Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.09.2007 17:04    #3671     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Miałem ten sam problem.............do dzisiaj. Rozmowy motywacyjne przeprowadzał mój asystent, więc ustawiłem że ja je będę przeprowadzał. Ale najważniejsza rzecz, to zmieniłem teningi. A gram już 7 sezon jedną taktyką, co jakiś czas lekko modyfikowaną, w zależności od potrzeb. I o dziwo pomogło, po serii kilku meczy bez wygranej odniosłem 4 zwycięstwo z rzędu. Więc problemem też może być trening.

Yodassss Młody aktywista

25.09.2007 19:45    #3672     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
To jest nic ... Ja gram tą samą taktyką 9 sezon (nie wciskajcie kitu, że przeciwnik mnie ropracował -_-). Wszystko szło dobrze, raz gorzej, ale ogólnie nieźle. I nagle zdarza się seria meczów ... 2:2. Wygrywam 2:0. Przeciwnik nie oddał strzału na bramkę. Przychodzi druga połowa. Prę ostro na bramkę, bramkarz przeciwnika ocena 10, napastnicy wykorzystują jedyne dwie okazje i nagle 2:2 O_O Czasem się zdarza nawet 2:3 :/ I to tak od kilku meczów z rzędu ...

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

22.09.2007 21:52    #3673     Sufler - Porady do gry - DIABLO
Pewnie Seju ma wroga za głupie komentarze w stylu:

[quote]Boże seju ma wroga matko boska a ile on pomagał [/quote]

Więc uważajcie.

Ta taktyka była dobra bodajże w FM 06, tam Zidane w Realu strzelał ok. 5 goli sezonowo, lecz trzeba pamiętać, że napastnicy mieli góra po 10, więc nie jest to taktyka idealna...
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

mareczek Młody aktywista

22.09.2007 15:10    #3674     Sufler - Porady do gry - DIABLO
jak zrobic zeby ta taktyka dzialala bo mi jej nie wykrywa w cm?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
15.09.2007 13:23    #3675     Sufler - Porady do gry - a co o tym myslicie ??
Słuchaj tak boli mnie to.Bo jeżeli już tu piszesz to powinieneś przestrzegać zasad. Gdyby nie to to w czołówce byłyby o dajcie cracka, o dajcie piracką wersje albo jaka mam grac taktyką. To jest oficjalna strona FMa w Polsce. Dlatego zasady musza być.
Jeżeli to komus nie pasuje to po co tutaj jest?

Jeżeli zasady sa dla kogos bez sensu to niech sobie założy swoją stronę i tam będzie robił co chce.

Tak na marginesie jest przecież forum- zakładasz temat i nie ma problemu.

Szkoda, że mnie obrażacie. Ja przynajmniej staram się do Was zwracać z jakąś kulturą.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Jelonzz Partyzant

15.09.2007 12:11    #3676     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
grajac nieraz totenhamem moglem wygrac z arsenalem 3-0 a potem przegrac z jakims sunderlandem 3-1 nie wiem czemu tyle wiem ze maja jakas nie normalna taktyke z dwoma def bocznymi ^_^ nie wiem jak mnie mogli pokonac z taka taktyka :/ wg mnie nie pasuje twoja taktyka do ich gry :)

Pucek Stachanowiec

15.09.2007 09:39    #3677     Sufler - Porady do gry - 7.02:/
cristiano88 pokombinuj z taktyką może już na tej łatce nie jest tak skuteczna.
Zgadzam się też z pedro_1987.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

15.09.2007 09:31    #3678     Sufler - Porady do gry - 7.02:/
Musisz pokombinować z taktyką i to wcale nie musi zależeć od łatki, po prostu załadowałeś nową grę i idzie Ci słabiej, kombinuj, może wreszcie znajdziesz złoty środek.

cristiano88 Partyzant

15.09.2007 09:27    #3679     Sufler - Porady do gry - 7.02:/
otóż mam następujący problem...grając na pierwotnej łatce tłukłem wszystkich aż miło,natomiast na łatce 7.02 jaką drużyną bym nie grał nie idzie mi za wesoło...drużyny przeciwne stwarzają sobie multum sytuacji,zaznacze że gram tą samą taktyką jak na pierwotnej łatce:/...cdzy ktoś z Was tez ma taki problem??jaki jest sposób na lepszą grę w defensywie moich druzyn,bo już nie mam siły:/

Pucek Stachanowiec

15.09.2007 08:46    #3680     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
W drugim sezonie wygrywac Lechem Puxhar UEFA...
Albo jesteś bardzo zdolnym managerem, albo grasz save/load (raczej nie), albo kupujesz tylu grajków, że to nie jest już Lech Poznań - tylko talenty z nie wiadomo kąd.

Co do Łęcznej - hmmm...trzeba kombinowac z taktyką albo np. w rozmowie motywacyjnej oczekiwac wygranej - może z zbyt dużym respektem podchodzisz do Górnika po meczach z czołówką Europy... Oczekiwanie wygranej bardzo często działa na Bułgarskiej.

Aha ściągnij sobie update'a Fudiego tam Górnik jest w trzeciej lidze...
Ale oczywiście to nie zadziała na Twoim save'ie.
No i jeszcze musisz mieć oryginała.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution