Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2006 14:59    #3971     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
Defensywa= Obrona
Kondycja= Siła i Aerobik
Ofensywa= Atak i Strzały
Taktyka= taktyka :-)
Trening bamkarski= Trening bramkarski :-)
Technika= Pamowanie nad piłką i Stałe fragmenty gry

kurak69 Przodownik pracy

11.12.2006 13:59    #3972     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
sila i areobik: szybkosc, przyspiezenie, sila, wytrzymalosc, skocznosc, ruchliwosc
atak: kreatywnosc, dosrodkowania, podania
obrona: odbior, krycie i cos tam jeszcze
panowanie: drybling, technika, gra glowa, rownowaga
SFG: rozne, wolne, karne
taktyka: ustawianie sie, przewidywanie, wspolpraca, decyzje

Yoonec Młody aktywista

11.12.2006 13:44    #3973     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
fizyczne atrybuty to ćwiczy trening siłowy i aerobik
trening strzelecki to na pewno strzały z dystansu, wykańczanie akcji itp.
panowanie nad piłką to drybling, podania, technika, dośrodkowania, gra z pierwszej piłki itp.
taktyka to decyzje, gra bez piłki, przewidywanie, ustawianie się, krycie
obrona to głównie krycie odbiór gra głową itp.
atak to strzały, wykańczanie akcji itp.
stałe fragmenty to paprawia rzuty rożne wolne karne ustawianie się krycie itp.
bramkarski to wiadomo, refleks, chwytanie i wogule atrybuty bramkarskie... jak chcesz coświecej o treningu to mogę ci linka podać z dobrym poradnikiem na ten temat

andre92 Partyzant

07.12.2006 22:20    #3974     Sufler - Porady do gry - taktyka
Mam pytanie?? Będą jakies taktyki dla FM 2007 na tej stronie??:) pozdrawiam:D

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
07.12.2006 15:38    #3975     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Powinienes miec po jednym trenerze z dobrym atakiem, obrona, technika, taktyka itd.
Scouci to umiejetnosc sprawdzenie CA i PA
Asystent motywowanie i prowadzenie druzyny itd.
Trenerzy juniorow tak jak seniorow, jeszcze moze praca z młodzieżą.

petek14 Partyzant

06.12.2006 14:37    #3976     Sufler - Porady do gry - Ustawienia przedmeczowe
...
1.Podejrzewam że na zbieranie informacji o przeciwniku, przemyślenia dot. taksy itp... Dużo czasu raczej nie poświęcam. wystarczy mi jak sprawdzę na którym miejscu w tabeli dana drużyna jest, bo dzięki temu wiem choć po części czego mogę się spodziewać.
2.Nie. Taksę zmieniam co 2-3 sezony...Chyba że gram słabszą drużyną to mecze pucharowe gram raczej bardziej defensywną taktyką.
3.Zazwyczaj tak.
4.Kontuzja, słaba forma (jak każdy). Ale czasem eksperymentuję ;) i mlodszy zawodnik wybiega na ważny mecz w pierwszym składzie. Dzięki temu mam pełniejszy obraz tego czego mogę się po nim spodziewać w meczach o dużym znaczeniu.
5.Tu też tylko mogę domyślać się o co chodzi. :P Tego chyba nikt nie wie i sam szuka zdolnej młodzieży (ja tak z resztą robię zawsze :P nie tylko po kilku latach).

pozdro... ;)

sebcio1 Młody aktywista

Że ty nie potrafisz to nie znaczy, ze każdy nie potrafi, człowieku pokombinuj trochę z taktyką pokupuj młodych perspektywicznych graczy i moze się w którymś sezonie uda!!:D

efemowiec Młody aktywista

18.11.2006 15:50    #3978     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyka
Otoz problem mam nastepujacy. W ekranie taktycznym mamy opcje 'polecenia dla zespolu' i 'polecenia dla graczy'. Kiedy ustwie wedlug moich zalozen nastwienie mojego zespolu i tym podobne elementy wkraczam w opcje 'polecenia dla graczy' i tu mam problem. Czy jezeli ustawienia dla graczy zapisze raz to przy kazdym ustawianiu skladu te opcje beda dzialac z tymi zapisanymi? Z gory dzieki. Pozdrawiam.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

13.11.2006 15:58    #3979     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA, TRENING, NASTAWIENIE???
A ja z kolei mam takie doświadczenie, że:
1. Zdarza mi się, że zawodnicy jedną taktyką cały czas, zaczynają grać coraz gorzej, mimo naprawiania źle wykonywanych atrybutów(to jest dobijające). Dlatego właśnie muszę co jakiś czas zmieniać taktykę- chyba jednak przeciwnicy zaczynają się orientować w mojej taktyce.

topskun Partyzant

13.11.2006 14:36    #3980     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
i jeszcze cos milego :D http://img17(...)eso3.jpg taktyke podaje w kolejnych 2fotach dodam ze pomoc i napastnikow mam ustawionych indywidualnie na atak jako ze uwielbiam gre ofensywna jak widac mam braki w obronie to priorytetowy zakup na kolejny sezon
http://img95(...)1el0.jpg
http://img95(...)2sp1.jpg
a i jescze jedno najwiekszy klopot to nadmiar bogactwa w napadzie i pomocy :D hehe pozdro
ps. jak ktos ma jakies zapytania zapraszam na mail badz gg Yo!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution