Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2010 21:54    #2511     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Man Utd
No i RIDS wszystko napisał. Nigdy nie robię tak, że "O,wezmę ten kub i zagram sobie taką taktyką...". Zapoznaj się z zawodnikami, zobacz jakie pozycje masz najlepiej obstawione i wtedy dobierz taktykę po zawodników. No i oczywiście możesz dokupić jeszcze kogoś, tymbardziej, że grasz ManUtd, więc kasę zapewne masz.

SlimShady7 Młody aktywista

05.04.2010 21:18    #2512     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla Barcelony
Ja poleciłbym ci taktykę "Dwójka" by Seju. Grałem Milanem kilkanaście sezonów i zdobyłem na tej taktyce najważniejsze trofea po kilka razy. Z upadającego zespołu pełnego starych pryków potrafiłem przez 2 pierwsze sezony wygrać Serie A i dojść do półfinału LM co tym zespołem można uznać za sukces. W końcu przestałem grać Milanem bo po dobraniu idealnych graczy do tej taktyki wygrywałem co sie da i gra zrobiła się nudna.
Rozpoczelem kariere w 3 lidze Indonezyjskiej równiez z ta samo taktyka i odrazu w pierwszym sezonie awansowałem do 2 ligi. Na prawde polecam.

Opis taktyki:

http://www.cmrev(...)cie.html

Link do pobrania:

http://www.cmrev(...)ka_.html
Forza Grande Milan !!!

pawlik09 Partyzant

05.04.2010 21:14    #2513     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Man Utd
Witam managerów.Mam takie pytanie jakim ustawieniem taktycznym Czerwone Diabły pasowały by w fm 08.Posiadam najnowsze aktualizacje na sezon 09/10.Gra skrzydłami czy raczej środkiem ? Ustawienie 4-4-2 czy jakieś inne?Przynajmniej tak grają oni w rzeczywistości.Prosze o pomoc.

parachutes Młody aktywista

03.04.2010 01:55    #2514     Sufler - Porady do gry - Czy gra skrzydłami ma sens?
[quote=Godman]
W takim razie, Panie, znalazłeś sobie rozwiązanie.

Albo taktyka z małą ilością dośrodkowań, albo zmiana napastników :)
[/quote]
Temat założyłem, by znaleźć złoty środek dla siebie, ale i by dowiedzieć się jakie odczucia mają inni grający w słabszych ligach - czy i im nie opłaca się grać dośrodkowaniami?

[quote=Godman]
edt. kurczaczek, przeczytałem to raz jeszcze, i lekko mi ogórowatym warzywem zaleciało :))[/quote]
sugerujesz, że jestem burakiem? :D
Po 2 w nocy nie wyczuwam ironii, cynizmu, nawet oksymoronów :P
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

03.04.2010 01:31    #2515     Sufler - Porady do gry - Czy gra skrzydłami ma sens?
W takim razie, Panie, znalazłeś sobie rozwiązanie.

Albo taktyka z małą ilością dośrodkowań, albo zmiana napastników :)

edt. kurczaczek, przeczytałem to raz jeszcze, i lekko mi ogórowatym warzywem zaleciało :))
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Frenzibizi Partyzant

02.04.2010 15:41    #2516     Sufler - Porady do gry - Taktyka wirtualnych menadżerów
Mam pytanie czy jest jakiś program , który da rade podejrzeć taktykę stosowana przez wirtualnego menedżera tzn ustawień indywidualnych itp dokładnie ?

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

31.03.2010 21:35    #2517     Sufler - Porady do gry - FM staje się nudny..
Dokładnie znam to uczucie, to coś w stylu braku weny, kiedy rozpiera Nas kreatywność - coś by się porobiło, coś stworzyło, ale co?

Kiedyś wielu osobom polecałem (w zasadzie robię to do dziś) grę Fallout 1 i 2. I zawsze powtarzałem - pierwsza godzina gry będzie nudna jak flaki z olejem - przemęcz się, i idź do przodu na siłę. Potem pójdzie samo. Zawsze działało :)

Czasem w FM trzeba zrobić podobnie. Zacznij jakimś słabszym klubem, daj asystentowi zagrać towarzyskie, żeby szybciej dotrzeć do meczów ligowych, nie baw się w ustawianie treningów, taktykę zrób "na szybko". Jak zacznie się liga - zaczną się emocje, i zachce się grać. Sposób w przypadku mojej skromnej osoby działa w 80% przypadków, tak więc warto spróbować :)

Przydatność zawodników określisz w trakcie pierwszych kilku spotkań, treningi możesz zrobić zimą, a taktykę będziesz dopieszczał z meczu na mecz :)

Ja ostatnio rozpocząłem karierę Lechią Gdańsk, początki były ślamazarne, teraz, w połowie drugiego sezonu jestem na drugim miejscu, i cały dzień w robocie myślę nad taktykami :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

carlosss89 Partyzant

30.03.2010 13:13    #2518     Sufler - Porady do gry - Losowość FM-a.
Wyniki w FM sa dziwne wrecz pardoksalne :) Mozesz lekko wygrac lub zremisowac z outsiderem by np. pozniej ograc mistrza :) Podpisuje sie pod tym ze rozmowy motywacyjne sa wazne jak i taktyka :) Najczesciej schody sie zaczynaja jak wszystko wygrasz to pod koniec moga sie ladne klopsy zdarzyc :)

lookman Partyzant

30.03.2010 08:51    #2519     Sufler - Porady do gry - tragiczne wyniki
ok, dzieki za rady. spróbuje cos wykombinowac z tą taktyką. jesli mnie wczesniej nie zwolnia..

Palimpsest Młody aktywista

29.03.2010 20:28    #2520     Sufler - Porady do gry - Losowość FM-a.
Ja rozumiem, że taktyka kondycja etc. są istotne(pominę fakt, iż taktykę miałem podobną do rywala, kondycję nawet lepszą), niemniej te czynniki powinny mieć znaczenie gdy zespoły mają porównywalne atrybuty. Natomiast jeśli atrybutami jestem o 3 klasy lepszy od rywala, a przegrywam przez rozmowę motywacyjną, to coś jest chyba nie tak prawda? To co w takim razie te kilkadziesiąt atrybutów można sobie wsadzić w, za przeproszeniem, rzyć?
@

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution