@huffyuv
wiesz, parę dni temu zacząłem nową grę. sytuacja się powtórzyła, jednak coś mi się schrzaniło w savie i musiałem wgrać jego poprzednią wersję, czyli tuż sprzed rozpoczęcia sezonu. i dziwnym trafem moi zawodnicy zaczęli wygrywać, mimo że stosowałem tę samą taktykę i skład co przed popsuciem save'a. dziwne, prawda? po 6 kolejkach mam 4 zwycięstwa, remis i porażkę, zajmuję 4 miejsce, a byłem skazywany na walkę przed spadkiem. zaś przed popsuciem save'a po 5 kolejkach miałem tylko 1 punkt! zaznaczam, że gram takim samym składem i taką samą taktyką. poleceniami również. jak więc możliwe że w takich samych przypadkach mój zespół gra zgoła inaczej?
moja taktyka to 4-5-1, gra krótką piłką, nastawienie i filozofia standardowe, krycie 1 na 1, ostry pressing. na razie jest dobrze, wreszcie. zobaczymy jak będzie dalej bo moim niespełnionym na razie marzeniem w FM jest doprowadzić klub z ostatniej ligi angielskiej na sam szczyt
@japycz26
w przypadku braku właściwej motywacji w meczu z ogórami należy dać "oczekuję wygranej", a w przerwie opieprzyć jak idzie źle. ale to też nie zawsze musi się sprawdzić. gracze mogą wtedy poczuć za dużą presję i tylko patrzeć jak przeciwnik to wykorzysta.
Najnowsze posty