Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

wrzask1992 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2007 20:40    #3741     Sufler - Porady do gry - pomocy
dla bramkarza umiejętnosci bramkarskie intensywnie(bardzo mocno) siła aerobik taktyka mocno, reszta wogóle albo bardzo lekko, ja stosuję ten i nie moge narzekać

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

12.08.2007 17:29    #3742     Sufler - Porady do gry - pomocy
um,bramkarskie,aerobik,siła,sfg - mocno
panowanie nad piłką,taktyka- śednio
atak,obrona,strzały-lekko albo brak ;) tak przynajmniej ja mam i nie mam kłopotow z golkiperami

krooger1988 Młody aktywista

11.08.2007 14:43    #3743     Sufler - Porady do gry - Szybko i skutecznie...
ja jestem za odpoiwedzia kyczego. Taktyka pod zawodnokow a nie odwrotnie.Sam gram tak ze taktyka to schemat praktycznie KBK(kopnij biegnij kopnij):D zreszta nie ma co sie dziwic w drugiej polskiej lidze. Umiejetnosci poprostu porazaja w sensie negatywnym ;/ Sproboj ustawic taktyke odpowiednio pod zespol

baixinho Partyzant

11.08.2007 14:16    #3744     Sufler - Porady do gry - Preferowana taktyka
Czy istnieje możliwość ustawienia w edytorze własnej taktyk jako preferowaneji innemu managerowi?

kyczy7 Przodownik pracy

10.08.2007 21:15    #3745     Sufler - Porady do gry - Szybko i skutecznie...
eeeeee tam jest zasada : taktyka pod zawodników a nie zawodnicy pod taktykę ! :) ... wiec zobacz jaka taktyka bedzie pasowała do Twoich graczy pod wzgledem własnie umiejetności piłkarzy ... wybierz najelepszych i dobierz taktyke tak zeby własnie Ci najlepsi grali xD ...

raca Partyzant

10.08.2007 18:43    #3746     Sufler - Porady do gry - Szybko i skutecznie...
A jakim klubem grasz ? Popracuj nad taktyką i zawodnikami, czasami i trening pomaga :)

Mattii Przodownik pracy

10.08.2007 09:22    #3747     Sufler - Porady do gry - Tak źle i tak nie dobrze
Mogą ci pomóc te artykuły:
Mowa jest srebrem a milczenie złotem

Przed spacerem taktycznym

Spacer taktyczny

a ta taktyka jest wspaniała do wszystkich klubów(nie grałem nią najgorszymi,ale najlepszymi i średniakami już tak):
Nazywa się [b]Diament[b/] jest dokładnie opisana przez A.De Raph.

raca Partyzant

10.08.2007 03:29    #3748     Sufler - Porady do gry - Tak źle i tak nie dobrze
Znalazłem jeszcze coś :) http://www.fcmc.pl/taktyka/id/55 też do 2006, sam jej nie sprawdzałem .. ale to zrobię innym razem :) Czytając komentarze, taktyka dobra :)

Sevilla_FM Partyzant

10.08.2007 00:49    #3749     Sufler - Porady do gry - Tak źle i tak nie dobrze
Pomocy ! Już nie wiem co mam zmienić kogo kupic ... jakiego klubu bym nie wzial idzie mi po prostu do du.p. taktyka jakiej bym nie ustawil zle idzie ... gramy z kumplami we 3 w managera i oni wymiataja a ja ciagle zle... Gralem Sevilla - zle, Bayernem - zle, Realem - zle i teraz gram Tottenhamem i pomimo tego iż dostalem 36 mln na transfery i kupna takich zawodników : Araujo, Cardenas, Guardado, Aissati, Marcelo, Ratinho, Bale jest nie za dobrze probowalem taktyka 4;4;2 i 4;2;2;2. Moze ktos wreszcie mi cos doradzi prosze o pomoc a jeszcze bardziej o jakis kontakt gg lub e-mail

Marcio13 Partyzant

Gram Atletico na patchu 7.0.2 z fixem FM Poland i mam bardzo dobrych juniorów (Giovanni dos Santos, Grzegorz Krychowiak, Bojan Krkic, Francisco Merida, Sherman Cardenas, Nicolas Millan, Salvatore Foti, Alessandro Tuia, Nikon Jevtic, Leandro Lima, Maximiliano Moralez, Kerlon, Freddy Adu, Alexandre Pato, Arturo Vidal, Sergio Aguero, Daniel de las Heras, Ignacio Camacho, Ruben Ramos, Angel Bernabe, Mario Suarez)
i nie wiem jaki trening im ustawić żeby dobrze się rozwijali. Po sezonie treningów na ogólnym z trenerami po conajmniej 4* naprawdę mało im noty skoczyły, właściwie minimalnie. Jaki byście polecali trening dla juniorów, proszę o linki.

Proszę również o jakieś dobre treningi dla seniorów, zrobiłem swoje, efekt jest, ale nie aż taki jaki bym się spodziewał.

I czy znacie jakąś dobrą taktykę żeby dobrze grały mi skrzydła i żebym strzelał wiele bramek, bo o obronę się nie martwie, gdyż mam dobrych obrońców.

Z góry dzięki. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution