No właśnie o to chodzi, że grałem w poprzednim sezonie krótkimi podaniami (6) i tempo (6) i niezłe miałem statystyki, nawet do 83% celności podań, posiadanie piłki ~60% także swobodnie wygrywałem mecze. Natomiast w tym sezonie coś się zacięło, moi gracze mimo dobrych statystyk nie mają w ogóle skuteczności...od razu wyprzedze pytania i odpowiem: przepracowałem dobrze okres przygotowawczy także zgranie jest (co potwierdza asystent) oraz kupiłem tylko jednego zawodnika, także skład praktycznie niezmieniony. Oczywiście zdarzają się przebłyski i duże wygrane, ale ewidentnie coś szwankuje i chce to poprawić
Dzięki Piotrze za radę, czytałem Kurs zaawansowany, nie raz, ale chyba jeszcze nie jestem dość biegły w czytaniu gry. Po za tym nie widzę powiązania tak jak w temacie czyli tempem, podaniami i szerokością gry...a wydaje mi się, że coś może być na rzeczy

Teoretycznie taktyka typu Barcelony (grając szeroko) powinna robić więcej miejsca w środku, ale gdy ja tak spróbowałem często przeciwnik wjeżdżał między moim obrońców. Z kolei gdy gram wąsko to powiedzmy z tyłu mam spokój, ale z kolei moi zawodnicy mają mniej miejsca w ataku...więc jak to w końcu jest?
Najnowsze posty