Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

artek310892 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2007 11:47    #3921     Sufler - Porady do gry - Talenty,Taktyki
sory ale nie bede sie wymadrzal twoja taktyka piotr sebastian jest slaba do fm2007

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

02.02.2007 14:37    #3922     Sufler - Porady do gry - Tactics
Zrob sobie wlasna taktyke pozniej bedxziesz zachwycony ze twa taktyka dziala ja gram 4-4-2 z ofensywnym i defensywnym i z poleceniami dla nich kluczowymi bo to sa dla mnie najwazniejsze dla mnie ogniwa druzyny

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

31.01.2007 14:06    #3923     Sufler - Porady do gry - Atrybuty managerskie
Spróbuj w Edytorze, ale wtedy to nie jest realistyczne. Poza tym te atrybuty można poprawiać w samej grze. Konsekwencja taktyczna np. gdy grasz tą samą taktyką cały czas, wtedy jesteś konsekwentny taktycznie, lub faworyzuje krajowych zawodników, to gdy w składzie wystawiasz zawodników z danego kraju w którym grasz:)

sm1leY Młody aktywista

30.01.2007 13:54    #3924     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
"Trzeba też zauważyć, że w FM 2007 rywale dość szybko potrafią odczytać naszą taktykę, dlatego zalecana jest zmiana jej najlepiej co sezon."
pavlov to jest mit , nic takiego sie nie dzieje mozesz grac w jednej lidze przez 10 sezonow tą samą taktyka i to noie bedzie mialo znaczenie . Rywale nie rozpracowuja taktyk ...

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

29.01.2007 18:35    #3925     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
1.Chelsea ale zobacz sobie na szachtar donieck ma 160MLN zl wiec wielki jak na ukrainski klub
2.Barcelona ma dość duży budżet po sezonie zależy ile wygrasz troefów
3.4-4-2 z ofensywnym i defensywnym to moim zdaniem najlepsza taktyka do tego fma weygralem nia wszystko:).

Papajos Partyzant

29.01.2007 16:05    #3926     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
ja zawsze gram ofensywnie, 4-4-2
-----------------GK----------------
OL--------Oś-------Oś--------OP
| Pś---------Pś |

OPL----------------------------OPP
| Nś-------Nś |
| |

ustawienie an praie calosc ofensywnie, pressing,gra skrzydalmi,normalny odbior,szybkie tempo do tego dobry trening :) i jest elegancko . nawet jak gram np. z Barca na W to tak samo gram ejdna taktyka, chyba ze kontujze albo mkartki mi sklad osbania to wtedy moge zmienic cos,nie gram nigdy defensywnie, ...:::Najlepszą Obroną jest Atak:::...

sm1leY Młody aktywista

27.01.2007 13:24    #3927     Sufler - Porady do gry - mikrocykle treningowe
nie do kazdego zawodnika warto przypisac jakis rodzaj treningu bo np. osiagnal juz swoj PA najlepiej takim zostawic ogolny. Jezeli zawodnik jest w stanie rozwoju i ma niezłe PA warto przypisac do niego jakis skuteczny program. Ja mam wlasciwie 2 rodzaje treningu Atak i defensywa . Do ataku - napad , pomoc i boczni obroncy . Defensywa - srodkowi obroncy , defensywni pomocnicy. przy ataku mocno-Aerobik, Strzały , Atak obciazenie to nie przekracza sredniego. Obrona-mocno-siła , taktyka i intensywnie obrona , aerobik srednio reszta lekko.

Yodassss Młody aktywista

27.01.2007 03:30    #3928     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Menedżer5 - nie do końca mogę się zgodzić ;] Grałem niegdyś bodaj Anconą i korzystałem z jednej taktyki. Niestety nie szło ustrzelić jednej bramki, gdyż raziła nieskuteczność napastników. Oddawali po 10-15 strzałów na mecz, mimo tego, wygrywałem max 2:0. Postanowiłem zmienić taktykę, sytuacja powtarzała się. Mnóstwo okazji i pełno zmarnowanych. Wtedy wróciłem do starej taktyki i zakupiłem podczas zimowego okienka kompletnie innych napastników, starych sprzedając. Na efekty nie trzeba było długo czekać - przez drugą część sezonu przebrnąłem jak burza, awans do Serie B, puchar serie C w moich rękach. Wyniki? Mniej więcej 3-4 bramki na mecz. Więc nie tylko taktyka jest ważna :)

Muminas Młody aktywista

26.01.2007 13:57    #3929     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Radze Ci zainwestować w Polaków i grać taktyką ni to defensywna ni ofensywna, raczej polecam jakieś ustawienie z DMem, żeby czyścił przedpole :P Jeżeli jesteś zainteresowany jakimiś nazwiskami polaków to daj znać na gg - 3311860 :)

Mehehe Młody aktywista

26.01.2007 13:12    #3930     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Taktyka uwierz mi odpowiada rowniez za wykanczanie akcji przez twoich zawodnikow sam to sprawdzilem grajac Aston Villa 1 taktyka byla taka jak twoja a juz inna bardzo skuteczna , jezeli nie chcesz miec problemu ze skutecznoscia to zagraj w ostatniej lidze angielskiej tam tak dobrych bramkarzy nie ma przynajmniej ja sie nie spotkalem :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution