Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Demon79 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2006 09:40    #3981     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA, TRENING, NASTAWIENIE???
Ja jakoś tego nie zauważyłem :/ Od 7 sezonów gram taką samą taktyką! Czasami tylko zmienię ustawienia indywidualne dla piłkarzy gdy jakiś ma inne umiejętności niż jego poprzednik. Jak narazie przynosi efekty :)

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
13.11.2006 08:31    #3982     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA, TRENING, NASTAWIENIE???
Ja w FM 2007 zacząłem grać taktyką De Rapha (diament) w stylu 4-2-3-1. W pierwszym sezonie miałem mistrzostwo kraju. Drugi sezon to już męki, więc muszę szybko coś zmienić, bo już się drużyny połapali w mojej taktyce... W końcu realizm!
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

bartex55 Przodownik pracy

12.11.2006 22:20    #3983     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA, TRENING, NASTAWIENIE???
Każdy menadżer musi być samodzielny ;)

Przecież wiadomo, że trzeba pokombinować coś z taktyką, bo przecież to jest symulator managera, a nie zręcznościówka piłkarska. Przydziel np. częste rajdy skrzydłowym, of. pomocnikom nieograniczonom kreatywność i takie inne. Jakbyś sobie nie radził z przydzielaniem instrukcji dla zawodnkiów możesz je wybrać z listy w taktyce i wtedy automatycznie zawodnik dostanie instrukcje gry.

bartek1878 Partyzant

12.11.2006 22:12    #3984     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA, TRENING, NASTAWIENIE???
Niedawno zacząłem grać w FM 2007. Wcześniej grałem w FM2005, więc myślałem że nie bedzie większych problemów z przystosowaniem się do nowej gry, ale się myliłem. W FM2005, miałem jedną taktyke (4-4-2) i grałem ją praktycznie cały czas treningami się wogóle wtedy nie zajmowałem i nastawieniem piłkarzy też nie a wygrywałem praktycznie cały czas. Teraz zacząłem szpilać w FM2007, wybrałem ManU, rozegrałem kilkanaście meczy i w tabeli jestem dopiero... 7. Zacząłem myśleć że coś musi być nie tak. Może musze za każdym razem zmieniać jakieś instrukcje piłkarzy czy cuś takiego, albo coś tam pokombinować z treningami, bo za to sie wcale nie zabierałem, bo wcześniej wygrywałem bez tego. Co robić?? Czy na każdy mecz musze wybierać inną taktyke, inne nastaiwnie itp? Prosze o pomoc

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Fajna taktyka:
X
X X X X
X
X X X
X X
( Def. pomocnik i trzech środkowych z strzałkami do przodu. )

Villa7 Partyzant

Seju- mi nie chodzi o to co napisales, ja szukam sposobow na rozpracowanie Wigan, a raczej tego FM'a bo jest jakis dziwny, 1 taktyka nie mozna pograc nawet sezonu bo przeciwnicy ja rozpracowuja, stworzylem taktyke 4-2-3-1 musze powiedziec,ze wymaga lekkich modyfikacji ale jest dobrze:) wprawdzie jestem na 17 miejscu po 19 kolejkach ale jest lepiej. I macie racje-wole miec wszystko gotowe bo nie jest dla mnie frajda sidziec nocami nad taktyka a potem dostawac kazdy mecz. wole taktyki sprawdzone, ktorymi ktos juz gral, i taka gra sprawia mi przyjemnosc.

Villa7 Partyzant

Witam:) macie moze jakies taktyki w ktorych najlepiej czuje sie Wigan?? Nie moge ich rozpracowac, przegrywam glupie mecze, uwazam ze stac na wiecej ten zespol. Treningi tez mile widziane:D pzdr:)

giersik Przodownik pracy

04.11.2006 19:33    #3988     Sufler - Porady do gry - Arsenal
Poprostu zagraj mecz, a nie pekasz grać z Arsenalem. Nie ma sposobu na wygranie z silniejszym klubem, jedynie można liczyć na szczęście. Na wygranie meczu sklada się wiele czynników np. Morale zespołu, taktyka, umiejętności czy obecna kondycja :P

Gucio10 Młody aktywista

03.11.2006 16:16    #3989     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
Mam maly problem:/ Gram Juve w Serie B(juz o tym pisalem) i napracowalem sie przy tej druzynie bardzo duzo!! Wlansnie zaduzo bo siekam wszystkich rowno:/ I gra powoli staje sie nudna:(:(:( Wygralem 22 mecze z rzedu w lidze:/ Caly czas ten sam sklad, taktyka i zmniany!! Chcialbym zeby bylo troche trudniej:) Jest jakis sposob???

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2006 16:38    #3990     Sufler - Porady do gry - sprzedać zawodnika
Najlepszy jest sposób z wystawieniem go na jeden mecz (jeśli będzie ważny) lub kilka (ze słabymi klubami). Ustaw taktyka, aby jak najlepiej grało się twym piłkarzą. Postaraj sie wygrać mecz. A jeśli nie to wpuszczaj ich na końcówki. Ale przed tymi meczami zdejmij ich z lisy i weź cene na nieokreśloną. Po tych kilku meczach pochwal zawodnika, wystaw na liste i zaproponuj klubam. Powinno działać.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution