Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Frenzibizi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.03.2010 16:15    #2561     Sufler - Porady do gry - Gra Przez internet
to ja nie wiem co jest grane gram 1 raz przez neta z kumplem. Skończyłem sezon na 10 miejsce drużyna i taka sama taktyka na której w single miałem 4 miejsce było jedynie parę innych transferów. Ale wystarczy spojrzeć ze nie licząc meczy z top four to miałem max 3 w mecze w którym nie jechałem przeciwnika a przegrałem ponad polowe z nich stosunek bramkowy 4 najlepszy w lidze zawodnicy wysokie średnie i takie miejsce jestem bezradny :D

Frenzibizi Partyzant

01.03.2010 14:51    #2562     Sufler - Porady do gry - Gra Przez internet
Witam mam pytanie czy gra przez internet czymkolwiek rożni się od gry przez siec no nie wiem ta sama taktyka nie zadziała ci sami zawodnicy graja inaczej niż na offline?? z góry dziękuje :]

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
[quote=toster]Czy jeśli mam w Lechu paru piłkarzy to czy podczas pobytu w klubie sami po jakimś czasie nauczą się polskiego czy trzeba coś zrobić? [/quote]
Musisz cierpliwie czekać, jedni szybciej się nauczą, drudzy wolniej. Wydaje mi się, że zależy to od cechy adaptacja.

[quote=toster]
I jeszcze czy mógł by ktoś napisać od czego rosną pkt umiejętności ( te w naszym profilu ) dyscyplina w drużynie,konsekwencja taktyczna itp. [/quote]
Rosną z powodu tego, co Ty jako menedżer robisz. Jeśli grasz długo jedną taktyką, to rośnie ci "Dyscyplina taktyczna"; jeśli kontrolujesz budżet płac - "Kontrola nad finansami" itd.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

about Partyzant

19.02.2010 18:12    #2564     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote=golex]Moim zdaniem, po :

1. Trochę świeżości w składzie - transfery. Zobacz masz 11, która nie zmieniła się od początku gry. Przydałoby się 2-3 klasowych zawodników.
2. Rozmowy motywacyjne - jeżeli grasz z gigantami to daj, że nie ciąży na nich presja i niech grają na luzie, jeżeli z mocniejszymi to życz szczęścia...
3. Taktyka - zagraj z kontry, bez rozgrywającego i odgrywającego, może 4-5-1?
4. Chwal ich po wygranym meczu w lidze, wtedy zespół przystępuje do następnego meczu z werwą.[/quote]

1.Stawiam na młodzież .
3.jest to niemożliwe bo nie posadze na ławie zawodnika który strzela gole jak na zawołanie na ławie obydwaj się świetnie rozumieją więc tutaj nie da się nic zmienić

golex Partyzant

19.02.2010 16:15    #2565     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
Moim zdaniem, po :

1. Trochę świeżości w składzie - transfery. Zobacz masz 11, która nie zmieniła się od początku gry. Przydałoby się 2-3 klasowych zawodników.
2. Rozmowy motywacyjne - jeżeli grasz z gigantami to daj, że nie ciąży na nich presja i niech grają na luzie, jeżeli z mocniejszymi to życz szczęścia...
3. Taktyka - zagraj z kontry, bez rozgrywającego i odgrywającego, może 4-5-1?
4. Chwal ich po wygranym meczu w lidze, wtedy zespół przystępuje do następnego meczu z werwą.

Baphometh Młody aktywista

19.02.2010 13:40    #2566     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote2=about]
bo schalke to jest średniak ...
tylko problem w tym że do ogórkowej polskiej ligi dobrzy piłkarze nie przyjdą chociaż budżet mam 15mln [/quote2]
Jeśli schalke jest średniakiem to twój zespół patrząc na skład to kompletne ogóry. Tak jak wyżej napisane, taktyka (może daj troszkę bardziej defensywną i na kontry graj) oraz rozmowy przedmeczowe kopiesz i polecenia indywidualne dla zawodników przeciwnika.
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

vivi30 Partyzant

Czekam na śmiałka który pobije rekord 39 goli strzelonych w lidze polskiej :)

Nie grałem taktyką na jednego napastnika :)

Mati152 Partyzant

W razie czego miałem pisać, więc piszę: Cesar, poproszę linka do twojej taktyki.

[quote=LOLECZeX]
Hmm co do twojej taktyki, sądzę, że rozwiązanie jest proste, skoro grasz środkiem i pomocnicy podają do skrzydłowych, to po prostu graj bez nich, zagraj diamentem(tylko bez tzw. fałszywych skrzydłowych, bo znowu będzie to samo) albo z 1 defensywnym pomocnikiem, 3 w środku i 1 ofensywnym, a przed nim napastnik, w ogóle taktyka z skrzydłowymi, gdzie każesz grać środkiem nie bardzo ma sens.[/quote]

Zrobiłem podobną taktykę i zdjąłem napastnikowi opcję "odgrywający". Spadła ilość główek ( :) ) oraz prostopadłych podań ( :( ).

dr taktyka Młody aktywista

06.02.2010 19:43    #2569     Sufler - Porady do gry - Trening / spadek umiejętności
Zmniejsz mu siłę i aerobik do 11 pozycji na suwaku. Resztę co potrzebujesz podkręć do 19 miejsca na suwaku, tym samym może nawet zaliczy kilka skoków umiejętności po tym jak będą mu fizyczne spadać... ich raczej już nie podtrzymasz dużo...
Tak zrobiłem z Beckhamem i Riquelme i całkiem nieźle to wyszło.

Pozdrawiam

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote2=Mati152]
Mógłbyś mi przesłać linka do "diamentu" bo nie wiem o jakiej taktyce mówisz.
[/quote2]
Standardowe - 4-4-2 - Diamond Normal lub Attack

Osobiście uważam że taktyka mocno nieskuteczna.
#TeamTyniec

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution