Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

PZU Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Elder

Weź zapodaj scr z taktyką, jak możesz oczywiście ;D

Deamoon Partyzant

empek - bierz Lacinę Traore ;] Do Premiership powinien dostać pozwolenie na prace.
pawlok010 - Źle robisz, że grasz taktyką bez skrzydłowych, dzięki nim z Leeds w pierwszym sezonie awansowałem do Premiership. To jest chyba nawet najlepsza formacja tego klubu. Po lewej Nunez i Snodgrass, a na prawo McCormack i Gradel. Na początku ściągnąłem tylko Gaela Nlundulu z wolnego transferu i Lee Hodsona z Watford za milion. Po awansie dostaniesz tyle kasy, że kupisz sobie defensywnego pomocnika, środkowego napastnika i lewego obrońce minimum na poziomie European League.

pawlik010 Partyzant

zawodnicy na każdą pozycje do Leeds United 1 sezon fm 11 łatka 11.1.1
gram taktyką bez skrzydłowych

Rysier Partyzant

19.11.2010 21:05    #2264     Sufler - Porady do gry - Taktyka Kolejorza!
Dopiero zaczynam swoją przygodę z Football Manager i zaczynam od razu od 2011, więc obeznany bardzo to ja nie jestem... Dobra do rzeczy no to po prostu, chciałbym się dowiedzieć jaka według was jest najlepsza taktyka dla Lecha Poznań?( i może jeszcze jakieś wskazówki do treningu, byłbym wdzięczny i polecenia dla piłkarzy) Ja osobiście gram 4-5-1 (w sumie to mi wyszło takie4-1-2-1-1)... obrona: Gancarczyk, Bosacki, Arboleda, Kikut Pomoc: z tyłu Injac skrzydłowi: Wilk i Peszko ofensywny Krivets i trochę cofnięty za nim tak na równo ze skrzydłowymi Stilić no i atak Rudnevs, ale coś mi się tak wydaję, że z tą taktyką to ja trochę przekombinowałem...
Liczę na odpowiedź z góry dzięki!

dobre? Partyzant

18.11.2010 18:46    #2265     Sufler - Porady do gry - problemy z taktyką?
Witam ktoś juz tu widze pisal o tym ale nie zakladal tematu gram w lidze polskiej Wisla i mam problemy z taktyka tego typu ze zespol gra fatalnie ale w lidze europejskiej szlo mi calkiem niezle wygrywalem z dobrymi zespolami a w lidze nie moge wygrac z przecietniakami kombinuje ustawiam zmieniam i nic a gram juz w fma dlugo dlugo;] chyba od cm2000 :Pma ktos podobny problem?

afro_13 Partyzant

18.11.2010 16:09    #2266     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
Mam problem/pytanie. Chodzi mi o taktykę, której uczy się moja drużyna. Czy to normalne, że pomimo maxymalnego nauczenia się taktyki wraz z zakończeniem sezonu oraz rozpoczęciem urlopu, piłkarze zaczynają zapominać taktykę?? Wszystkie paski spadają mi do poziomu ok 30/100. Nie chce mi się wierzyć, że w realnym świecie piłkarze dajmy na to Barcelony w miesiąc zapominają w jaki sposób grali przez cały sezon. No chyba, że to ja coś nie tak robię.
Dodam, że mam wszystkie możliwe patche.

Z góry dzięki za pomoc.

Del Partyzant

17.11.2010 22:45    #2267     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie ustawić mój zespół
Witam.. postanowilem zwrocic sie do was drodzy koledzy o pomoc.
Jako ze kazdy zgodzi sie, ze nowy FM jest bardzo wymagajacy i nie kazdy sobie z nim daje rade chce, abyscie pomogli mi - noobkowi w tej skomplikowanej grze. Mianowicie.. gram sobie Juventusem, jak nie trudno sie domyslic NIC nie klei sie w ich grze. Ustawilem taktyke pod zespol, bo na transfery nie bylo kasy. Jak byscie zagrali ta druzyna? Jakie ustawili zadania, CO kazali grac moim grajkom podczas meczu? Taka taktyka sprzyja dlugiemu rozgrywaniu pilki, czy szybkim atakom? Pomozcie, piszcie porady... jakie zachowania stosowac aby wygrywac mecze, aby stworzyc w ogole rywalizacje z najlepszymi w lidze. Chetnie przyjme do wiadomosci kazda porade.. wiem, powiecie ze jest mnostwo poradnikow. Ale ja chce wiedziec jakie sa wasze pomysly na gre tym zespolem.. z waszego doswiadczenia..
I moje pytanie kolejne. Jak gracie swoimi zespolami? Co ustawiacie, zeby dominowac na boisku, czy jest jakis pewny sposob? Prosze o kazda porade. Taktyke umieszczam jako zalacznik i tutaj:
http://img25(...)2011.jpg

2damian2 Partyzant

17.11.2010 16:12    #2268     Sufler - Porady do gry - Taktyki 2011, wstawianie photo
Witam,
Jakimi taktykami gracie zespołami polskimi(np.Lechem)? Pytam bo mam duży problem ze znalezieniem odpowiedniej taktyki do tego zespołu, już 3 krotnie wznawiałem grę po rozegraniu rundy jesiennej ze względu na słabe wyniki(tylko w lidze). Np. po awansie do LM w grupie potrafiłem wygrać z Ajaksem u siebie i na wyjeździe zremisować bo bardzo fajnej grze. Przykładowo zaraz po meczu wygranym w LM grałem u siebie bodajże z Polonią Bytom tą samą taktyką (1-4-5-1 stosunkowo ofensywne założenia taktyczne) i po prostu dramat, przegrana minimalna ale gra zawodników beznadziejna. Taka historia powtórzyła mi się kilkakrotnie. Nie rozumiem o co chodzi(zawodnicy z LM są zdecydowanie lepsi od krajowych kopaczy) a gra mojego zespołu wygląda jakby było wręcz odwrotnie. Ma ktoś jakiś złoty środek?

Willson Partyzant

17.11.2010 12:28    #2269     Sufler - Porady do gry - Taktyki 2011, wstawianie photo
Szukam i nie mogę znaleźć.Jak dodawać taktyki na stronkę? Nie widze na razie w taktykach opcji dla FM2011.

Jak dodawać zdjęcia np. w manifach, żeby w tekście było mini a po kliknięciu otwierało się jako duże?
Dzięki z góry za pomoc.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Deamoon Partyzant

BR:
Stachowiak, Dusan Kuciak, Dwayne Miller.
A ja mam takie pytanie :
Który napastnik wg. was jest lepszy na typowego egzekutora : Lacina Traore czy Leigh Griffiths ? Dodam, że gram taktyką 4-5-1. Oboje na 100% będą chcieli przejść do mojej drużyny i starczy mi na nich funduszy. Nie kupię obu, bo nie chcę zepsuć jednemu z nich kariery xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution