Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.07.2007 10:14    #3761     Sufler - Porady do gry - Liga Angielska - parę problemów
Ostatnio postanowiełem pograć sobie troche moim ulubionym klubem w Anglii - Nottm Forrest. To jest moja pierwsza gra w FM07 na łatce 7.0.2 w Anglii. I prawde mówiąc mam klika pytań. Obecnie jestem na poczatku 4 seoznu. Gram w Premiership.
1. Jak to naprawde jest z tym pozowloniem na prace. Wiem, że teoretycznie gracz powinien zagrać w 75% meczów reprezentacji na przestrzeni ostanich 2 lat. Ale jak ma sie sprawa z reprezntacjami młodziezowomi. U mnie napastnik z Brazylii (miał napisane tylko że jest w kadrze u-23) dostał warunkowe pozowolenie na prace. Podobnie inny brazylijczyk, który miał raptem 8 meczy w młodzieżówce. Natomiast Cardenas mimo 16 meczy w młodzikach takiego pozwolenia nie dostał. Salihiego pozyskałem dobiero po 2 latach. Mimo, że grał wczesniej we wszystkich mecza rep.Albanii. Dla mnie to troche jak loteria.
2. Jak to jest z tym wyporzyczeniam do klubu fililialnego w Belgii. Pozyskałem nieżlego gracza z Paragwaju i chciałem aby udał sie do Balgii po obywatelstwo. Zagrał tam rok, a potem nie mogłem go wyporzyczyc na kolejny. Jak ustawic, aby wyporzyczyć go na te obowiązkowe 3 lata?
3. L1 wygrałem bez problemu. Championship po barażach. Ale Premiership do na razie dla mnie kosmos. Taktyka, która Ternaną zdobyłem miestrzostwo Włoch, a Neuchatel Xamax byłem z 1/4 LM totalnie nie działa. 1 sezon to kompletna porażka. 14 miejsce. Teraz po 10 kolejkach jestem 18. Nie potrafie dopasowac taktyki do realiów Premiership. Rozumiem, że można przegrać z Man Utd, ale z Wigan, czy Fulham u siebie. Moje pytanie nie dotyczy oczywiście tego, zeby podac mi gotowa takse na Lige Angielską, ale o pare rad dotyczących ustawiań, które pasują specyfiką do gry w Anglii.
Doadam tylko, że gram 1-4-4-2. Akcje rozwijam głownie skrzydłami. Gram na odgrywającego i kontrataki.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

15.07.2007 19:53    #3762     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni Napastnicy
No, ale nie wiedzac czy oni sa np. duzi czy mali to mu poradzisz grac wysokimi dosrodkowaniami na kurdupli, albo naodwrot, badz powiesz zeby ustawil trening na strzaly podczas gdy dany grajek ma dobre strzaly, a kiepska szybkosc. Z ogolnych rad to trening tych słabszych umiejetnosci waznych dla napastnika i taktyka, ale ja trzeba ustawic znajac umiejtnosci zawodnikow i druzyne, a ja jeszcze nie mam tej przyjemnosci.

kurzy13 Młody aktywista

15.07.2007 19:03    #3763     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni Napastnicy
Mam problem z napastnikami. Niewazne jakiego napastnika kupie(drogiego czy taniego, dobrego czy slabego) nie potrafi on sie wstrzelic w bramke przeciwnika. Czy jest jakis sposob zeby uskutecznic ich celnosc? Moze jakis trening albo taktyka? Ja niewiem co ja robie zle. Z gory dzieki za pomoc.

Bijanos Partyzant

11.07.2007 17:40    #3764     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
O sory zle wyszło

POLECENIA http://img24(...)inl1.jpg
TAKTYKA
http://img11(...)omr2.jpg

Bijanos Partyzant

11.07.2007 17:36    #3765     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
OK
Moja taktyka (chyba jest dobra przynajmniej mi sie nią dobrze gra :)

A to Polecenia dla drużyny:

kyczy7 Przodownik pracy

02.07.2007 19:35    #3766     Sufler - Porady do gry - NEC
Znana zasada : Taktyke dobieraj do zawodników ! koniecznie ! wiec najpierw popatrz w swój skład i zobacz jakich masz zawodników i na jakich pozycjach graja ( pozycje naturalne ) wtedy dobierz taktyke tak żeby najlepsi w zespole wystepowali w pierwszej 11 :) a jak dopiero zaczynasz z Fm-em to jak zwykle 4-4-2 ( zawsze cos sie tym ugra :P ) lecz ja polecam TAKTYKA KONIECZNIE DO ZAWODNIKÓW !!!

fan ManU Partyzant

02.07.2007 19:33    #3767     Sufler - Porady do gry - NEC
Chcialbym sie was poradzic !!!! Grajac NEC nie moge ustalic taktyki probuje i probuje i nic mi nie wychodzi !!!! Moze ktos gral NEC z sukcesami i moglby mi pomoc z taktyka !!!! Z gory dzieki !! Narzie zajmuje 9 pozycje

kyczy7 Przodownik pracy

02.07.2007 11:24    #3768     Sufler - Porady do gry - problem z pierwszym meczem
Mi tez sie tak czesto zdaża ale ja to załatwiam tak :

1. Trening na INTENSYWNY
2. Springi gram ledwie 3 :) ogranie musi byc ale pomoże w tym trening xD
3. Nie daje żadnych komentarzy druzynie w przerwie meczu ani przed meczem, poniewaz to skutkuje u mnie tak ze przegrywaja jeszcze wyżej
4. taktyka do zawodników
5. Wiadomo że jak przejmujesz klub to kupujesz nowości i zmieniasz cały skład, ale dobrze jest jezeli w pierwszych kilku meczach zagraja dawni zawodnicy drużyny którzy sa ze soba ograni, a nie cały new zespół :) (wpuszczaj ich z ławki, żeby nabrali ogrania z całą drużyna )

U mnie to skutkuje ale nie obiecam że u Ciebie bedzie ;]

merkury91 Młody aktywista

02.07.2007 10:34    #3769     Sufler - Porady do gry - problem z pierwszym meczem
hmm, ja zawsze przed ligowcami rozgrywam 8 sparingów i trening nastawiony mam na intensywna taktyka i to mi pomaga przetrwać rundę jesienną

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.07.2007 17:24    #3770     Sufler - Porady do gry - statystyki
Wartości atrybutów trenerskich dla treningu na *****

Siła:

Kondycja >= 18

Aerobik:

Kondycja >= 18

Um. Bramkarskie:

Trening bramkarski >= 18

Taktyka:

Taktyka >= 18

Obrona:

Defensywa =18 i Taktyka >=18
Defensywa =19 i Taktyka >=14
Defensywa =20 i Taktyka >=10

Panowanie nad piłką:

Technika =18 i Mentalność >=18
Technika =19 i Mentalność >=14
Technika =20 i Mentalność >=10

Atak:

Ofensywa =18 Taktyka >=18
Ofensywa =19 Taktyka >=14
Ofensywa =20 Taktyka >=10

Strzały:

Technika =18 Ofensywa >=18
Technika =19 Ofensywa >=14
Technika =20 Ofensywa >=10

Stałe fragmenty

Technika =17 Mentalność+Ofensywa >=39
Technika =18 Mentalność+Ofensywa >=36
Technika =19 Mentalność+Ofensywa >=33
Technika =20 Mentalność+Ofensywa >=30

PS Szukanie nie boli ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution