Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Kamilx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2010 13:33    #2321     Sufler - Porady do gry - Diablo Tactic
Jest świetna taktyka ---> http://www.centr(...)0.3.html . Najlepsza taktyka do FM10, gdy jeszcze nią grałem nie przegrałem Barceloną 114 spotkań z rzędy.

Pozdrawiam.

vivaldi9 Partyzant

01.09.2010 13:15    #2322     Sufler - Porady do gry - Diablo Tactic
Ta taktyka to killer chyba czyli taka która wykorzystuje błędy w grze. Raczej nie ma jej do FM 10, ale jest inna również killer.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

kuba2622 Partyzant

01.09.2010 13:11    #2323     Sufler - Porady do gry - Diablo Tactic
Jest Taktyka Diablo do Fm 10 ? Jeśli tak to podajcie , lub jeżeli macie swoje sprawdzone taktyki też możecie podać .
Z Góry Dzięki !
'... Mówisz Wrocław , a Śląśk w myslach swych masz ...'

LoOcas Partyzant

30.08.2010 21:35    #2324     Sufler - Porady do gry - Marzenia o wielkości
- pzremko:
Bazę i szkółkę mam na max ale póki co najlepsi wychowankowie mają CA po 130 a to za mało. Inwestuję w trenerów. Ściągam młode talenty, połowa składu to właśnie oni. Próbowałem 3 ŚP, przegrywałem z kretesem nawet na krajowym podwórku. Gram w sparingach zawsze z lepszymi od siebie i wygrywam.
- 88borek:
Żaden Polak nie dorasta do pięt moim zawodnikom, no poza Lewandowskim, ale on już dawno w Sevilli. Dellafiore ma 32 lata z CA 120 a Antolic 26 lat z CA 155, jest fenomenalny. Dynamo Kijów go chciało za 9,5 mln E, ale nie oddałem, bo ciężko znaleźć równie dobrego rozgrywającego.
- Godman: Powiedzmy, że pojawiła się "aż" jedna gwiazda wsrod moich wychowankow. Na początku ma CA 120, aby dorosnąć do poziomu moich podstawowych zawodników potrzebuje 3 lat. Za rzadko się pojawiają takie gwiazdeczki i za wolno się rozwijają. Kupuję 17-letnie talenty, ale rozwijają się w tempie co najwyżej +5 CA na rok, mimo najnowocześniejszej bazy treningowej i trenerów z 8 gwiazdkami lub więcej.
Może problemem jest taktyka, ale potrafię zdobywać po 90 bramek na sezon w lidze, nie przegrywając meczu. W LM odpadam z 3 miejsca z minimalną stratą punktową do 2. Przegrywam tylko z najlepszymi dlatego wydaje mi się, że moi zawodnicy są za słabi

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

30.08.2010 20:48    #2325     Sufler - Porady do gry - Diablo
Jak dobrze kojarzę ta taktyka to killer, czyli taktyka wykorzystująca błędy w grze. Będziesz więc osiągał większe sukcesy, niż powinieneś. Taktyka ponoć skuteczna, pytanie tylko, czy gra będzie sprawiała Ci radość, czy po sezonie czy dwóch samych zwycięstw nie znudzi Ci się.

Aczkolwiek - spróbuj, sam się przekonasz, czy Ci to odpowiada :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

brunothegun Partyzant

30.08.2010 11:14    #2326     Sufler - Porady do gry - Problem. Brak trenerów.
[quote=dr taktyka]1. Najwyraźniej coś musiało pójść nie tak w zapisywaniu lub zmienianiu bazy danych. Tak niestety mogą się kończyć modyfikacje w edytorze.

2. Dodaj kluczowy sztab - zaznaczyłeś tę opcję przed rozpoczęciem gry? Chyba to również ma wpływ na ilość pracowników w drużynach.

Pozdrawiam[/quote]

1. Chyba muszę się zgodzić :/
2. Kluczowy sztab dodany. Uzywam wersji 10.3 i niezaleznie od tego czy ładuje baze danych z modyfikacjami czy nie to sztabu nie mam :/

dr taktyka Młody aktywista

30.08.2010 00:15    #2327     Sufler - Porady do gry - Problem. Brak trenerów.
1. Najwyraźniej coś musiało pójść nie tak w zapisywaniu lub zmienianiu bazy danych. Tak niestety mogą się kończyć modyfikacje w edytorze.

2. Dodaj kluczowy sztab - zaznaczyłeś tę opcję przed rozpoczęciem gry? Chyba to również ma wpływ na ilość pracowników w drużynach.

Pozdrawiam

bartibis Partyzant

29.08.2010 22:10    #2328     Sufler - Porady do gry - Diablo
Czy ma ktoś link do tej taktyki lub może mi ją udostępnić? Bo samemu z jakiś wskazówek coś sklejałem ale taktyka wyszła mierna. Więc czy mogę liczyć na waszą pomoc? Z góry dzięki za pomoc

slake1 Partyzant

Udało mi się uzgodnić transfer Mariusza Lewandowskiego do Wisły Kraków (był niezadowolony z sytuacji w Szachtarze, zainkasował nawet niedużą pensję). Zastanawiam się jednak nad pozycją dla tego gracza. Czy ten typ zawodnika, jakim jest Mariusz, będzie bardziej użyteczny umieszczając go na obronie (taktyka New Red Devils) czy na pozycji środkowego pomocnika, pełniącego rolę defensora?

dr taktyka Młody aktywista

Jak do MU to Jovetic, warunki fizyczne lepsze... silny, skoczny.

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.