Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2006 09:27    #4071     Sufler - Porady do gry - DLACZEGO
Możliwe, że nie trafiłeś z taktyką. Być moze potrzebna jest zmiana na inną.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
24.06.2006 16:30    #4072     Sufler - Porady do gry - arsenal
jaką taktyke polecacie dla tej drużyny? bo grałem barceloną za nim do nich przeszedłem, ale tamta taktyka (b.ofensywna) nie pasuje do angielskiego stylu gry

p.obrocki Partyzant

24.06.2006 15:34    #4073     Sufler - Porady do gry - T_A_K_S_A
Grzechoo - sprzeczałbym się, liga angielska jest naprawdę unikalna. Tam nie przechodzi grać jedną taktyką, jest tak dużo meczy w sezonie, że przeciwnicy rozpracowują z czasem twoją taktykę. Oczywiście styl gry drużyn angielskich jest również inny: dwójki wysokich stoperów w hiszpani nie zobaczysz, 2 DM jednocześnie raczej też nie. Gra na jednego napastnika o wzroście ponad 1,90m jest też dość charakterystyczna. Jak pościągasz do drużyny niezbyt dobrych fizycznie, ale niezłych technicznie zawodników, którzy w innym kraju dali by sobie bez problemu radę to tutaj można się ździwić jeśli będą mieli problemy wygrać nawet z ligowym słabeuszem...

Grzechoo Hajer Przodowy

24.06.2006 12:59    #4074     Sufler - Porady do gry - T_A_K_S_A
Teoretycznie można wszystko wygrywać jedną taktyką, ale praktycznie każdemu zespołowi 'pasuje' inna. Kolega grał Montpellier w zestawieniu 4-4-2 i bronił sie przed spadkiem (po awansie do Ligue 1 - FM 2005), a w nastepnym sezonie zmienił na 4-5-1 i prawie zdobył mistrzostwo, wiec w tych taktykach cos jest... :D

menaga Partyzant

17.06.2006 07:46    #4075     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Podstawowa jedenastka : w bramce boruc w obronie: (od lewej : Rząsa hernacki, owczarek, baszczyński, pomoc od lewej piotr brożek (na zmiane z krzynówkiem) defensywny pomocnik m.cantoro ofensywny łobodziński na prawej pomocy smolarek. a w ataku grzegorzewski i żurawski

Taktyka 4-4-2 diamond atack v2 (nie wiem czy ważne ale fm 2006 v6.0.3)

Proletariat

16.06.2006 12:45    #4076     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
@p.obrocki - mialem 15 tys. euro na transfery (angielska Division Two, czyli 3 liga, heh...), kupilem 1 niezlego gracza, na zatrudnienie zawodnikow nie posiadajacych klubow nie starczylo rowniez kasy z limitu pensji. Chyba zmienie klub, bo jednak ta 3 liga jest troszke nudnawa :)

@Menedzer5. Po paru meczach stworzylem sam trening - dla bramkarzy, obroncow, pomocnikow, napastnikow. Niektore parametry rosly, ale niektore zaczely drastycznie spadac, wiec wrocilem do ogolnych ustawien.

Dzieki za pomoc, na pewno poeksperymentuje z taktykami.

Proletariat

16.06.2006 07:17    #4077     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Zaczalem grac 3-ligowym Southend. Po swietnym poczatku i niemal samych zwyciestwach zaczela sie seria porazek. W ostatnich 6 meczach zdobylem 1 punkt. Nie wiem z czego sie to bierze. Nie zmienialem taktyki, zawodnicy sa podobni jak u przeciwnika... Ten sam problem co z Newcastle, i na dodatek nie wiem jak go rozwiazac. Skoro wy odnosicie sukcesy z ta taktyka, wiec czemu u mnie po dobrym poczatku jest tak beznadziejnie?

Grzechoo Hajer Przodowy

16.06.2006 05:43    #4078     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Hehe, to moja ulubiona taktyka ;) I własnie na niej odnosiłem najwieksze sukcesy. Polecam jeszcze 4-1-3-2 (3 środkowi pomocnicy blisko siebie)

Proletariat

15.06.2006 18:44    #4079     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
http://rapid(...)tac.html
Daje linka do mojej taktyki,ktora gralem 2 sezony Newcastle(pierwszy sezon srednio-4 miejsce,za to w drugim sezonie 2 miejsce w lidze i polfinal LM)
Taktyka w sumie dosc podobna do taktyki Rabbita,tyle ze zamiast 4-1-2-1-2 gram 4-1-2-2-1,a skrzydlowi maja strzalki na napad.
PS.Do tej taktyki niezbedni sa swietni WB oraz napastnik z bardzo wysokim atrybutem gry glowa i rownie wysokim wykonczeniem(Nikola Zigic wydaje sie byc idealny)

Proletariat

15.06.2006 14:49    #4080     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Rabbit,ja Celtikiem gram prawie,że identyczną taktylką,ale jak potteromaniak gram obrońcami bez strzałek,skrzydłowi z małymi strzałkami i jak narazie ta taktyka jest idealna.W pierwszym sezonie wygrałem Lige Mistrzów oraz wszystkie Puchary Szkockie.Moge ją tylko polecić.Spróbuj może bez tych strzałek.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution