Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Rafaldinho97 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote2=dr taktyka][quote=Rafaldinho97]poszukuje b.mocnego defensywnego pomocnika do Lecha koszt do 30 mln zł[/quote]

Annan, raczej powinien przejść.[/quote2]

Niestety nie przyszedł wybrał Spartak Moskwa

Ma ktoś inne propozycje ??Kwota może sięgać do 70 mln zł.
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

dr taktyka Młody aktywista

[quote=Rafaldinho97]poszukuje b.mocnego defensywnego pomocnika do Lecha koszt do 30 mln zł[/quote]

Annan, raczej powinien przejść.

31.01.2010 23:06    #2583     Sufler - Porady do gry - Zdolni juniorzy
Również mnie ciekawi w jaki sposób w klubie mają pojawiać się najlepsi z najlepszych w naszej drużynie juniorskiej. Ostatnio sobie wymyśliłem, że ma na to wpływ asystent lub trener juniorów. Otóż rozejrzałem się po ich profilach i w osobistych widać takie wykresy - rekrutacja itp. może to ma jakiś wpływ. W niektórych klubach Ligue 1 pojawiają się koksy, ponieważ manager, asystent czy tam inny pracownik sztabu ma wysoką ocenę potencjału piłkarza. Sam nie wiem co o tym myśleć :/
btw. Reputacja nie ma tu nic do rzeczy. To pewne, na jakimś zadupiu rodzą się perełki a w niektórych wielkich klubach pustki.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

29.01.2010 20:04    #2584     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Atak - David Lowe
Obrona - Ian Woan
Panowanie - Mark Chamberlain
Strzały - Bobby Downes
Bramkarze - masz już Stewarta.
Stałe - Peter Farrel
Taktyka - Bernhard Peters
Siła/Aerobik - Tony Colbert i Miodrag Krivokapic
Asystent - Werner Kenr lub Rui Cacador
Fizjoterapeuta - Grant Downie
Scout: Oliver Bierhoff

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

z mojego doświadczenia wynika, że zależy to od druzyny - czy jest to najlepsza, albo jedna z najlepszych drużyn w lidze, czy nie? jeśli tak, a taktyka przynosi spodziewane efekty - zostaw ją. Ale drobne modyfikacje, o których pisał Kierek są oczywiście potrzebne. Ten przegrany mecz - pewnie rywal miał ustawiona taką strategię, która idealnie zwalczała plusy Twojej, a wykorzystywała minusy...

jeśli jednak grasz słabym zespołem - radzę lepiej przygotowywać się do meczu, bo to zawsze słabszy przeciwnik dostraja się do lepszego - stąd będąc tym lepszym nie musisz tego robić :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

27.01.2010 23:03    #2586     Sufler - Porady do gry - Defensorzy odposzczaja ?
Pociesz się tym, że Twój GK nie dostanie premii za czyste konto ;o

27.01.2010 23:03    #2587     Sufler - Porady do gry - Naturalna sprawność
IMO sprawność odpowiada za to jak szybko grajek zregeneruje siły i w jakim tempie atrybuty fizyczne będą mu spadać na starość.

jaruone Młody aktywista

[quote=dr taktyka]ad 1
Może można ustawić mu datę zakończenia kariery?[/quote]

skróciłem mu kontrakt, ustawiłem wiek na 80 lat i umiejętności na 1 - za kilka miesięcy powinien zniknąć, raczej szkoleniowcem nie zostanie.

Co do wyboru drużyny filialnej - sądziłem że może gdzieś jest zapisana i np. ID Odry Opole zastąpię numerem Korony

ad 1
Może można ustawić mu datę zakończenia kariery?

kroczek14 Partyzant

Wydaje mi się że najlepszym sposobem żeby nie doszło do tzw "zmęczenia materiału" jest rotacja w składzie, nawet jeśli wpuszczasz gorszego młodego np zawodnika to on stara się i często okazuje się równie dobry co ten lepszy zawodnik... wiadomo ze w gre wchodzi jeszcze zgranie drużyny ale to można uzyskać już dużą ilością sparingów, więc jeśli chcesz grać jedną taktyką to jest dobry sposób tylko najlepiej dawaj pograć dużej ilości zawodników...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution