1. jaka jest różnica między tym że u siebie gram ofensywnie a na wyjeździe defensywnie
Zgadnij. U siebie rózne ekipy grają ofensywniej, dlatego bardziej opłaca się dać nastawienie defensywne i czekać na kontry, oczywiście jeśli klasa zespołu jest zbliżona. No ale taktyka to sprawa bardzo indywidualna, niektórzy mogą woleć rzucić ofensywe, ostry pressing i wysunieta linie obrońców, żeby iść cios za cios... Trzeba kombinować
2.po ilu sezonach z sukcesami do mojej Catani będzie chciał przyjść torres czy chivu
Po 666, jeśli po każdym oddasz hołd szatanowi
3.czy dobrze zrobiłem gdy gruntownie przebudowałem zespół na początku sezonu ??
Spójrz w terminarz, a konkretnie w wyniki i odpowiedz sobie sam
4. ponieważ pisałem artykuły na fm.gamerpro.pl więc chcę się zapytać ile powinien zajmować artykuł i do kogo miałbym go przesłać
Popatrz na inne artykuły, w zasadzie chyba ogólna zasada jest taka, żeby unikać skrajności. Gdzie wyslać? Tego nie wiadomo, bo strona Redakcja nie istnieje (404).
5 ponieważ szukam talenty nie tylko przez fm ale i oglądając młodzieżowe MŚ czy mecze U-18 czy 17 chciałbym obejżeć COPA AMERICA ale nie posiadam Tvp sport więc czy jakieś inne stacje transmitują te rozgrwyki ( posiadam Cyf.... Pol......)
Zawsze możesz spróbować Sopcasta i jemu podobnych programów
Najnowsze posty