksy.

Z gory dziekuje za opinie.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

15.06.2006 10:33    #4087     Sufler - Porady do gry - Atrybuty trenerskie - jakie?
taktyka-taktyczny
sila, aerobik- silowy
sfg,panowanie nad pilka-techniczny (chyba:P)
um bramk-bramkarski
obrona-defensywny
atak-ofensywny
co do strzalow to nie mam pojecia, bo mam trenera co ma ofens. na 18 i mam 4 gwiazdki :/

Proletariat

15.06.2006 07:18    #4088     Sufler - Porady do gry - Atrybuty trenerskie - jakie?
Witam. ;) Mam małe pytanie - jakie atrybuty trenerskie odpowiadają sa poniższe?

Siła
Aerobik
Um. bramkarskie
Taktyka
Panowanie nad piłką
Obrona
Atak
Strzały
Stałe fragmenty gry

Niektóre wiem, jakie - bo sama nazwa wskazuje. Ale niektórych nie mogę dobrać...

Proletariat

14.06.2006 11:20    #4089     Sufler - Porady do gry - Ajax
Mam problem z taktyką.Nie wiem czemu ale moi piłkrze w każdej taktyce którą wymyslę dają dupy i przegrywają nawet jak wygrywają 2:0 często dość remisują.Już nie mam pomysłów na taktykę.Więc pomóźcie mi.Wiem że to głupia sprawa, ale mnie już szlag trafia.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
13.06.2006 06:02    #4090     Sufler - Porady do gry - Barcelona POMOCY!!!!!!!!!
Sprobuj stworzyc treningi dla konkretnych formacji - obroncow, pomocnikow (moze byc z podzialem na AM i DM), napastnikow, by zawodnicy trenowali tylko to, co jest im potrzebne (np. dla napastnika minimalny trening defensywny i nieduzy taktyczny, ale nacisk kladziesz na strzaly, stale fragmenty etc.). No i popracuj nad taktyka.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution