Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Fifa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2010 14:20    #2291     Sufler - Porady do gry - Oswojenie z taktyką
Dokładnie, zawodnicy muszą się oswoić z nową taktyką, ze stylem gry jaki preferujesz. Musisz dobrać również odpowiednich piłkarzy do Twojej taktyki, tak aby ona należycie funkcjonowała.

Magicc Ekspert

25.10.2010 14:07    #2292     Sufler - Porady do gry - Oswojenie z taktyką
Inna sprawa, że taksa która sprawdza się genialnie w jednym klubie może się nie sprawdzić w drugim. Chodzi o indywidualne umiejętności piłkarzy na tle ligi. Załóżmy, że w klubie A masz najlepszych skrzydłowych w lidze- wtedy taktyka opierająca się na skrzydłach wymiata, ale jeżeli w klubie B Twoi skrzydłowi będą przeciętni na tle ligowych rywali, ta sama taktyka może zawieść. Dlatego w każdym klubie trzeba szukać najpierw najsilniejszych punktów zespołu, a potem pod nich dostosować sposób gry.

AzA_FMmaster Partyzant

Mam taki poważny problem. Podczas gry w fm 10 (po ok. 2h) KAŻDE kliknięcie w "taktyka"(przed meczem podczas wyboru składu, w trakcie meczu lub po prostu jak chcę coś zmienić w ustawieniu) skutkuje "crash dumpem":( Nie jest to fajne, ponieważ zagram sobie 2-3 mecze, a potem muszę brać urlopy, nie mogę zmienić ustawień taktycznych, itp. Podobny problem mam z fm 11 strawbery-tam błąd występuje podczas kliknięcia na "przygotowania o meczu".Ma ktoś pomysł co mogę z tym zrobić?
komp. Athlon 1,7 GHz, 1 GB ram, Radeon 9200 se 128 mb, Win XP Professional
(nie śmiać się proszę, fm jeszcze chodzi;)

andresss21 Partyzant

25.10.2010 11:38    #2294     Sufler - Porady do gry - Oswojenie z taktyką
Mam pytanie odnośnie taktyki. Kariere na poczatku zaczałem legią warszawą w ciagu 3 sezonów zdobyłem 3 mistrzostaw polski z rzędu i puchary polski oraz puchary ligi , chciałem się sprawdzić w mocniejszym klubie , dostałem propozycje z Werderu Brema i moj problem polega na tym ze chciałem wykorzystać taktykę stworzoną w legii ale nie graja oni tak ładnie i efektywnie jak w poprzednim klubie. Czy musi minąć jakiś czas żeby zwspół i zawodnicy przystosowali się do nowej taktyki , a jak to po jkim okresie można stiwrdzić że taktyka się sprawdzi proszę o pomoc z góry dziękuje pozdrawiam wszystkich fanów FM!!!

Cinek1013 Partyzant

Witam !!!
Otóz mam do was wielka prosbe :)
Prosiłbym żebyscie pomogli mi ustawić mój zespół
Pod spodem screen - najlepiej jakbyscie wrzucili swoja taktyke w fm-ie 08 zalezy mi na tym zeby w jednym skladzie zmiescic Kieblinga-Pazzaniego w ataku na skrzydlach vargasa i sancheza w srodku palombo(DP)-affelay-gokhan (obaj PŚ)
Gram w fm-a 08 - uaktualnienie na 3 wrzesnia 2010
Na transfery 115 mln zł wiec mozna cos przyszalec :)
Jest jeszcze rosicky ktoremu nie idzie w klubie kupic go ???
Jezeli tak to gdzie go zmiescic :)

maniutinho Młody aktywista

23.10.2010 20:54    #2296     Sufler - Porady do gry - Reputacja lig
[quote=ksgdamian]a szukawles na necie?[/quote]

A niby teraz co robię?? Człowieku nie znasz odpowiedzi na moje pytanie - nie pisz...

Smallo bodajże w taktyce to jest, jak masz ekran z boiskiem i pozycjami piłkarzy, to u gry jest takie rozwijane menu "taktyka". Kliknij to, rozwinie Ci się lista i tam masz :)

pawelbarca1993 Partyzant

[quote=bugi42]Szukam jakiegoś klubu którym się łatwo gra tzn. nie za duże wymagania od zarządu, trochę kasy na start, coś dla takiego początkującego taktyka. [/quote]
mi sie dobrze gralo francuskim fc toulouse
"Seny, pit i collons!"

bugi42 Młody aktywista

Szukam jakiegoś klubu którym się łatwo gra tzn. nie za duże wymagania od zarządu, trochę kasy na start, coś dla takiego początkującego taktyka.
...

Fifa Partyzant

15.10.2010 18:13    #2299     Sufler - Porady do gry - taktyka
@ksgdamian
Gra sprawia większą frajdę, jeśli sam sobie stworzysz taktykę i będziesz się nią cieszył poprzez dobre wyniki drużyny.

Myślę, że taktykę z 5 obrońcami trudno będzie Ci znaleźć, ponieważ większość osób gra 4 obrońcami. Jeżeli zdecydowałbyś się wybrać rozwiązanie z 4 obrońcami to może ściągnij taktykę FC Barcelony http://www.cmrev(...)ony.html , a jeśli grasz słabszym klubem to ściągnij taktykę FC Barcelony dla słabszych http://www.cmrev(...)ych.html .

ksgdamian Partyzant

14.10.2010 21:11    #2300     Sufler - Porady do gry - taktyka
Witam! Na wstępie mowie że nie jestem dobrym taktykiem. Dobra do żeczy chodzi mi o gotowa taktyke z 5 obroncami 1 napastnikiem i 2 ofensywnymi pomocnikami mozecie mi poslac jakis link do takiej taktyki?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution