Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Guezmir Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.01.2010 18:18    #2601     Sufler - Porady do gry - Dobra taktyka
ale nieustraszonych środkowych pomocników to musisz sobie znaleźć, żdna taktyka Ci tego nie zapewni. Zrób sobie filtr z typowymi atrybutami pomocnika długodystansowca, wybierz takich z najwyższym poziomem determinacji, waleczności, pracowitości, agresji, siły i wytrzymałości. Ustaw im role długodystansowców - jednemu zn ich powierz obowiązek gry defensywnej, drugiemu nakaż wspomaganie. Taki duet to powrót do angielskiej piłki lat 80-tych - harówka na całego! Sprawdź to.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Squeeze Partyzant

19.01.2010 17:45    #2602     Sufler - Porady do gry - Dobra taktyka
napisze, docieniam kazda pomoc, jak juz mowilem... nie kazda taktyka jest odpowiednia dla kazdego zespolu :D

Squeeze Partyzant

19.01.2010 17:04    #2603     Sufler - Porady do gry - Dobra taktyka
Witam !

Kieruje ten temat tutaj a nie w plikach / szukam poniewaz nie szukam pliku od tak tylko bardziej wyszukanego.

Otoz moi zawodnicy graja coraz slabiej.. 0-0... 0-0... 1-1... 1-0... 0-1... i tak w kolko.

Testowalem taktyki np. Complete Dominac 10.2 bodajze i powiem tak. Dobra taktyka, bo testowalem na Polsce ale nie dla mnie... Tutaj graja gracze w srodku a ja mam dobrych skrzydlowych i srodkowych pomocnikow. Dwojke Seja tez testowalem.. nie chce powiedziec ze slaba, ale u mnie sie nie sprawdza.

Szukam taktyki do Manchesteru United ktora charakteryzuje sie tym :

Bramkarz oczywiscie.
Szybcy boczni obroncy wlaczajacy sie do akcji ofensywnych
Obroncy srodkowi
Srodkowi nieustraszeni pomocnicy
Dynamiczni Skrzydlowi
Napastnicy

Jesli zna kto taka prosze o podanie linku lub jej nazwy :)

techniczny Młody aktywista

19.01.2010 13:17    #2604     Sufler - Porady do gry - Asystent - narzucac czy nie ?
ja sparingi traktuję raczej jako udoskonalanie taktyki już używanej. nie decyduję się na kombinacje alpejskie i mocno tłukę do głów zawodników taktykę która używam. no bo jeśli jest skuteczna, to po co zmieniać? gdybym był na twoim miejscu, nakazałbym grać taktyką z której ty korzystasz.

vivaldi9 Partyzant

18.01.2010 19:39    #2605     Sufler - Porady do gry - Asystent - narzucac czy nie ?
Możesz dać żeby grał swoją taktyką ale... jeśli potem będziesz grał swoją to zawodnikom ciężej będzie się do niej przyzwyczaić a jeśli od razu zagra on twoją którą będziesz grał w sezonie to myślę że to będzie lepsze rozwiązanie.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Squeeze Partyzant

18.01.2010 19:35    #2606     Sufler - Porady do gry - Asystent - narzucac czy nie ?
Witam. Kieruje nastepujace pytanie.

Mam zapisane 2 taktyki ktorymi zawsze rozgrywalem mecze, mam juz mecze towarzyskie przygotowawcze do sezonu 2010/2011.

Pytanie, czy jak przechodze na urlop zaznaczyc w opcjach aby Mike Phelan ( moj asystent ) trzymal sie taktyki ktora predzej mu narzucilem czy tez dac mu ''wolna reke'' i zeby sam robil zalozenia taktyczne.

To zalezy zapewne od jego wiedzy taktycznej ale mam nadzieje ze jak nie zaznacze Mike nie zagra ta ''podstawowa'' taktyka czyli 4-4-2 bez zadnych ustawien. Mam mecz z Realem, mam cos do udowodnienia ! ;]

czekam na odp :)

Flame333 Partyzant

16.01.2010 19:26    #2607     Sufler - Porady do gry - Instrukcje dot. rywala
Mam do was sprawę. Otóż ostatnimi czasy mój asystent identycznym składem, identyczną taktyką wygrywa mecz z danym przeciwnikiem, podczas gdy ja mam z tym ogromne problemy. Na pewno duży problem leży w instrukcjach dot. rywala, nie potrafię zupełnie ich ustawiać. Jasne, do tego dochodzą jeszcze interwencje w taktyce w trakcie meczu, ale moim zdaniem, to właśnie podany w temacie czynnik jest największym szkopułem w mojej karierze. Proszę was więc o jakieś porady, co do tego zagadnienia, albo o inne wytłumaczenie tego problemu.

A podobno to asystenci są debilami.

Robi2009 Młody aktywista

[quote=kleyo7]Dobrze godo wódki mu dać.
Najbardziej mnie właśnie wkurza, że jak komuś coś nie wychodzi to mówi że to bug (nie mówię konkretnie o tym przypadku). Bugiem może być to że newgen ma siwe włosy, albo że Nigeria nie gra meczy towarzyskich.
Druga sprawa grając 3 lata jedną taktyką kryzys jest nieunikniony.[/quote]

No przepraszam, ale jak bramkarz ma 2 m do piłki, a napastnik ze 20 m, a mimo to zamiast wyjść i ją złapać, cofa się, to dla mnie jest coś nie tak... Choćby nie wiem jak niskie umiejętności miał i jak niskie morale, to powinien wyjść. Tym bardziej, że od 3 sezonów jestem w czołowej 4 ligi, morale wysokie, gram w pucharach, czasem mi tam marudzą, ale szybko opanowuję kryzys i jest dobrze. Więc nie próbujcie mi wmawiać, że to spadek formy czy morale, bo w to nie uwierzę...
There's nothing to fear except the fear itself

Goldberg1987 Partyzant

13.01.2010 22:46    #2609     Sufler - Porady do gry - problem z ustawieniem 4-5-1
W zakładce Taktyka mozesz zmienić ustawienie taktyki, albo w podpowiedziach współpracowników jak dostałeś informacje, to tam masz ustaw taktyke.

spurny Partyzant

13.01.2010 22:34    #2610     Sufler - Porady do gry - problem z ustawieniem 4-5-1
Witam
Gram Arsenalem klasycznym 4-4-2 z wysuniętą obroną i ścisła dyscypliną taktyczną.
W co okresowym spotkaniem ze sztabem dostałem wiadomość, że drużyna ma problem z zespołami grającymi ustawieniem 4-5-1.Jak to zmienić? W załączeniu dodaje obrazek z taktyką.
Pozdrawiam spurny

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution