Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.02.2007 16:30    #3911     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla ManU
Właściwie to sam nie wiem po co, przecież to żadna frajda grać taktyką podpowiedzianą przez innych managerów, do takich rzeczy powinno sie dojść samemu

bartek1878 Partyzant

14.02.2007 16:18    #3912     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla ManU
Mam pewien problem, nie wiem jaką taktyką mam grać Manchetserem. Probowałem już różnych ustawień, ale za każdym razem taktyka okazała się nie najlepsza.

Może grał ktoś MU i odnosił sukcesy? Jak tak to niech się podzieli wiadomością, jaką taktyką osiągnął te sukcesy?

I jeszcze jedno, kogo na początku sprowadzić do ManU? Ostatnio kupiłem na początku Nani'ego i Moutinho, ale to chyba nie były najlepsze transfery...

richieaddams Młody aktywista

13.02.2007 22:43    #3913     Sufler - Porady do gry - Brak skuteczności - powtórka?
Yodassss - staraj się zmieniać taktykę. Gra tą samą przez parę sezonów (baa nawet w 1 sezonie) może zawieść. Ja jak mam problemy ze skutecznością to gram diamentem. Ciekawa taktyka polecam. A także staraj się robić roszady w składzie. Zmień niektórych zawodników, a to powinno pomóc. Bynajmniej mi pomagało.

cerowaAG Partyzant

13.02.2007 21:37    #3914     Sufler - Porady do gry - Arka
1. caly czas gram jedna taktyką 442 atak. lub bardzo rzadko 4411 tylko ze zmianą ustawienia napastnika
2. dzieki za rady
3. mialem 200 k zysku przy stanie konta na początku ok 300k

Behemot Młody aktywista

12.02.2007 09:33    #3915     Sufler - Porady do gry - Sukcesy innych
Nie wszystkie sukcesy to czity - nawet te początkowe. Oczywiście zależy, o jakich rozmiarach sukcesu mówimy, bo wygranie LM w drugim sezonie Jagiellonią Białystok (przykładowo) jest delikatnie mówiąc - mało realne.
Ja gram Newport County. Na starcie gry był to amatorski zespół angielskiej 6-tej ligi (Conference South). Co sezon udawało mi się awansować o ligę wyżej - obecnie jestem w 1. lidze. Bez czitów i powtórzonych meczy udało mi się swego czasu w pucharach krajowych wygrać z drużynami o dwie, a nawet o trzy ligi wyżej. Podstawa to nieustanne wyszukiwanie wzmocnień, przebudowa składu, rotacja, dobra taktyka, owocny trening i ...szczęście.

salawalas Partyzant

11.02.2007 22:01    #3916     Sufler - Porady do gry - Sukcesy innych
Eeeech, żałuję, że zacząłem o tym stadionie.
Co Wam nie wychodzi? Macie czarne na białym jakie transfery, jaka taktyka. Pewnie, jak przegrałem z Liverpoolem jedną bramką to kombinowałem dotąd, aż przeszedłem(S&L).
A z edytora nie korzystałem i nie zamierzam, bo to zabiłoby całą przyjemnośc z gry.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

11.02.2007 21:11    #3917     Sufler - Porady do gry - Sukcesy innych
niektorzy pewnie graja saveload.inni dokonuja dobrych transferow.jesli kupisz kilku graczy z talentow z tej strony to powinienes zajsc daleko.kup kislyaka,janczyka,grosickiego,zuka,napierale i jeszcze paru innych.najlepiej sam poszukaj.moze grasz zla taktyka lub zle ustawiasz zawodnikow.jesli grasz np z manchasterem to ustaw graczy defensywnie,graj jednym snajperem i wlacz kontry.sam mosisz poprobowac

Bartek24 Partyzant

10.02.2007 11:31    #3918     Sufler - Porady do gry - Problem z dyscypliną
Witam. Mam taki problem, ze u kilku podstawowych graczy pojawila sie notka "Zmartwiony brakiem dyscypliny"...co mam z tym zrobic ? Ogolnie mam teraz jakas znizke formy i prawie caly czas remisuje...taktyka juz zawodzi...Pozdrawiam i licze na szybka pomoc !

Znalazlem taki temat, ale dotyczyl FM'a 2006...nie wiem czy tutaj jest tak samo....zaznaczam, ze pierwszy raz mi sie to przytrafia !

Eander Partyzant

07.02.2007 20:50    #3919     Sufler - Porady do gry - Pech...?
Zgadzam sie z kurakiem, gram 9 sezon (roznymii druzynami, oczywiscie :P) i podana wyzej taktyka w pelni sie sprawadza, jezeli chodzi obrone wyniku. Co do "pechowej" gry na czas oraz defensywnego ustawienia zespolu. Mam podobne doswiadczenia z nimi zwiazane. To znaczy- zupelnie sie nie sprawdzaja gdy zalezy Ci na obronie wyniku. Moze to moja wina i nie potrafie dokladnie skonfigurowac tychze ustawien. Jestem ciekaw, czy takze u czy innych FM maniakow wystepuja podobne problemy ?

KenJi Partyzant

Ja troszke z innej beczki ;)
Czy zdarza się wam,że gdy wszystko idzie ok naglewszystko sie pier...
Gram Manchesterem United po 17 kolejkach byłem liderem, gromiłem kolejnych przeciwników (min. Chelsea i Liverpool) miałem sporą przewagę nad resztą stawki. Niestety mimo, że umiejęności zawodników nadal rosną a morale są bardzo dobre nie mogę wygrać 5 kolejnych mczów ligowych :/ taką samą sytuację miałem już wczesniej grając Bełchatowem. W czym może być problem? Gdyby taktyka była zła to wcześniej nie szło by mi tak dobrze...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution