Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Pogromca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.09.2006 20:26    #4011     Sufler - Porady do gry - Lyon - taktyka?!
To jest sufler, a ja mam problem.

Zaczalem grac Lyonem, jednak za cholere nie moge dopasowac do tej druzyny taktyki. Chodzi tutaj oczywiscie nie o same ustawienie zawodnikow na boisku, ale i o polecenia dla druzyny.

Prosze o pomoc, drodzy managerowie ;).

mistrzart Partyzant

16.09.2006 09:41    #4012     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
"jak wszyscy wiemy Legia to najlepszy klub w Polsce" - tym mnie prawie zabiłeś :P
też sądze, że jesteś za słaby, może taktyką sie pobaw, nie zawsze dobrzy piłkarze muszą wygrywać, taktyka też jest ważna.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

15.09.2006 22:06    #4013     Sufler - Porady do gry - Słaba Legia i kontrakt
sebcio radze uzywania odrobiny interpunkcji bo od 5 minut sie wczytuje w ten post i nie moge go do konca skminic...
a co do Legii to dla mnie oni zaczynaja istniec dopiero po kilku sezonach, poza pierwszym, ktory tez jako tako graja. zauwazylem jedna rzecz, Legia, przynajmniej u mnie, pozbywa sie najwiekszych gwiazd (Wlodar, Fabianski, Choto) za smieszne pieniadze, pozniej kupujac, albo wychowujac mlodych zawodnikow, ktorzy w wieku 19 lat wlasciwie nie wiele potrafia, a sa wspomagani przez 33 letnich emerytow ktorzy rozkwit kariery juz dawno przezyli i Legia tym sposobem konczy sezon w srodku tabeli albo i nizej. ta taktyka daje efekt dopiero po 2,3 sezonach, gdyz jak gralem Wisla to widzialem po kilku latach, ze Legia ma pol skladu 20,21 latkow z na prawde dobrymi statami i wygrywa co sie da. tak wiec moze jeszcze za malo sezonow przejechales zeby Legia pokazala prawdziwe oblicze :D

sefko1 Przodownik pracy

15.09.2006 14:22    #4014     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Acha a mója taktyka wygląda tak:

------NL-----------NP----------

--OPL----------------------OPP----

---------DP--------OPŚ-----------

--OL----OŚ-------OŚ------OP---

---------------B--------------------

Plus odpowiednie ustawiania dla każdego gracza.

Chris_Wildman Partyzant

Ja tam uważam, że muszą zmienić skuteczność zawodników, bo to nie jest kwestia taktyki, tylko przypadku. Taktyka odpowiada za dobrą obronę i za tworzenie sobie sytuacji. Powinni też zrobić coś takiego, że młodzi piłkarze, którzy mają 15 lat mają 166 cm rosną dalej, a nie są jakimiś kurduplami :( I jeszcze to, żeby w edytorze przy edytowaniu zawodnika była napisana, jaka liczba punktów w reputacji jest potrzebna, żeby piłkarz miał dokładnie te parametry, jakie mu dałem. Chciałbym, żeby można było stworzyć gościa mającego same dwudziestki. Oczywiście tak by chyba nikt nie robił, ale naprawdę wkurzające jest, jak nawet SI, dając parametry R. Carvalho czy Henry'emu nie widzi, że są one tak naprawdę dużo mniejsze (Henry ma w edytorze wpisane Wykańczanie Akcji - 20, a w grze jest 18. To samo z przyspieszeniem, szybkością,siłą i wieloma innymi parametrami. R. Carvalho ma w edytorze krycie - 20, Odbiór - 17, a w grze Krycie - 17, a Odbiór - 14). Wg mnie to jest CHORE!

Yoonec Młody aktywista

01.09.2006 06:51    #4016     Sufler - Porady do gry - nie moge znalesc
o taktykach to jest rodział w poradniku gra małymi klubami.

wrocman Partyzant

28.08.2006 14:18    #4017     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jednak nie... od kad zaczelem grac Basel gram taktyka
BR
OP OS OS OL
I I
I - - - PS PS PS - - - I

PS
I
- - - NS I NS - - -

gram dos ofensywnie.....

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

28.08.2006 12:59    #4018     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja taką taktyką w każdym klubie odnosze sukcesy
---(oś)-(oś)-(oś)---
-(dpp)---(dpś)---(dpl)
----(pś)-----(pś)----
----(nś)-----(nś)----
Z tym, że:
- boczni def. pom.i pom. śr. mają małą strzałkę do przodu.
- gram nieofensywnie za to kreatywnie, średniodługimi podaniami, cofniętą obroną, norm. odbiór piłki, niska gra na czas, troszeczkę szeroko
Zdarza się, że brakuje bocznych obrońców wtedy wystarczy cofnąć bocznych pomocników i dać im strzałkę do przodu albo poprostu jako def. pom usuną strzałkę do przodu.
Taktyka jest świetna na każdy mecz.
Jak ktoś wypróbuje to ne pewno potwierdzi moje zdanie!

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

28.08.2006 06:47    #4019     Sufler - Porady do gry - hiszpańska młodzież
Czyżby nie to, że Hiszpanie to właśnie technika, reputacja i taktyka powodowało, że o możliwości Hiszpana trzeba się samemu starać.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
27.08.2006 18:19    #4020     Sufler - Porady do gry - Taksa do słabiaka
Ufam, ze rozdzial 'Taktyka' tekstu SZk o grze malymi klubami bedzie pomocny.
http://www.cmrev(...)149.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution