Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2007 21:02    #3771     Sufler - Porady do gry - Czerwona kartka
podoba mi sie taktyka polski.
"nie dajcie im sie rozpedzic, a jezeli zaczna biec to w ryja!"

merkury91 Młody aktywista

30.06.2007 17:36    #3772     Sufler - Porady do gry - trening obrony
oczywiście że nie, ale przed sezonem dobrze zrobić taki trening że intensywnie taktyka i rozegrać parę sparingów Pozdrawiam

kyczy7 Przodownik pracy

30.06.2007 10:58    #3773     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1. Rzdko cos takiego jest mozliwe nawet jak zawodnika klub wystawił na " Liste transferowa " chociaz nieraz gracza ( zalezy od statusu w drużynie ) można kupic kompletnie za 0 a kosztuje grubo podad milion i wiecej :) ... Przykład : Emiliano Dolha na bazie danych 7.00 po pierwszym sezonie ;) złożcie mu propozycje 0 i macie kozacko broniacego bramkarza za darmo w swoim klubie xD A wiec rzadko ale można

2. Osobiście jak ja prowadze klub to trwam z taktyka " na wieki ", poniewz taktyke dobiera sie do zawodników, a jak mam ja zmienic jak nie mam do innej dobrych grajków ? :) ... Krysyz ? hmm .. Kryzys ? w każdym zespole zdarza sie kryzys, taka juz natura Fm-a ale nie sadze zeby od razu po z mianie taktyki przestój minał bo niekiedy jest to spowodowane błedna rotacja w składzie albo po prostu tak od siebie masz lekki przestój ( jak w reczywistości :P ). Czyli ode mnie powiem ze nie warto zmieniac taktyki gdy natrafisz na lekki kryzys, bo z czasem go zażegnasz

3. Pytanie nie na sufler ale na jakieś forum użytkowników allegro ... A wiec sorry ale zasad łamac nie wolno :) zreszta koledzy wyżej już Ci troche na ten temat powiedzieli :) ( co to znaczy ) wiec ja sie powstrzymam ...

4. Równiez nie zwiazane ale o sporcie ( mojej mega pasji ) wiec odpowiem. Moim zdaniem Polska nie ma najmniejszych szans bo Brazylia to w końcu brazylia ... ale i tak w nich wierze xD JESTEM PRZECIEZ POLAKIEM xD ...

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

29.06.2007 12:43    #3774     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Nie radze kopiować sejwów. Wiele osób tak robiło jak np. formatowało sobie dysk i potem nie mogli tych sejwów odtworzyć, bo się zepsuły. Kiedyś miałem podobnie, ale teraz katalog z sejwami i taktykami mam na innym dysku niż C:/Moje Dokumenty i w ogóle go nie ruszam

Ichabod Crane Partyzant

1. jaka jest różnica między tym że u siebie gram ofensywnie a na wyjeździe defensywnie

Zgadnij. U siebie rózne ekipy grają ofensywniej, dlatego bardziej opłaca się dać nastawienie defensywne i czekać na kontry, oczywiście jeśli klasa zespołu jest zbliżona. No ale taktyka to sprawa bardzo indywidualna, niektórzy mogą woleć rzucić ofensywe, ostry pressing i wysunieta linie obrońców, żeby iść cios za cios... Trzeba kombinować :D

2.po ilu sezonach z sukcesami do mojej Catani będzie chciał przyjść torres czy chivu

Po 666, jeśli po każdym oddasz hołd szatanowi :)

3.czy dobrze zrobiłem gdy gruntownie przebudowałem zespół na początku sezonu ??

Spójrz w terminarz, a konkretnie w wyniki i odpowiedz sobie sam :)

4. ponieważ pisałem artykuły na fm.gamerpro.pl więc chcę się zapytać ile powinien zajmować artykuł i do kogo miałbym go przesłać

Popatrz na inne artykuły, w zasadzie chyba ogólna zasada jest taka, żeby unikać skrajności. Gdzie wyslać? Tego nie wiadomo, bo strona Redakcja nie istnieje (404). ;)

5 ponieważ szukam talenty nie tylko przez fm ale i oglądając młodzieżowe MŚ czy mecze U-18 czy 17 chciałbym obejżeć COPA AMERICA ale nie posiadam Tvp sport więc czy jakieś inne stacje transmitują te rozgrwyki ( posiadam Cyf.... Pol......)

Zawsze możesz spróbować Sopcasta i jemu podobnych programów

olejos Partyzant

26.06.2007 11:49    #3776     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
O Moja drużyna dostała powera z taktyką Uczciwego nagle teraz :)

olejos Partyzant

26.06.2007 11:43    #3777     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
Pograłem troche tą taktyką ale nie przyniosła porządanego rezultatu :(

olejos Partyzant

26.06.2007 09:27    #3778     Sufler - Porady do gry - Taktyki Atakujące
Dobra zagram pierwsze z inną taktyką i zobaczymy

Boazerio Partyzant

25.06.2007 15:32    #3779     Sufler - Porady do gry - niesamowite wyniki
Twój atak jest o wiele silniejszy niz obrona.Wpływ na to może mieć również ofensywna taktyka, być może zbyt duża swoboda udzielona zawodnikom.Taką samą sytuację miałem w Tuluzie.Traciłem mnóstwo goli ale zazwyczaj strzelałem jeszcze więcej.Kideyś wygrałem 8-5 z Valenciennes.

lokibb Partyzant

Hej.
Pogrywam właśnie Legią i na półmetku jestem 4. Liczy się tylko mistrzostwo, ale moi piłkarze grają bardzo słabo. Remisy są na porzadku dziennym, a jak wygram 2-0 lub 3-1 to święto narodowe:/ Chociaż mam najlepszy skład w lidze męcze się nawet z Jagiellonnią.
Skład w załączniku.

-----------------------------------------------

Mam problem z forumcm.net
Mam swoje konto pod nickiem lokibb. Gdy chcę wejść w temat o taktykach: http://forum(...);st=2420

wyskakuje mi taki błąd: http://img26(...)dsj5.jpg

Proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution