Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

N-Dubz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Kieruje drugie pytanie, przykladowo jesli gram taktyka Ultimo Domination, jak ja dostosotywac do gry u siebie i na wyjezdzie, co zmieniac ?

Prosze o odpowiedzi :)

N-Dubz Partyzant

09.03.2010 14:48    #2552     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
Witam. Gram Manchesterem United, zaczynam drugi sezon, wyniki sa coraz slabsze. Wiem ze juz byly takie tematy, nie chce zadnych porad, bo wiem czemu tak sie dzieje, zapewne TAKTYKA. Duza rzesza osob z nas gra pewnie Ultimo Domination ktora przynosi bardzo dobre korzysci. Ja tez nia przegralem caly sezon, jednak zakonczylem Lige z 5 porazkami i 6 remisami. To troche slabo. Jednak wiem ze nie moge grac ta taktyka, wiem ze po prostu nie moge bo to nie jest taktyka dla MU. W tej taktyce jak wiecie gra sie bez skrzydlowych czyli nie pasuje do stylu MU.

Jesli ma ktos jakas dobra naprawde dobra taktyke wykorzystujacych skrzydlowych prosze mi ja podac. Na necie szukalem, nie za dobre sa.

I jestem pewnien ze to wina taktyki, poniewaz wszystkie, treningi trenerzy morale sa w najwiekszym porzadku.

Prosze o odpowiedz :)

dr taktyka Młody aktywista

08.03.2010 16:31    #2553     Sufler - Porady do gry - baza treningowa
Przegapienie raczej nie wchodzi pod uwagę, wszystko raczej czytam ;]
Po za tym rozbudowa miała zająć ok. 3-4 miesiące a tu taki klops ;/

dr taktyka Młody aktywista

08.03.2010 01:38    #2554     Sufler - Porady do gry - baza treningowa
A macie jakąś radę w momencie gdy zarząd nie informuje o zakończeniu rozbudowy obiektów treningowych choć trwają te modernizacje już ponad 9 miesięcy :/ (FM 2010)

Pozdrawiam

Guezmir Młody aktywista

07.03.2010 10:07    #2555     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Oczywiście masz rację. Mam nadzieję, ze skończy się na strachu i wszyscy okażą się jej godni :) Twoje argumenty są trafne i przekonujące.

[quote=vivaldi9]Ładnie się bawicie panowie:) Widzę,że niezła dyskusja się tutaj wywiązała;) Co do tych rogów to sprawdziłem i rzeczywiście zawodnik stojący przed polem karnym,jest niekryty i strzela bramki. Także nie wiem czy to bug,czy skuteczna taktyka...[/quote]

Taaaa..... skuteczna taktyka :] Pewne mistrzostwo co sezon tylko dzięki tym rogom, to z pewnością jedynie "skuteczna taktyka"
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

vivaldi9 Partyzant

07.03.2010 09:59    #2556     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Ładnie się bawicie panowie:) Widzę,że niezła dyskusja się tutaj wywiązała;) Co do tych rogów to sprawdziłem i rzeczywiście zawodnik stojący przed polem karnym,jest niekryty i strzela bramki. Także nie wiem czy to bug,czy skuteczna taktyka...
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

parachutes Młody aktywista

06.03.2010 22:42    #2557     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
[quote=Guezmir]Skuteczna taktyka? Czy aby na pewno? Pewne mistrzostwo co rok. Dobre dla dzieciaków, którzy nie potrafią przegrywać. Po co w ogóle rozpowszechniacie ten cheat? Zaraz będziemy czytać na "przechwałkach" jakie to niesamowite wyniki ktoś osiąga. Bez sensu. Dajecie dzieciakom sposób na wygrywanie, zamiast zachęcić do czystej gry.[/quote]
Guezmir, jak ktoś chce sobie w ten sposób ułatwić grę to i tak wejdzie w FMRTE czy jakiś inny edytor i pozmienia atrybuty swoim zawodnikom, potem wrzuci to w "przechwałki". Pytam się tylko - co z tego? Czy ktoś naprawdę przejmuje się tym, że inni się czymś chwalą? :-) I o co chodzi z tymi dzieciakami?

Każdy może sam zdecydować jak chce grać, czy korzystać z błędów gry. Atakowanie graczy to raczej średni pomysł by coś zmienić, bo rozumiem, że chcesz by to naprawić (tak jak ja). Musimy chyba poczekać na FM11, niestety. Tam pojawią się nowe błędy i kolejne patche będą je eliminować i dodawać nowe... i tak w koło macieju. Ja bym wolał, żeby zamiast tworzyć nową grę co roku, FM optymalizowało silnik, a gracze tworzyli Update'y. Ale wtedy chyba nikt by nie zarobił na tym :)

Więc trzeba się pogodzić.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Guezmir Młody aktywista

06.03.2010 20:23    #2558     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Skuteczna taktyka? Czy aby na pewno? Pewne mistrzostwo co rok. Dobre dla dzieciaków, którzy nie potrafią przegrywać. Po co w ogóle rozpowszechniacie ten cheat? Zaraz będziemy czytać na "przechwałkach" jakie to niesamowite wyniki ktoś osiąga. Bez sensu. Dajecie dzieciakom sposób na wygrywanie, zamiast zachęcić do czystej gry.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

vivaldi9 Partyzant

06.03.2010 13:01    #2559     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
[quote3=szemek7]musisz ustawić:

- dwóch atak na bramkarza;
- dwóch odegranie na krótki słupek;
- dwóch przy długim słupku;
- dwóch z tyłu;
- zawodnik z najlepszym strzałem czai się pod polem karnym;
- zawodnik z najlepszym atrybutem rzutów rożnych wykonuje rożny;
- rzuty rożne ustawiasz w pole karne.

Myk polega na tym, że w 95% przypadków komp nie kryje zawodnika będącego pod polem karnym i on strzela kiedy tylko dostanie piłkę. Piszę w 95%, bo dziś to jeszcze testowałem i były momenty, że ktoś tam stał na 16 metrze, ale niezmiernie rzadko. Szyna testował to wczoraj w Arce i Ława strzelił tak 14 goli w 10 meczach plus 4 innych graczy po rykoszetach i dobitkach.

Trzeba mieć kogoś kto potrafi przyjąć piłkę i strzelić z dystansu, inaczej nie masz szans, żeby to działało.

Edit. Qstosh znacznie szybszy ;) post do usunięcia...

Edit2.[quote2=vivaldi9][quote=realista_9]ja ustawiam rzuty rożne na krótki słupek i czesto strzelam z rożnych xD[/quote]
Aha,ja chcę zobaczyć czy ten bug to naprawdę bug;)[/quote2]

Dla jednych bug, dla drugich skuteczna taktyka. W końcu jak często FM robi nas w konia? A my jego już nie możemy? Z moich obserwacji, to działa w 25-30%. Ale z obserwacji innych to już wielki WIELBUG dający olbrzymią przewagę.
[/quote3]
No oczywiście,że dla jednych to świetna taktyka,dla drugich bug. Przetestuję i dam znać;)
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Szemek Ekspert

06.03.2010 12:54    #2560     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
musisz ustawić:

- dwóch atak na bramkarza;
- dwóch odegranie na krótki słupek;
- dwóch przy długim słupku;
- dwóch z tyłu;
- zawodnik z najlepszym strzałem czai się pod polem karnym;
- zawodnik z najlepszym atrybutem rzutów rożnych wykonuje rożny;
- rzuty rożne ustawiasz w pole karne.

Myk polega na tym, że w 95% przypadków komp nie kryje zawodnika będącego pod polem karnym i on strzela kiedy tylko dostanie piłkę. Piszę w 95%, bo dziś to jeszcze testowałem i były momenty, że ktoś tam stał na 16 metrze, ale niezmiernie rzadko. Szyna testował to wczoraj w Arce i Ława strzelił tak 14 goli w 10 meczach plus 4 innych graczy po rykoszetach i dobitkach.

Trzeba mieć kogoś kto potrafi przyjąć piłkę i strzelić z dystansu, inaczej nie masz szans, żeby to działało.

Edit. Qstosh znacznie szybszy ;) post do usunięcia...

Edit2.[quote2=vivaldi9][quote=realista_9]ja ustawiam rzuty rożne na krótki słupek i czesto strzelam z rożnych xD[/quote]
Aha,ja chcę zobaczyć czy ten bug to naprawdę bug;)[/quote2]

Dla jednych bug, dla drugich skuteczna taktyka. W końcu jak często FM robi nas w konia? A my jego już nie możemy? Z moich obserwacji, to działa w 25-30%. Ale z obserwacji innych to już wielki WIELBUG dający olbrzymią przewagę.
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution