Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

paziu Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tak ja to potwierdzam. Wszystko jest tak jak napisał dr taktyka.
;)

dr taktyka Młody aktywista

23.08.2010 23:48    #2342     Sufler - Porady do gry - CFA
MiKa, w CFA nie grają tylko rezerwy.

Nie. Jedynie poprzez mentora zawodnik może nauczyć się podkręcać piłkę o ile mentor posiada ów ulubione zagranie. Inaczej nie idzie... niestety... tak samo z 'Wchodzi w pole karne przeciwnika', 'Spóźnia się z wejściem w pole karne przeciwnika', 'Dyskutuje z sędzią', 'Gra tylko na własnej połowie', 'Strzela z pierwszej piłki'.. chyba tyle.

Pozdrawiam

chelmianinl Młody aktywista

23.08.2010 22:21    #2344     Sufler - Porady do gry - samowolne wysuwanie lini obrony
witam. gram klasycznymi taktykami i chcialbym sie zapytac dlaczego u mnie jest tak ze jak np wprowadzam w meczu napastnika za pomocnika i ustawiam go w ataku to automatycznie wysuwa mi sie do przodu linia obrony? jak wprowadzam obronce za napastnika i daje go do obrony, to juz linia mi sie nie cofa

Piotr Sebastian Młody aktywista

23.08.2010 21:10    #2345     Sufler - Porady do gry - gra bez piłki
Taktyka.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

23.08.2010 19:53    #2346     Sufler - Porady do gry - gra bez piłki
Wejdź w "Trening" w profilu piłkarza. Tam możesz podświetlić rozwój poszczególnych atrybutów z danego "działu". Tam też sprawdzisz jaki trening odpowiada za grę bez piłki. Nie mam w tej chwili możliwości sprawdzenia, ale zakładam, że to taktyka. Panowanie nad piłką na pewno nie odpowiada za Grę bez piłki :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

23.08.2010 16:54    #2347     Sufler - Porady do gry - CFA
Prawdopodobnie jest niegrywalna... Sam gram we Francji i też mnie trochę to dziwi... Może w edytorze idzie to jakoś edytować? Może SI nie ma na to jakiejś licencji czy coś ;/

Pozdrawiam

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Jeszcze cudza taktyka facepalm
#TeamTyniec

Sqrwiel Partyzant

A żeby nie być gołosłownym nawet mam screena z tamtej kariery to był bodajże 5 sezon i własnie wygrałem wtedy LM.

http://www.fotos(...)3e5.html

To było na patchu 10.2 i miałem w momencie transferu reputacje klubu krajową.

Ps. Piłkarze to nie wszystko najważniejsza jest taktyka a ja gram najlepsza pod fm 2010 autorstwa Mr Hough bo sam nie potrafię robić taktyk i tego mi nikt nie zabroni.

Malczas Partyzant

23.08.2010 12:15    #2350     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
Witam ,
Chciałbym prosić was o pomoc ;p jak ustawić napastników ;p .
Gram taktyką 4;1;2;1;2 i malo bramek strzelaja moi dwaj napastnicy . Nie wiem czym to jest spowodowane ale chciałbym zeby mieli chociaz po tych 10-12 bramek w lidze . Wiecie moze jak ich ustawic ? ;p ( Kompletny , Srodkowy itd ? )
Z gory dzieki za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution