Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.09.2007 16:17    #3691     Sufler - Porady do gry - hits and tips by m.vaughan 07
hgrecto nie ten adres x)) - tu sie pomaga, oweszem x) ale nie w takich sprawach jak wyżej wymieniłes - tj. pytanie o taktyke ... taktyka zależy od CIEBIE ! Tylko i wyłacznie. A na dokładke temat zostanie raczej zamkniety :) dziekuje :)

baixinho Partyzant

09.09.2007 00:07    #3692     Sufler - Porady do gry - Pozycje na boisku
Gram taktyką z 3 napastnikami w tym dwoma bocznymi (oznaczonymi NL i NP). I tu pytanie: czy ważniejsza jest w tym przypadku umiejętność gry jako środkowy napastnik czy też boczny ofensywny pomocnik(skrzydłowy)? Czy nie powinny być wyszczególnione te dwie pozycje w opisie danego zawodnika?

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
08.09.2007 07:03    #3693     Sufler - Porady do gry - Sam sobie idz do kosza
Proponuję przeszukać zasoby Suflera -> http://www.cmrev(...)=taktyki
Jest u nas wiele tematów dotyczących taktyk.
Jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi na nurtujące cię pytanie spróbuj szczęścia na CMF. Tutaj masz link do odpowiedniego tematu -> http://forum(...)opic=495

Otrzymałeś status "reakcjonisty".
Cytuję zasady Suflera:
"Status Reakcjonista można uzyskać poprzez:
zakładanie tematów nie wymagających pomocy innych użytkowników, a mających na celu wyrażenie opinii, reklamę innej strony/dodatku/forum, zapytania w stylu "którę ligę wybrać, jaką grać taktyką lub jakich polecacie zawodników".

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
07.09.2007 23:09    #3694     Sufler - Porady do gry - Diament
musisz wykombinować własną taktykę dla twojego zespołu nie zawsze taktyka która sprawdza się komuś innemu tobie będzie takze
musisz jakoś sam pokombinować i dopasowywac ją do rywali
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Sevilla_FM Partyzant

07.09.2007 22:59    #3695     Sufler - Porady do gry - Diament
Lol i niby diament jest taktyka defensywna dobrem... chcialem sprawdzic ta taktyke ustawilem wszystko jak w artykule i co ? do pierwszej polowy przehrywalem z Bayernem 3-0 a mecz zakonczyl sie 5-0 dla Niemcow ? I gdzie tutaj ta defensywa ?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.09.2007 21:52    #3696     Sufler - Porady do gry - Klub a nie piłkarze?
Ręcze, że mi się nie wydaje. Testowałem to nie dawno na kilku klubach, grając tą saną taktyką.

No właśnie skoro zespół ma skłonność do krycia indywidualnego 1 tzn. chłopcy gorzej kryją, czego efektem jest większa liczba straconych goli.

Popatrz na zespoły z Niemiec, one chyba tam nie mają tych atrybutów... I chyba gra je losowo generuje.
Chyba, przez to że nie było licencji na Niemcy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Saint Partyzant

03.09.2007 10:29    #3697     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
1. Źle prowadzone rozmowy motywacyjne.
2. Często zmieniane taktsy.
3. Zbyt duża eksploatacja pierwszej 11.
4. Kiepski kapitan (tak, tak, jak dla mnie jest to ważne :).

Powodów może być wiele. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na złą grę zespołu. Generalnie kluczowe znaczenie ma taktyka. Grając dobrym klubem u siebie preferuj ofensywny styl (ale bez przesady), na wyjeździe defensywny połączony z kontrą.

baraneeq Partyzant

03.09.2007 10:16    #3698     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Witam Gram Sevilla Juz 2 Sezon i w 1 sezonie mało co niewyleciałem Odpadłem w Lm w fazie Grupowej 4miejsce Przegrałem Puchar Hiszpani Przegrałem Super Puchar i zajełem 11miejsce w Lidze teraz zaczełem 2 sezon i równiez przegrywam w 3meczach gdzie ja bylem faforytem zdobyłem 1 pkt gdzie adu trafił na 1:1 z Karnego i gdy chciałem zobaczyc jak zagra Asystent na Urlopie Uwaga Wygrał z 2 Valencią 2:1!!!!!! a w Nastepnym meczy z Osasuną przegrał 3:0 i w kolejnym z Espaniolem Zremisował 1:1 w ciagu tych 2 sezonów grałem na około 8taktykach zmieniałem je co jakis czas:( Wiec Tu moje Pytanie CO moze Byc Przyczyną Tak Słabych Wystepów Mojej Druzyny CHodz mam Dobrą Pake Naprawde

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

02.09.2007 11:46    #3699     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Najlepiej jest grac w 1 sezonie 2 taktykami a zeby zawodnicy sie do niech dostosowali zaplanuj kilka sparingow i graj tymi taktykami na zmiane,jednej taktyki uzywaj gdy grasz z rywalami slabszymi a na rywali mocniejszych uzywaj drugiej taktyki,przyniesie to z całą pewnoscia sukces p[oniewaz rywal bedzie pewien ze zagrasz taktyka jakiej uzywales wczesniej i dostosuje swoj styl gry wlasnie do niej.Zmieniajac tak taktyke miałem serie 12 meczów bez porazki a w lidze zwyciezylem roznica 11 punktów,teraz w 2 rundzie kwalfikacji wygralem w pierwszym meczu na wyjezdzzie 4-0

pawelek17 Młody aktywista

02.09.2007 11:15    #3700     Sufler - Porady do gry - Zgranie zespołu
Proponuję grać cały czas tą samą taktyką, ponieważ zawodnicy wtedy są bardziej przyzwyczajeni i co za tym idzie zgrani.... ja gram taktyką 4-4-2 i gdy gram z lepszym przeciwnikiem jednemu ze środkowych pomocników daje zadania defensywne, i nastawienie na norma.... u mnie daje to dobre rezultaty zadań też bardzo często bym nie zmieniał :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution