Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.03.2007 16:52    #3881     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Z drugiej strony to dziwnie abys wygral , bo aktualnie Inter to najlepszy klub w Serie A , to nie jest do konca kwestia taktyki lecz raczej zdeterminowania twoich pilkarzy i rozmow motywacyjnych. Jeszcze morali...
Ja domyslna taktyka bylem w pierwszym sezonie 3, betisem w Primera Divison ;]

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.03.2007 15:44    #3882     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Najlepiej, gdy taktyka jest taka sama przez cały sezon. Zawodnicy są wtedy zgrani. Polecam 4-4-2 nastawienie ofensywne, z kontry, obrona wysunięta, kreatywność dość nieograniczona, na odgrywającego, na pułapki ofsajdowe. P:)

Demq Partyzant

23.03.2007 15:30    #3883     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Witam. Mam problem, a mianowicie gram Palermo i gdy jadę na mecz z Interem, lub innym mocnym klubem to moi zawodnicy nie są sobą. Grają bojaźliwie, zupełnie nie wiem czemu.porażki z Interem nie bolałyby tak bardzo gdyby nie to że przegrywamy bez walki. Czemu tak jest? I jak na takie mecze ustawiać zespół?

sefko1 Przodownik pracy

22.03.2007 22:35    #3884     Sufler - Porady do gry - rozwój młodego piłkarza
@portowiec
A kto powiedział, że to lepsze?? FM to nie real. Tu aby zawodnik się rozwijał potzrebuje 2 rzeczy:
1. Dobry trening.
2. Częste granie
To może zapewnić Ci tylko swój klub.
Aczkowliek mozesz mieć szczęście i wypożyczysz go do klubu gdzie będzie regularnie grał. Jednak pewności nie ma. Poza tym grając w juniorach może grać na pozzycji jąką dla niego przewidujesz w przyszłości. Przecież mozesz ustawiać, żeby juniorzy grali taką samą taktyką jaką gra pierszy skład.

geo.adi Partyzant

15.03.2007 22:20    #3885     Sufler - Porady do gry - irytacja siega granic...
4-4-2 gram ze slabszym przeciwnikiem a 4-5-1 z mocniejszym. generalnie skutkuje. regula jest to ze jak nie trace bramki to nie moge tez strzelic. jak strace bramke to chlopaki strzelaja wyrownanie a czesto i zwyciezkie gole padaja.
co do tranferow, to zazwyczaj mam trafione. a kupuje tylko jak musze (prezes sprzedal mi barzagliego do chelsea za 17,5 mln Euro to kupilem c. zapate), bo mam dluga kontuzje albo kogos sprzedam. staram sie tez wyporzyczac (malo placisz i masz jeszcze korzysci).
co do obciazen treningowych to przetestuje, dzieki pablito565!!! :)

taktyke 4-1-3-2 testowalem w silnych i slabych klubach zarowno na silnych i slabych i jak do tej pory najlepsze wyniki osiagam grajac 4-4-2 z dwoma def. pomocnikami i skrzydlowymi. w fm05 gralem jeden sezon nowatorsko. 4-4-2 - dwaj srodkowi pom. ustawieni defensywnie a skrajni pomocnicy ustawienie nie jako skrzydlowi tylko jako ofensywna pomoc - efekt - siali spustoszenie w szeregach obronnych. niestety cos sie posypalo po pierwszym sezonie i dalej nie dzialalo :(
zaczalem sie przekonywac od niedawna do taktyki 4-5-1 z dwoma defensywnymi i jednym ofensywnym na srodku + skrzydlowi. skuteczne na mocne teamy...

taktyka jest moim mniejszym zmartwieniem, bardziej sie martwie o wahania formy... moze zmiejszenie obciazen pomoze...

mkanius Przodownik pracy

15.03.2007 22:00    #3886     Sufler - Porady do gry - irytacja siega granic...
moze porostu taktyka twojego przeciwnika jest dobrą taktyką na twój skład albo pogoda lub jeszcze brak motywacji tak mi sie tez zdarzało

kamil949413 Partyzant

14.03.2007 20:34    #3887     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
1.Nie mam zielonego pojęcia
2.3 sezony(FM06)3 dni i kilka godzin
3.Tak bywa (miałem tak w Portugalii Deco w jednym meczu dostał 9 a w następnym 6.BYWA
4.Wchodzisz w trenig > ogólny następnie trenig pozycji zminiasz pozycje i już .
5.Pewnie że tak.
6.Bardzo szkoda może kiedyś tak bedzie.
7.Nie masz odpowiedniego piłkarza na mentora .
8.Oczywiscie ze sie da ale potrzeba dobrych transferów i szcześcia i wtedy sie uda .
9.W drugim sezonie przejdzie na 100% ale w pierwszym raczej NIE .
10.Ważną role graja morale, podejscie zawodników, rozmawa ...
11.Ja gram caly sezon jedną taktyką ale w drugim sezonie juz zmieniam na inną.
12.Sprzedaj jakiegos zawodnika który nie bedzie u ciebie grał nawet za 10 mln i wtedy za 20 mln mozna kupic juz jakąś gwiazde.

gała Partyzant

14.03.2007 20:21    #3888     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
8. Po paru sezonach jak będziesz miał dobrych zawodników i ustawisz odpowiednia
taktyke to może ci sie udać
9. Sprubój najpierw go wyporzyczyć a po sezonie jak zapozna sie z druzyną to go kup.
10. Poprostu Groclin i arka miały inne taktyki i twojemu klubowi żle sie grało przeciwko
taktyce Arki
11. Moim zdaniem lepiej jest grać przez całey sezon jedną taktyką
12. Mi sie wydaje że gdy sie zaczyna gry to real ma tak mało kasy na transfery bo zanim gra wyszła to przed sezonem 2006/07 królewscy robili juz transfer (vNisterlooy, Canavaro, Diarra, Emerson) i żeby to było realniej ograniczyli tez wydatki w grze.

gała Partyzant

14.03.2007 20:20    #3889     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
8. Po paru sezonach jak będziesz miał dobrych zawodników i ustawisz odpowiednia
taktyke to może ci sie udać
9. Sprubój najpierw go wyporzyczyć a po sezonie jak zapozna sie z druzyną to go kup.
10. Poprostu Groclin i arka miały inne taktyki i twojemu klubowi żle sie grało przeciwko
taktyce Arki
11. Moim zdaniem lepiej jest grać przez całey sezon jedną taktyką
12. Mi sie wydaje że gdy sie zaczyna gry to real ma tak mało kasy na transfery bo zanim gra wyszła to przed sezonem 2006/07 królewscy robili juz transfer (vNisterlooy, Canavaro, Diarra, Emerson) i żeby to było realniej ograniczyli tez wydatki w grze.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

14.03.2007 15:03    #3890     Sufler - Porady do gry - Trening strzelecki

Siła:
Kondycja >= 18
Aerobik:
Kondycja >= 18
Um. Bramkarskie:
Trening bramkarski >= 18
Taktyka:
Taktyka >= 18
Obrona:
Defensywa =18 i Taktyka >=18
Defensywa =19 i Taktyka >=14
Defensywa =20 i Taktyka >=10
Panowanie nad piłką:
Technika =18 i Mentalność >=18
Technika =19 i Mentalność >=14
Technika =20 i Mentalność >=10
Atak:
Ofensywa =18 Taktyka >=18
Ofensywa =19 Taktyka >=14
Ofensywa =20 Taktyka >=10
Strzały:
Technika =18 Ofensywa >=18
Technika =19 Ofensywa >=14
Technika =20 Ofensywa >=10
Stałe fragmenty:
Technika =17 Mentalność+Ofensywa >=39
Technika =18 Mentalność+Ofensywa >=36
Technika =19 Mentalność+Ofensywa >=33
Technika =20 Mentalność+Ofensywa >=30

Tu masz przedstawione wymaganie co do trenera aby przyzwoicie trenował dany element. Ważne aby miale też wiedzę taktyczną bliską 15 oczek^^ pzdr~!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution