Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Mieszko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.09.2007 00:54    #3701     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Polecam grę jedną taktyką, szybciej się do niej dostosują. Chociaż można miec drugą w zapasie(Kontuzje itd.)

1litr Partyzant

02.09.2007 00:52    #3702     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Czy granie kilkoma taktykami wpływa negatywnie na zgranie zespołu i wyniki ? Lepiej grać jedną taktyką i modyfikować zadania dla drużyny w zależności od przeciwnika czy z silnymi przeciwnikami grać z dwoma def.pomocnikami a ze słabymi np. trzema napastnikami ?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
01.09.2007 22:28    #3703     Sufler - Porady do gry - Pierwsze minuty
nie będe tego dalej "zaśmiecał" bo jeszcze admin będzie miał naprawdę sie do czegoś przyczepić

zgoda? ja się nie obrażam na kłotnie, które wnoszą coś nowego do tematu.

"pomagier" to nie jest określenie obrazliwe, przynajmniej nie taki był mój zamiar,jeżeli kogoś obraziłem to przepraszam.

Pomysł z cofnięciem obrony i bardziej defensywną taktyką jest dobry, chociaż w niższych ligach często zdarzają się dziwne rzeczy. Czasami trzeba dać czas jakiejś taktyce na "ogranie się" jeżeli zmieniasz z meczu na mecz to może dlatego masz problem z "szybkimi golami". Poczekaj efekty przyjdą.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
01.09.2007 22:09    #3704     Sufler - Porady do gry - Zasady
[quote]3. # Status [Reakcjonista] można uzyskać poprzez:

* zakładanie tematów nie wymagających pomocy innych użytkowników, a mających na celu wyrażenie opinii, reklamę innej strony/dodatku/forum, zapytania w stylu "którę ligę wybrać, jaką grać taktyką lub jakich polecacie zawodników"[/quote]

Chwała wszystkim użytkownikom za to, że trzymają rękę na pulsie. To bardzo ułatwia pracę.

bialy13 Młody aktywista

a zagraj DOKŁADNIE tak jak w poprzednim sezonie. Tylko wszystko ma być identyko: taktyka, polecenia drużynowe i indywidualne, rozmowy itp.

Laionik Partyzant

jedyą z podanych przyczyn moze być za duży wymóg bo zawodnicy są zgrani, taktyka ta sama, morale znakomite

Micro Ice Młody aktywista

01.09.2007 18:25    #3707     Sufler - Porady do gry - Ajax
Jak wiadomo liga holenderska jest ligą o specyfice ofensywnej :) Na środek możesz kupić sobie Matiasa Fernandeza i Sobolewskiego jako defensywnego pomocnika :) Ta taktyka ma szanse w takim zespole jak Ajax musisz dobrze dobrać polecenia drużynowe jak i dla osobnych zawodników :)

Sevilla_FM Partyzant

01.09.2007 15:28    #3708     Sufler - Porady do gry - Ajax
Czesc zaczalem grac Ajaxem, mam zamiar grac diamentem tylkko troszeczke przeze mnie zmodyfikowanym tzn bede gral ze skrzydlowymi ale moim najwiekszym problemem jest kupno dwoch srodkowych pomocnikow. Prosze o pomoc i rady czy w ogole ta taktyka ma szanse w takim zespole jak Ajax

wrzask1992 Młody aktywista

01.09.2007 13:07    #3709     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi - zmęczenie
widocznie fatalnie przepracowaleś okres przygotowawczy, albo twoi zawodnicy dopiero co są po kuntuzji, albo mają naprawde niską wytzymalość, postaraj się przed sezoonem zwiększyć trening silowy i rozgrywj multum sparingow, co 2,3 dni, zmiejsz tempo gry i karz grać krótkimi podaniami. No cóż taktyka na wyjazdach musi być nieco bardziej defensywna, choć ja wiełką gram identycznie, a gram diamenteem, staraj się też mieć dużą rotacje w składzie w ten sposob możesz zaskoczyć przeciwnika

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

01.09.2007 12:55    #3710     Sufler - Porady do gry - Własna taktyka.
narazie nie kombinuj z taktyką lepiej bedzie jak zagrasz najlepszą według mnie taktyką 4-4-2 i 2 defensywnymi pomocnikami w środku poza tym agresywny odbiór szybkie tempo pułapki i kontry

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution