Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

bialy13 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.10.2007 19:29    #3661     Sufler - Porady do gry - Football Manager: The Board Games
Morale,taktyka - to jest
szczegółowo przeanalizowane atrybuty piłkarzy- tego nie bo za duży bałagan jest
rozmowa motywacyjna - jest

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
08.10.2007 19:23    #3662     Sufler - Porady do gry - Football Manager: The Board Games
Morale,taktyka,szczegółowo przeanalizowane atrybuty piłkarzy, rozmowa motywacyjna - wątpie aby druga osoba pracowała tak dobrze jak komputer.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
08.10.2007 17:32    #3663     Sufler - Porady do gry - Football Manager: The Board Games
Ludzka pomysłowość nie zna granic...Kto decyduje o tym kto wygra mecz, jak zadziała trening,taktyka,rozmowa motywacyjna? Już wolę pograć w Monopoly lub Eurobussines.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

daniello1111 Partyzant

ZMIANY TAKTYCZNE SĄ JAK NAJBARDZIEJ KONIECZNE!! GRAJĄC Z LEPSZYMI KLUBAMI NAISTOTNIEJSZA JEST OBRONA - 4OBROŃCÓW, BY SKRZYDŁOWI DRUŻYN PRZECIWNYCH NIE "ROZWIJALI SKRZYDEŁ", -DWÓCH DEFENSYWNYCH POMOCNIKÓW, I PO SPRAWIE. PO DRUGIE ZMIANĘ TAKTYKI UZALEŻNIAM TAKŻE OD KONTUZJI, GDYZ NIE DA SIE UKRYĆ, ZE W FM-IE JEST ICH SPORO!! JEDNAK NAJCZESCIEJ STOSOWANĄ TAKTYKĄ PRZEZE MNIE JEST 1-4-4-2 I USTAWIENIE DEFENSYWNE Z COFNIĘTĄ LINIĄ OBRONY- NAJWAŻNIEJSZE NIE STRACIĆ A PRZY OKAZJI MOICH SZYBKICH NAPADZIORÓW DA SIE COS USTRZELIĆ!! OSTATNIE WYNIKI ELIMINACJE DO FAZY GRUPOWEJ Z PALERMO W-1:1 D-2:0

lolek1993 Partyzant

08.10.2007 12:02    #3665     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem.
Jak ustawić pojedyncze treningi np. żeby trenowali strzał,bo ja potrafie tylko zmieniać np. atak,obrona,taktyka itd.

Mally89 Partyzant

05.10.2007 16:55    #3666     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie będzie !! znowu :-/ Lolek zebys zaczoł odnosic skucesy moze powinienes poszukać nowych fajnych jeszcze lepszych graczy?? Omar Andrade polecam gorąco ;-)najlepszy FC i tani ;-) pozatym pokombinuj z taktyką i graczami i napewo cos ci sie uda zrobic fajnego

elvisreal Młody aktywista

27.09.2007 19:56    #3667     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
seweryn jaka taktyka grasz.

Seweryn Młody aktywista

27.09.2007 19:32    #3668     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ważna jest dobra taktyka, rozmowy, trenerzy potem, to wszystko jakoś leci...

Karp Wigilijny Partyzant

Oczywiście że taktyka i forma (jeżeli konkretnie o to ci chodzi bo nie wiem czy zrozumiałem pytanie) ma znaczenie. Inaczej po co by grać w tę grę, prawda? Wiadomo iż lepiej wystawić będącego w świetnej formie gracza i dostosować pod niego taktykę, niż kombinować na siłę z zawodnikiem, który czuje się wypalony. I nie powtarzaj meczy, lepiej przyłożyć się za pierwszym razem. Większa satysfakcja gwarantowana :)

szczyglarz Partyzant

Gram sobie Valencia i ostatnio byłem w Superpucharze Hiszpani z Barceloną. No więc biorę i zapisuję grę (robię to tylko przed megaważnymi meczami). Niestety przegrałem i wczytuję grę. Potem biorę ulrop i patrze a tu 6:0 dla mnie!!! Popatrzałem na taktykę Barcelony. Grali inną taktyką. Wszyscy katalończycy mieli bardzo słabą formę (5,4 thuram nawet 3).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution