Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

mati_elop Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2006 05:43    #4061     Sufler - Porady do gry - Programy treningowe
ja porobile mtreningi na odpowiednią pozycję mam takie treningi :
1.napast/ofens - to dla napastników i ofensywanych pomocników (skrzydłowi i ten za napastnikami )

2.obrona - dla obroncow wiadomo strzały wysoko i obrona taktyka tez
3.defensywni pom-ten trening musi miec kazdy jezeli chce dbac jak nalezy o swego defensora,trzeba ustawic wysokie strzaly (kazdy def pom lubi czasami podlaczyc sie do akcji ofe) odbior pilki tez jest wazny bo musi przerywac akcje przeciwnikow sila tez na wysokim poziomie bo musi byc twardy jak skala
4.bramkarze tu wszystko sila taktyka strzaly panowanie nad pilka itp.
5.pomocnicy - tu troszeczke obrony i ataku strzaly (bo z dystansu to ich robota) noi techniki tez sie przyda

No to tyle !!
AVE WIGRY SUWALKI !!!!!!!!!!!

szypon Partyzant

02.07.2006 04:38    #4062     Sufler - Porady do gry - taktyka
Mam jedno pytanko odnośnie taktyki...
Wymyśliłem sobie fajną taktykę, którą odnoszę nawet bardzo dobre wyniki, jednak chciałbym ją troszkę usprawnić "strzałkami". I własnie z tym związane jest moje pytanie: jak takowe strzałki dostawić???

Wiem tylko tyle, że strzałki są w standardowych taktykach, jednak po zrobieniu kilku roszad na boisku, strzałki znikają :(

Proletariat

30.06.2006 14:37    #4063     Sufler - Porady do gry - praca w grecji
gram w olympiacosem pireus i chcę wzmocnić swój skład jakimiś dobrymi klasowymi zawodnikami na lige mistrzów budżetu nie znam bo mi sie teraz gra ładuje .
ps.jaka taktyka jest najlepsza dla greckich klubów

SyZtem Przodownik pracy

30.06.2006 07:52    #4064     Sufler - Porady do gry - profil
no nie wiem bo ja od poczatku gry gralem ta sama taktyka (3-5-2) i mam rok 2013 i nadal mam 4-4-2 w profilu

Proletariat

29.06.2006 12:21    #4065     Sufler - Porady do gry - Stosunkowo łatwe drużyny
Troszke zaskakujące pytanie:). Możliwe, że istnieje taka sytuacja, chociaż osobiście się z nią nie spotkałem, zaś co do tej listy to nie będzie zaskoczniem jeżeli powiem, że klubami które prowadzi się wyjątkowo łatwo są np. Chelsea, Real Madryt, nie tylko ze wzlędu na bardzo silną kadre, ale także z powodów finansowych. Jeżeli chodzi o słabsze kluby typu WBA to jest możliwość, że dobrze trafił z taktyką pod zespół (są takie, gdzie proste 4-4-2 pasuje idealnie i dzięki temu zespół wygrywa) albo poprostu ma szczęście:).

Stivo Partyzant

29.06.2006 12:14    #4066     Sufler - Porady do gry - Stosunkowo łatwe drużyny
Vauxhall motors - angielska conference. Zarząd spodziewa sie walki o utrzymanie. Prace z nimi rozpoczalem od penetracji zawodnikow na free. trwalo to troche ale warto bylo odnalezdz tam m.in Leightona O'briana i kilku(nastu) innych ktorzy stworzyli nowa jedenastke. Grałem taktyka, ktora nigdy nie sprawdzała sie w zadnej innej lidze mian. 442 z jednym srodkowym pomocnikiem rozgrywającym wspomnianym wyzej o'brianem i jednym ofensywnym pomocnikiem. wyniki po 4:0, 6:0 - zadziwiająco łatwo bylo :P. Na początku kadra liczy ok 20 zawodnikow, (lub nawet mniej - nie pamietam) takze pelne pole do popisu dla tych ktorzy lubia tworzyc druzyne od zera. Polecam

Ryba Partyzant

27.06.2006 17:40    #4067     Sufler - Porady do gry - Nowy manager, ta sama taktyka...
Czy spotkaliście się z takim przypadkiem ,że klub zatrudnia nowego szkoleniowca a on stosuje ten sam schemat taktyczny (ustawienie zawodników ;-) co poprzedni trener. Czy to nie jest troche głupie...

Proletariat

26.06.2006 13:36    #4068     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
do thcx:mam prosbe moglbys mi powiedziec jak Ci idzie willem II? i jaka grasz taktyka?wiem ze to nie na temat ale w tamtym temacie co zalozyles jak szukales napastnika zapytalem o to samo ale nikt do starych tematow nie zaglada;Dja zaczalem grac willem i caly czas przegrywam!help!

Proletariat

26.06.2006 13:11    #4069     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
thcx czy mozesz mi powiedzec jaka taktyka grasz?i jak Ci idzie? bo ja zaczalem grac willem II i prawie wszystko przegrywam!help!

potteromaniak Młody aktywista

26.06.2006 04:40    #4070     Sufler - Porady do gry - testowana taksa
taksa---->taktyka

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution