Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

MariuszZST Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2007 12:28    #3711     Sufler - Porady do gry - Własna taktyka.
Witam. Zaczełem grać w fm 07, gram zespołem U.D Almeria z 2drugiej ligi hiszpańskiej. Nie chce grać na cudzych taxach więc chciałem zrobić swoja, ale nie potrafie zrobić takiej by wygrywać. Mój zespół nie jest słaby jak na drugą lige, takim składem powinniem sobie poradzić, ale bez taktyki nic nie osiągne. Nie wiem na jakiej zasadzie mam ją zrobić, przeanailozwałem zespół ustawiłem taktyke, ale i tak mi nie wyszło ;/ Może ktoś mi z tą pierwsza taktyka by pomógł? Chce coś zrobić samemu, a że niewychodzi mi to zabardzo prosze Was abyście pomogli mi poprawić taktyke i napisać jakie błędy popelniłem :P Gram na zwykłej grze bez patchy itp, zwykłym składem :P
Oto taktyka
http://s004.(...)p;gk=gsm
Niech ktoś ZEDYTUJE ją usiebie i umiesci na wislijto i napisze jakie błedy zrobiłem. ;-)

jordan23 Partyzant

31.08.2007 23:22    #3712     Sufler - Porady do gry - taktyka
mam pewna taktyke ktora sprawdza sie dobrze we wszytskich ligach oprocz angielskiej, jaka jest nmajlepsza taktyka do ligi angielskiej zna ktos taka??

wrzask1992 Młody aktywista

31.08.2007 18:48    #3713     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1 Tak się tylko zdaje,aczkolwiek komputerowi menadżerowie moją swoje sekretne sposoby na przetrwanie koncowek i też to zauważyłem
2 a co ty nie masz drugiej ligi polskiej, przecież ona jest w orginalnej wersji, wystarczy włączyć, na pewno paru masz, np.czaplinskiego z jagieloni
3bo potrzeba troche czasu na powrót do formy, i zależy to od kontuzji i od tego jak długo nie grał
4 sporo masz asystentów:-) zwolnij tych co i tak nic nie robią i niech zostanie ten jeden z 20
5musisz też ustawić dobrych trenerów przunajmniej 4 gwiazdki na strzaly i nie liczy się tylko wykończenie akcji, bardzo ważne jest opanowanie, decyzje, strzał z dystansu
6taka jest taktyka innych managerów w kwesti kupna,nigdy nie chcą przeplacic, chyba ze kupują jakiś mega talent
7bo przeciwnik ma swietne krycie, bo ty dajesz im zle funkcje w ofensywnych rzutach roznych, bo trzeba też swietnego wykonawcy tych rzutów i nie liczy się tylko gra głową, ale takze skocznosc, sila wzrost
8bo mieli lepsze kontakty z managerem, albo byli z innej ligi ,roznie to jest
9rób sobie kontrakt na 1 sezon i wtedy co sezon gdy bedziesz podpisywał nowy kontrakt to cos dostaniesz
10może mają niski potencjal, sprawdza sie w edytorze albo są leniwi
masz

Ciartur Młody aktywista

29.08.2007 20:43    #3714     Sufler - Porady do gry - Kim Tu Grać ?
Słuchajcie może on nie gra taktyką save&load może gra słabszymi zawodnikami może nie używa edytora. Ale przedewszystkim nie osądzajcie go pochopnie nie wiecie co osiągną ;)
Ale mimo wszystko pytanie nie na sufler ;)

martin Przodownik pracy

28.08.2007 15:16    #3715     Sufler - Porady do gry - Wisła
zagraj taktyką 8-5-1 i daj bramkarzowi strzałke do pola karnego przeciwnika

soty2 Partyzant

28.08.2007 14:57    #3716     Sufler - Porady do gry - Wisła
Jak mysliscie jakim ustawieniem i poleceniami dla drużyny grać w FMie 2007?? proszę o pomoc:)

# Status [Reakcjonista] można uzyskać poprzez:

* zakładanie tematów nie wymagających pomocy innych użytkowników, a mających na celu wyrażenie opinii, reklamę innej strony/dodatku/forum, zapytania w stylu "którę ligę wybrać, jaką grać taktyką lub jakich polecacie zawodników"

meszynski_m Młody aktywista

27.08.2007 11:05    #3717     Sufler - Porady do gry - Cechy trenera
Najważniejszy jest atrybut - Taktyka -, później warto sprawdzić jaką ma ulubioną taktykę, najlepiej żeby była bardzo zbliżona do naszej.

login Partyzant

22.08.2007 12:30    #3718     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
NA wyjeżdzie graj tą samą taktyką co grasz u siebie tylko graj defensywniej i nie tak szeroko jak u siebie ponieważ lepiej mieć środek pola dla siebie

toszman Młody aktywista

22.08.2007 12:29    #3719     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Chlopcze po co wogole zmieniasz czesto taktyki? Ja gram od 4 lat ta sama w Wisle i zdobywam LM ;P
A taktyka zalezy przeciez od zawodnikow ;| Zobacz jakich masz i jakie maja umiejetnosci ;P I na ich podsawie wybierz skald i taktyke ;]

snake06 Partyzant

22.08.2007 12:22    #3720     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Gram juz kilka lat zawsze świetnie sobie radziłem nawet słabymi klubami. Zmieniam taktyki często, aczkolwiek nie bez przesady. Po prostu zawsze gdy grałem (choćby Charltonem) miałem ta samą taktyką na dom i wyjazd, a teraz z Millwall mimo iż mam mocny skład radzę sobie głównie u siebie, więc pomyślałem, że raz poprosić kogoś o pomoc to nie jest żaden wstyd.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution