Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

sephia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.11.2010 22:29    #2281     Sufler - Porady do gry - FM 2011 - instrukcje z ławki
Aż tak w taktykach nie siedzę i w sumie nie ogarniam tego konwertowania taktyk. W każdym razie gram sobie na taktyce nie swojej, tylko pobranej z neta i zaimportowanej do gry. Co mam z nią zrobić, by móc mieć instrukcje z ławki?

kamilabracham Partyzant

07.11.2010 11:59    #2282     Sufler - Porady do gry - Żółte kartki
Hej gram Realem w FM11 i mam taki problem. Gram taktyka 4231 z intensywnym presingiem ale z odbiorem piłki ustawionym na delikatny. Nie wiem skad sie to bierze ale moi zawodnicy dostaja srednio 5 żółych kartek na mecz w lidze hiszpanskiej, natomiast w lidze mistrzow i pucharze krola tych kartek nie dostaje prawie wcale srednio 1 na mecz. Dlaczego tak sie dzieje ze w lidze az tyle kartek a w pucharach taka mala ilosc. Nie zmieniam taktyki na mecze pucharowe, gram identycznym ustawieniem i nie mam pojecia skad az taka roznica. Co mam zrobic zeby zawodnicy nie dostawali tyle kartek w lidze. Wiekszosc tych kartek dostaje w pierwszej polowie meczu. Próbowałem juz zmieniac rozne polecenia dla druzyny ale to nic nie daje.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

07.11.2010 11:13    #2283     Sufler - Porady do gry - Bład fm11patch 11.1
Z tego co zauważyłem to błędów jest dosyć sporo i nie tylko związanych z taktyką-zresztą jak zawsze w pierwszym wydaniu-trzeba będzie czekać na następną łatkę...

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
07.11.2010 09:20    #2284     Sufler - Porady do gry - Killer Taktyka dla FM 2011
[quote=Franek_DDDR]Będę mógł się zając ważniejszymi sprawami, np. kupowaniem zawodników i zarabianiem kasy[/quote]

Nie wiedziałem, że taktyka jest nieważna. Sądziłem, że to podstawa... Poza tym wyklikanie taksy w generatorze trwa minutę. Sprawdzenie czy jest skuteczna trwa długie dni. Nie licz na to, że dostaniesz "killera" tuż po premierze.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Franek_DDDR Partyzant

07.11.2010 07:10    #2285     Sufler - Porady do gry - Killer Taktyka dla FM 2011
Dajcie jakąś szybko bo chce wygrywać ! :D

mrperfect21 Partyzant

07.11.2010 01:14    #2286     Sufler - Porady do gry - FM zacina się ...
Witam. Mam problem z najnowszym FM. Po zainstalowaniu, wgraniu patcha uruchomiłem grę. Wybrałem standardową dla siebie ilość lig (17 z 15 krajów). Wszystko się zrobiło, przyszła pora na zrobienie menedżera. Kiedy wszystko bylo już gotowe nacisnąłem przycisk, aby go dodać. Niestety fm zaciął się i na tyle sobie pograłem. Zrobiłem tak jeszcze raz i sytuacja się powtórzyła. Save zrobił mi kumpel i wysłał do mnie. FM znów się zawiesił, tym razem po wciśnięciu przycisku 'Informacje' w ekranie drużynowym. Później sytuacja się ponowiła, a ja zacząłem tracić cierpliwość. Postanowiłem, że będę omijał ten przycisk szerokim łukiem. Zbliżał się pierwszy mecz, taktyka ustawiona, niby wszystko cacy. Chcę rozpocząć mecz. Pojawiło się okienko z przygotowywaniem ekranu meczowego. I znów FM się zawiesił. Proszę pomóżcie, mam niesamowitą chęć gry w najnowsze dzieło SI i nie mogę nie wiedzieć czemu...

PS. Oczywiście przeinstalowywać też próbowałem. Nie pomogło.

mateuszmc Partyzant

można spytać jaką ty taktyką grałeś ? :D hokejowe wyniki troche...

Froobel Partyzant

30.10.2010 21:41    #2288     Sufler - Porady do gry - Taktyka-pytanie
Mam pytanie.Dlaczego nie mogę w niektórych taktykach ustawić strzałek gdzie piłkarze maja biegać?Jak klikam prawym to wyświetla mi się tylko jego rola [np. rozgrywający,środkowy pomoxnik itd. ].Nie dotyczy to niektórych taksów.

AzA_FMmaster Partyzant

Gram na 10.3, baza lekko zmodyfikowana własnoręcznie+Forbes FM10. Ale co karta by miała do crash dumpa? By mi się pojawiał zawsze, a nie po czasie lub po jakiejś liczbie wejść w "taktyka". Szukałem w innych postach czegoś podobnego, ale nic nie znalazłem.
Btw-Rzadko jestem na necie, bo na chacie nie mam, więc zostaje tylko czasem u kumpla zerknąć:/ Jak ktoś wpadnie na pomysł jakiś to może też na maila pisać:

Buła Partyzant

Ja trzymam się prostej zasady - staram się robić tak, by nie ustawiać się specjalnie pod danego przeciwnika (chyba, że to jeden z najważniejszych meczów w sezonie z silnym rywalem, wtedy trzeba co nieco pozmieniać, choćby dla elementu zaskoczenia), bo to rywal ma się dostosować do mnie. Gram swoje i tyle. Spróbuj stworzyć/zagrać taktyką, która wykorzystuje najmocniejsze strony Twoich zawodników i nie patrz na przeciwników.
"Wierzę w drużyny, nie w nazwiska".
César Luis Menotti

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution