Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Yoonec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.08.2006 17:39    #4021     Sufler - Porady do gry - Taksa do słabiaka
Gram w 5lidze ang. i nie wiem jaką taktyką grać. zespół kiepski więc nie wiem czy mam sie bronić czy atakować czy może próbować zagęścić środek pola. Nie chcę żebyście za mnie wymyślali taktyki chcę abyście mi dali sugestie rady. z góry thx ;)

rinho Partyzant

24.08.2006 06:04    #4022     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Oczywiście, że możliwe - ja mu wierzę... :) On po prostu gra taktyką save/load - niezawodna dla każdego zespołu. POLECAM!!! ;)

Zibenek Partyzant

24.08.2006 05:14    #4023     Sufler - Porady do gry - Raport o zespole.
Czytałem sobie ostatnio historie : Cel: Liga Mistrzów , i zobaczyłem tam coś takiego jak raport o zespole przeciwnika - czyli na jakich piłkarzy musimy uważać , jakim ustawieniem gra przeciwnik , zminimializowana taktyka i jego silne punkty. Jak coś takiego zrobić ( raport o przeciwniku ? )

Zibenek Partyzant

23.08.2006 07:12    #4024     Sufler - Porady do gry - Jagiellonia
Gram sobie pierwszy sezon jagiellonia i normalnie przeżyłem szok...
Sprowadziłem sobie Miteva i Ambi'ego taktyka jest ok bo towarzyskie bez morali wygrywałem po 5:0.
Aż tu nagle jak przyszedł czas na sezon ligowy to grałem już 12 spotkań i żadnego nie wygrałem żadnego nie przegrałem - 12 remisów.
A najgorsze jest to że często wygrywałem 3:1 , 4:0 i około 80 minuty zawsze , ZAWSZE zaczynała sie furia przeciwników. I tak np. z Koroną Kielce wygrywałem 2:0 i w 87 minucie i w 89 minucie padły dwie bramki dla niej (przestawiłem sie na defensywe). Ze Śląskiem wygrywałem 4:0 i w furie wpadł Tomek Kosztowniak - strzelił 3 bramki w 79 , 88 i 89 minucie i w 90 minucie był karny.
I tak co mecz zaczynała sie furia conajmiej od 70 minuty.
Czy to wogóle możliwe czy może jakiś błąd?
Czy komuś sie tak przytrafiło ?
Plz odpiszcie.

(p.s. Jestem po najnowszym update)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

19.08.2006 10:42    #4025     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Chelsea
Ja taką taktyką w każdym klubie odnosze sukcesy
---(oś)-(oś)-(oś)---
-(dpp)---(dpś)---(dpl)
----(pś)-----(pś)----
----(nś)-----(nś)----
Z tym, że:
- boczni def. pom.i pom. śr. mają małą strzałkę do przodu.
- gram nieofensywnie za to kreatywnie, średniodługimi podaniami, cofniętą obroną, norm. odbiór piłki, niska gra na czas, troszeczkę szeroko
Zdarza się, że brakuje bocznych obrońców wtedy wystarczy cofnąć bocznych pomocników i dać im strzałkę do przodu albo poprostu jako def. pom usuną strzałkę do przodu.
Taktyka jest świetna na każdy mecz.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
15.08.2006 14:09    #4026     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
To nie jest forum jak 100 innych dostępnych w sieci (notabene, www.forumcm.net - TO jest forum polskiej sceny i tu sobie możesz wstawiać bezsensowne obrazki obok nicka). Sufler jest miejscem, w którym spotykają się fani FM'a i dyskutują MERYTORYCZNIE na temat ukochanej gry.
Gdy ktoś ma problem i chce go opisać - wtedy może załączyć skrina z taktyką, z profilem swojego zawodnika, z tabelą z danego sezonu, itd. To, czego nie da się wyrazić słowami lub to, co może pomóc innym w znalezieniu odpowiedzi na dany problem.

Proszę po raz ostatni: bez durnych obrazków.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Yodassss Młody aktywista

11.08.2006 18:53    #4027     Sufler - Porady do gry - Rodzaj Napastników + Skin
Nie chciałem zaśmiecać suflera dwoma tematami, więc postanowiłem je połączyć.
1. Czym się różni wysunięty napastnik (N) od środkowego napastnika (NŚ)? Czy ma to jakieś znaczenie przy grze taktyką 4-4-2?
2. Jak się nazywa ten skin i skąd go pobrać http://img14(...)o1ix.jpg ?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
08.08.2006 08:58    #4028     Sufler - Porady do gry - Taktyka na Sporting
Taktykę wymyśl sam. Najlepiej jakbyś grał z nominalnym defensywnym pomocnikiem, takim od czarnej roboty (jak swojego czasu Makelele w Realu Madryt, czy jak Demichelis w Bayernie). A taktyką graj tą samą, nie ma co wymyślać nowej.

Proletariat

08.08.2006 07:59    #4029     Sufler - Porady do gry - Taktyka na Sporting
Witam, mam pytanie nie wiem jaką taktyką zagrać z sportingiem l w eliminacjach lm w 1meczu u siebie zremisowalem 2;2 i nie wiem jaką taktyką zagrac w rewanżu.Moj sklad to kotorowski,mowlik,lukasiewicz,romuzga,telichowski,L-P wachowoicz P=P iwan DSP= scherfen OFP= nawrocik ,reiss,olszar na lawce golanski,kazmierczak,daniel machacon, sasin ,bieniuk??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
07.08.2006 06:36    #4030     Sufler - Porady do gry - Taktyki
Menedżer -> Twój klub -> Taktyka

I możesz zmieniać i kombinować do woli.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution