Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

boro.rm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Kali22 ma racje. zespoły zaczynją zdefiniowana dla nich taktyka i pozniej ja dostosowują. Ja mam 3 taktyki i w zależnosci od ligi gram jedną nonstop. W fm 2006 było łatwiaj. Teraz w nowym Managerze taktyke musze zmianiac średnio co 3-4 miesiące.

kali22 Partyzant

wiekszosc klubow zaczyna grac taktyka 4-4-2 tylko podczas meczow jest ona zmieniana w zaleznosci od wynikow

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

W FM 2006 grałem tom samom taktyką 8 lat i jakoś było dobrze .W tym FM nie zmieniło się w jakiś bardzo widoczny sposób ba chyba nie uległo nawet zmianie.To lepiej przedstawia sytuacje jak mój pierwszy post ;p

Liber92 Partyzant

czy wirtualni managerowie rozgryzają taktyki, np. jak sie tą samą taktyką przez np 3 sezony, bo w rzeczywistości tak nie jest ( przykład barcy która już trzeci sezon gra tą samą taktyką), bo w fm 2006 musiałem co sezon zmieniać takse, niewiem jak jest w fm 2007, i po jakim czasie to się dzieje o ile to się dzieje??? pozdro

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Taktyka? 4-3-3 i 4-3-1-2. Na razie w tę stronę kombinuję. Skuteczność to jedna rzecz, a druga to brak sytuacji strzeleckich. Moi chłopcy są niemiłosiernie gnieceni. Poza tym już dwa razy przeciwnicy załatwili mnie strzelając bramki w doliczonym czasie gry :/ .

szewcumufan Partyzant

a taktyka?? jaka grasz? bo ja kombinowlem z 1 napastnikiem i z 2 napastnikami,ale za kazdym razem bylo to samo- gubila mnie celnosc:( a wlasciwei jej brak... ale zmotywowaliscie mnie zaczne znowu:)

Mattii Przodownik pracy

26.10.2006 20:47    #3997     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Zagraj taktyką z jednym napadziorem i ustaw mu funkcję "odgrywający" tak mnie więcej to tak wygląda,aha i kończnie poustawiaj polecenia dla piłkarzy i polecenia dla drużyny:

bramkarz

obrońca prawy obrońca środkowy obrońca środkowy obrońca lewy

Defensywny pomocnik

Prawy pomocnik Lewy pomocnik
(strzałka do przodu krótka) (strzałka do przodu krótka)

Ofensywny pomocnik Ofensywny pomocnik
(rozgrywający) (rozgrywający)

Napastnik
(odgrywający)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
26.10.2006 19:44    #3998     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Są takie decyzje, które menedżer powinien podejmować sam - na przykład taktyka. Jakbyś prowadził jakiś zespół w rzeczywistości, to prosiłbyś innych menedżerów o jakąś skuteczną taktykę? Nie sądze...

Matt Baker Partyzant

26.10.2006 19:30    #3999     Sufler - Porady do gry - Taktyka
siemka macie jakies taktyki dobre to przeslijcie mi na bo grajac moja taktyka kompletnie nie strzelamy bramek gramy dobrze przewazamy ale nie potrafimy wykorzystac przynajmniej kilku sytulacji. Gram vfb stutgart i napewno nie jest to wina za slabych zawodnikow bo tomasson jest swietnym napastnikiem ale bramek nie strzela poradzcie cos albo przeslijcie mi swoja taktyke. Dzieki za jaka kolwiek pomoc

taki1 Partyzant

25.10.2006 22:19    #4000     Sufler - Porady do gry - Dlaaaaczego???
ok teraz spojrzmy na wątek realistyczny spojrz na strone
http://pl.wi(...)rzostwa_Świata_w_Piłce_Nożnej_2006/Grupa_D
i zobacz strzaly i strzaly celne no tak bywa w zyciu ze czasami na 8 strzałow 1 jest celny (patrz Angola) slaby zespol = wiecej strzalow niecelnych,
ja gram Lechem i nie mam zadnych problemow dobra taktyka czyni swoje
wlasnie gralem i 11 strzalow 5 celnych i 3:0 dla mnie na wyjezdzie
w innym przegralem z łęczna 3:2 (10 strzalow 2 celne tylko 2 bo po czerwonej nakazalem im strzelac z dystansu wiecej ;) ) po czerwonej kartce juz na poczatku meczu (11min) (taaaa kartki to jedyny wielki bug legia w 15 meczach 9 czerwonych ja tylko 5)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution