myślę że jeśli taktyka przynosi dobre skutki to można. ja w trakcie swojej kariery najpierw grałem przez 3 lata jedną taktyką, z dobrymi skutkami (2 mistrzostwa kraju, 2 superpuchary kraju, niezłe występy w LM). postanowiłem zmienić na jeszcze lepszą znalezioną w necie. gram nią od 1,5 sezonu. w pierwszym sezonie na nowej taktyce wygrałem w kraju wszystko co było do wygrania, teraz też jestem na pierwszym miejscu ze znaczną przewagą i również odnotowuję dobre występy w LM.
tak więc jeśli dobrze ci idzie to nie rób wielkich zmian, a piłkarze z miesiąca na miesiąc będą grać coraz lepiej, ty będziesz mieć coraz więcej kasy, będziesz mógł kupować coraz lepszych piłkarzy, którzy to z kolei będą grać jeszcze lepiej niż poprzedni i tak w kółko
tak więc jeśli dobrze ci idzie to nie rób wielkich zmian, a piłkarze z miesiąca na miesiąc będą grać coraz lepiej, ty będziesz mieć coraz więcej kasy, będziesz mógł kupować coraz lepszych piłkarzy, którzy to z kolei będą grać jeszcze lepiej niż poprzedni i tak w kółko

Najnowsze posty