Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Darren24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie wiem gdzie napisac wiec pisze tutaj.Gralem na patchu 11.2.0 Sunderlandem i taktyka ghost tactic v3 i szlo naprawde dobrze.Zainstalowalem nowy patch czyli 11.2.1 i zaczalem Malaga.Wyniki sa oplakane oto linki http://img22(...)agab.jpg http://img19(...)sqad.jpg .Nie wiem i co chodzi.Czyzby przez najnowszy patch taktyka sie schrzanila?Mozecie polecic jakies inne taktyki?Z gory dzieki.pozdrawiam

Magicc Ekspert

17.12.2010 17:02    #2202     Sufler - Porady do gry - Gra jedna Taktyka
A skąd wiesz, że Twoja taksa była perfekcyjna? Ja trzeci sezon gram właściwie taką samą taktyką zmieniając ją tylko na wyjazdowe mecze z silnymi rywalami i jakoś nie narzekam.

kosior145 Partyzant

17.12.2010 16:15    #2203     Sufler - Porady do gry - Gra jedna Taktyka
czy w tej grze to mozliwe bo chyba nie !!! juz mnie to denerwuje zrobilem sobie ekstra taktyke nie zadne gotowce i przez 14 meczy wygrywalem po 4:0 nawet z tymi lepszymi a tera od dluzszego czasu oni nic nie graja, ludzie pisza ze w tej grze komputer uczy sie twojej taktyki jezeli to prawda to najgorsza wersja FM jaka powstala, i co takie Wolves nauczy sie mojej taktyki i wygra ze mną chociaz ze ja mam ekstra sklad .... jakos Real Madryt do dzis nie moze sie nauczyc taktyki Barcy Pep dopiero po Realu zmienil taktyke pierwszy raz od 2 lat a jakos wygrywali ze wszystkimi po 5:0 bo jak taktyka jest perfekcyjna to nic im nie przeszkodzi, a moja taka byla FM schodzi na PSY

mateuszmc Partyzant

16.12.2010 20:37    #2204     Sufler - Porady do gry - "Przerobienie" taktyki
Mam pytanie odnośnie taktyk
Czy taktykę z FM 10 można "przerobić" na taktykę do FM 11 ?
Jeżeli ktoś nie rozumie to wytłumaczę.Otóż mamy plik z taktyką załóżmy iż nazywa się XXX i to jest plik do FM 10, i czy można przerobić ten plik FM 10 na plik z taktyką do FM 11 ?

mario.79 Partyzant

Witam. Ja gram przez Steam i gram na nowym patchu (wszystko ok. działa). Zastanawia mnie jedno, gram taktyką 4-DP-ŚP-OPŚ-2 skrzydłowych i wysunięty napastnik – wyświetla mi się to jako 4-3-3 – ustawienia bardzo płynne, kontrola, podania krótkie, duża swoboda taktyczna, , strefa, większy pressing, dośrodkowania ostre, nie trzymaj się pozycji i na 11.1 było ok. Milanem zdobyłem mistrza najwięcej goli strzelonych, najmniej straconych, teraz gram Spurs i też mistrzostwo i wszystko ok. strzelonych 97 goli w sezonie, zagrałem kilka meczy w nowym sezonie 2 miejsce wszystko ok. i zainstalowałem patch 11.2 i nagle kupa. Strzelam z bólem 1 gol na mecz, podania krótkie nie dochodzą do adresata a co więcej robią się z nich bezpośrednie lub długie na boisku (wcześniej była gra a’la Barca) i co najgorsze mam mnóstwo strzałów w meczu i o ile kiedyś były z dystansu nad bramką a nawet trochę czasem wpadało to teraz kosmos mój napastnik Ballotelli, Pato lub Defoe marnują setki niemiłosiernie, strzelają nie nad bramką tylko obok, albo w bramkarza albo typowo obok bramki, chaos na boisku, kopanina tak jakby zupełnie olane zostały założenia taktyki i to tak z dnia na dzień. U Was też silnik tak pozmieniał czy moi gracze mnie olali? a może grać podania bezpośrednie zamiast krótkich bo te już krótkich nie potrafią

miszczu212 Partyzant

Zakończyłem drugi sezon:-)
Po pierwszej rundzie byłem optymistą...
http://www.bankfotek.pl/view/821902

Sezon skończyłem niestety po raz kolejny poza miejsce premiowanym awansem
http://www.bankfotek.pl/view/821905

niby zdobyłem więcej pkt niż w poprzednim sezonie, niby grałem lepiej a jednak rywale punktowali jeszcze lepiej.
Po zatym mam dziwny syndrom drugiej rundy - mam ja znacznie słabszą niż pierwszą i za cholerę nie wiem dlaczego...
Skład i taktyka, nieznacznie modyfikowana pod rywali
http://www.bankfotek.pl/view/821906

McMoney Młody aktywista

12.12.2010 22:17    #2207     Sufler - Porady do gry - Wyjazdy
Witam
Gram w drugiej lidze francuskiej. Jest około 7 kolejka pierwszego sezonu. W sparingach szło mi średnio, więc zmieniłem taktykę i po pierwszych dwóch spotkaniach w sezonie, grałem, można by rzec, bardzo dobrze. Ale zauważyłem że forma mojej drużyny jest zależna od terenu. U siebie gram jak z nut. Już dwa razy schodziłem na przerwe z wynikiem 3:0 i przeciwnik po tym się już nie podnosił. Gorzej jednak z grą na wyjazdach. Tam wogóle nie istnieje, nic nie gram nawet ze słabiakami, którzy są typowani do spadku, a ja do awansu. Jeśli chodzi to przed meczami u siebie na początku, w rozmowie motywacyjnen daje `brak` i to skutkuje, bo ładnie rozprawiam się z rywalami. To samo robie na wyjazdach, ale efekt jest zgoła inny. Więc zwracam się z pomocą do was, miłośnicy FM. Jakieś wskazówki macie? Dodam że gram Le Mans i taktyką 4-4-2 z ofensywnymi bokami (pomoc i obrona), jeden z napastników jest atak, a drugi wsparcie, środki pomocy to atak i automatycznie, a środkowi obrońcy to obrona. Bramkarz to libero...
Glory, Glory MAN UNITED !!

mateuszmc Partyzant

11.12.2010 17:23    #2208     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Witam ponownie...mam kilka pytań odnośnie CM 03/04 :
1.Czy taktyka Diablo jest tak mhroczna i mhrocznie zabójcza na czystej wersji czy na spatchowanych ?
2.Gdzie można znaleźć to okienko szukania zawodników ? ( w CM 01/02 nazywało się Find)
3.Czy Chelsea będzia pasować do Diablo ? i czy Lampard nada się nada na tego CMF ze strzałką ?

Zymon Partyzant

11.12.2010 16:38    #2209     Sufler - Porady do gry - taktyka-fm2008 problem
witam.mam problem.gram druzyna ktora ma 4 napastnikow i chce grac 4-4-2.
moj problem polega na tym zze jak stwarzam swoje taktyki to caly czas przegrywam i niemam pojecia zabardzo jak temu zaradzic.czytalem artykuly o taktykach i nic mi one nie pomogly.Prosilbym bardzo jakas taktyke do fm2008 bez patchy(znajdywalem taktyki ale pod patch 8.02).
był - będzie - jest zawsze IKS!

Tome888 Partyzant

[quote=Tome888]Prosze o podanie mi klubu który ma minimum 3 miliony na transfery i stadion ponad 10000. Chciałbym zagrać w jakiejś lidze oprócz Angielskiej,Polskiej,Chorwackiej,Brazylijskiej,Argentyńskiej. Reszta lig może być. Chciałbym żeby to był klub który zachecił by mnie do grania więcej niż 1 sezon :) nie tak jak zawsze ze 1 sezon i sie nudzi.
PS: NIe może to być klub z czołówki (czyli z pierwszych 5 zespołów). Chyba że to jest jakaś gorsza liga to nie może być z czołowej 2. FM2010.[/quote]
Prosze o pomoc
[quote2=daxi19][quote=Tome888]Prosze o podanie mi klubu który ma minimum 3 miliony na transfery i stadion ponad 10000. Chciałbym zagrać w jakiejś lidze oprócz Angielskiej,Polskiej,Chorwackiej,Brazylijskiej,Argentyńskiej. Reszta lig może być. Chciałbym żeby to był klub który zachecił by mnie do grania więcej niż 1 sezon :) nie tak jak zawsze ze 1 sezon i sie nudzi.
PS: NIe może to być klub z czołówki (czyli z pierwszych 5 zespołów). Chyba że to jest jakaś gorsza liga to nie może być z czołowej 2. FM2010.[/quote]
To może Palermo?[/quote2]
Kto tam taki gra?
[quote=Yanki]TSG Hoffenheim - skład dobry, młody, kasy trochę jest, gra się przyjemnie - polecam :)
[/quote]
W fm2010 słabiutko z kasą a pozatym niby mlodzi zawodnicy ale czy tacy dobrzy. Wiem bo gralem hoffenheimem. Może zła taktyka? Ty jaką używasz do tego klubu?
[quote=gruchalbn]Może coś w lidze niemieckiej znajdziesz, jakoś nigdy sam za nią nie przepadałem ale w nowym zacząłem i znalazłem w niej kilka uroków.
Więc może i ty coś tam znajdziesz w starszej wersji.
[/quote]
np. ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution