Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

tobiasz.wozniak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.07.2006 14:13    #4051     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Prowadze klub zaliczany do sredniakow ligi polskiej Lech Poznan i nie wiem jaka taktyke wystawic na lepsze druzyny np.legia,wisla k.Obecnie gram taktyka 4-1-2-1-2 i z slabszymi druzynami wygrywam.

wapster Partyzant

20.07.2006 12:25    #4052     Sufler - Porady do gry - jak grac
ale jak taktyka ustawienie ???wszystko

Proletariat

18.07.2006 05:09    #4053     Sufler - Porady do gry - torino
taktyka 4-3-3 jest bobra do słabszych klubów jak masz szybkiego napastnika

kali22 Partyzant

14.07.2006 06:57    #4054     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
SyZtem,u mnie w druzynie defensywa to podstawa.czesto grajac slabymi druzynami inwestuje tylko w obrone i czesciowo w pomoc,reszte skaldu dobieram z mlodziezy i np grajac taka parma wysprzedalem napadziorow z pierwszego skladu,kupilem kilku dobrych obroncow a napastnikow mam z mlodziezowki z notami od 8 do 14!nie wygrywam wiecej niz 2-0 ale takze bardzi ciezko mi strzelic gola:) taktyka 1-4-2-2-1

maxim Partyzant

widzisz a ja tego szukalem jak glupi, widzialem ten punkt taktyka , ale myslalem ze pokazuja sie wtedy jakies stats podczas meczu. dzieki ci bardzo naprawde bardzo mi pomogles. pozdr.

szypon Partyzant

04.07.2006 18:16    #4056     Sufler - Porady do gry - Trening a zawodnicy (problem)
Witam,
chciałbym ponownie poruszyć sprawę treningu. (szukałem na suflerze coś związanego z tym tematem, lecz nie znalazłęm nic satysfakcjonującego, lub jak zwykle coś przegapiłem :P).
A mianowicie. Rozgrywam pierwszy sezon Kujawiakiem Włocławek. Po różnych próbach z taktykami, znalazłem taką, dzięki której miałem serię 10 zwycięstw z rzędu (!). Cały czas moi zawodnicy trenowali PROGRAMEM OGÓLNYM. Niektórym umiejętności rosły, a innym prawie wcale. Zacząłem troszkę kombinować z taktyką, gdyż kolejne mecze kończyły się remisem, i chciałem stworzyć kilka reżimów treningowych. Bez skutku. Reżim dla bramkarzy, obrońców środkowych, obrońców bocznych, pomocników ofensywnych, defensywnych i środkowych oraz napastników nie przyniósł oczekiwanych efektów, a nawet pogorszył sprawę. Umiejętności piłkarzy drastycznie zaczęły spadać. Tylko niewielu piłkarzy podniosło umiejętności w 2,3 statystykach. W przerwie zimowej dałem zawodnikom 1 tydzień wolnego i w tym czasie zmieniłem trening na 4 reżimy: bramkarze, obrońcy, pomocnicy i napastnicy. Po kilku dniach treningu sytuacja wygląda podobnie jak w poprzenich reżimach... :( Nie weim co robić. Chciałbym aby ktoś mi doradził w tej sprawie.
Poza tyym na początku sezonu zatrudniłem do klubu bodajże 11 trenerów (jeden 5-gwiazdkowy, czterech 4-gwiazdkowych i reszta trzy-gwiazdkowi). Każdy odpowiada za jeden trening w zależności od ich umiejętności ( a propos, jak zwiększyć obciążenie treningu z "lekkiego" na inny w oknie z trenerami?)

Proszę o pomc

Proletariat

04.07.2006 11:25    #4057     Sufler - Porady do gry - losowanie wynikow w fm
Czy nie macie wrazenia, ze wyniki w FM/CM sa po prostu zwyczajnie losowane przez komputer i taktyka odgrywa jedynie drugoplanowa role?

88borek Partyzant

04.07.2006 06:08    #4058     Sufler - Porady do gry - Transfery do wisły
ciezko w wisle ci bedzie taktyka na 1 napastnika

paki04 Partyzant

04.07.2006 05:18    #4059     Sufler - Porady do gry - Transfery do wisły
Rozpocząłem nowy sezon krakowską Wisłą i nie wiem zbytnio kogo mam kupić. Zakontraktowałem już Sergey'a Kisly za 700 tyś. zł i zostało mi około 3 mln. zł jeszcze na transfery. Potrzebuje jakiegoś dobrego pomocnika i obrońce. Gram taktyką 1-4-2-3-1
Pozdro

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

02.07.2006 13:56    #4060     Sufler - Porady do gry - wnerwiajaca sprawa
ta gra mnie juz denerwuje mianowicie mam zespul samych talentow np bulgar yankow czy hanuabi tunezyiczyk pilkarze sa polowylani do rep.czech peru polski tunesi slowaci czy chocby nigeri mimo tego ze maja 21,22 lata.w 1 sezonie zostalem miszczem a w 2 na pocztek wisla i co sie okazuje 2:1 mimo ze wisal ma cieniasow a nadodatek 2 bramki strzelil mi kontuziowany z kondyciom 50% piechna to jest niemozliwe.dlaczego tak jest ?taktyka moja to 1-4-4-2 nastawienie norm odbior norm krycie strefowe

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.