Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

lukist Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2011 21:24    #2171     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote2=Bartuniu][quote=Magicc]FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem.[/quote]
Proszę argumenty :
1-Totalna nieskuteczność
2-Łatwe zwycięstwa z drużynami z większą reputacją
3-Minimalne zwycięstwa słabeuszy nad nami(pomimo ogromu sytuacji)
4-Błędy z zapisem taktyki i składu(często się zdarza że gra "gubi gdzieś" naszą, tak skrupulatnie konstruowaną taktykę lub skład)
5-Crash dumpsy
6-Karne z kapelusza
7-Aptekarskie sędziowanie
etc. Mogę wymieniać w nieskończoność ale nie wiem czy starczy czasu :) Pozdrawiam.
[/quote2]

sluchaj lech jest zespolem ktory w europie jest slaby a wygrywa z man city , juve a w lidze przegrywa
wiem z wlasnego doswiadczenia bedac na 3 miejscu w lidze przegralismy z ostatnia druzyna w tabeli ktora po 7 meczach 0 punktow a gralismy najsilniejszym skladaem

moze zatrudnij lepszych trenerow bo ja grajac lechem majac slusarskiego i rudnevsa niemam problemu ze skutecznoscia bo szukalem dla nich odpowiedniej funkcji np slusarski sprawdzil sie jako lis pola karnego

Bartuniu Partyzant

04.01.2011 15:11    #2172     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote=Magicc]FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem.[/quote]
Proszę argumenty :
1-Totalna nieskuteczność
2-Łatwe zwycięstwa z drużynami z większą reputacją
3-Minimalne zwycięstwa słabeuszy nad nami(pomimo ogromu sytuacji)
4-Błędy z zapisem taktyki i składu(często się zdarza że gra "gubi gdzieś" naszą, tak skrupulatnie konstruowaną taktykę lub skład)
5-Crash dumpsy
6-Karne z kapelusza
7-Aptekarskie sędziowanie
etc. Mogę wymieniać w nieskończoność ale nie wiem czy starczy czasu :) Pozdrawiam.

Magicc Ekspert

04.01.2011 14:11    #2173     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem. Ja swoje taktyki z FM2010 szlifowałem w "jedenastce" przez trzy sezony zanim wszystko zaczęło działać tak jak sobie to wyobraziłem.

huffyuv Partyzant

04.01.2011 13:01    #2174     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote=Bartuniu] To nie wina taktyki, to nie wina treningu, to nie wina moja. Taktyka - na poprzednich łatkach zawsze przynosiła sukcesy[/quote]
Gra jest zabugowana, to fakt. Ale myślenie, że to nie Twoja wina tylko gry, że nie wygrywasz wg mnie jest mega błędem. Może i taktyka, która grasz od kilku lat się sprawdzała to wcale nie musi w FM11...
W Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nawet nie spróbowałeś zagrać innymi ustawieniami, tylko poszedłeś na łatwiznę i swoje porażki zwaliłeś na grę.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

Bartuniu Partyzant

04.01.2011 00:30    #2175     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
Witam, Panowie zacznę może z grubej rury ale moje emocje na nic innego nie pozwalają, mianowicie : ZA CO PŁACĘ I DLACZEGO TA GRA JEST TAK ZABUGOWANA ? Nie grałem przez ostatni czas, bo myślałem że się wypaliłem i po prostu potrzebuje trochę odpoczynku (stary sposób działa od kiedy pamiętam - czyli cm03/04). Wczoraj poczułem że jestem gotów i pełen chęci, więc ruszyłem na podbój rodzimej ekstraklasy moją ukochaną Wisełką. No i czar prysł...niestety. Na poprzednich łatkach wygrywałem ligę z maksymalnie 3 porażkami. Teraz ? Teraz, 3 mecze ligowe i 3 porażki. To nie wina taktyki, to nie wina treningu, to nie wina moja. Taktyka - na poprzednich łatkach zawsze przynosiła sukcesy(jestem doświadczonym graczem i sam doskonale tworze taktyki) co więcej, taktyka była podobna do moich taktyk z poprzednich wersji, w których także odnosiłem sukcesy i to można powiedzieć większe niż na najnowszej wersji FM. Moje pytanie jest zasadnicze: czy uważacie że wydanie ponad 100 zł na niegrywalną grę jest normalne ? Co raz częściej zastanawiam się czy nie lepiej dać sobie spokój z managerką...i to właśnie przez tą - najgorszą grę w historii FM. Pozdrawiam

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

03.01.2011 23:51    #2176     Sufler - Porady do gry - Dział z taktykami
Czekaj spokojnie. Na pewno twoja taktyka nie zaginęła. Redakcja wstawi ją jak będzie miała czas.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Het-Kacper Partyzant

03.01.2011 23:46    #2177     Sufler - Porady do gry - Dział z taktykami
Mam pytanie związane z dodawaniem taktyki na cmrev. Moje pytanie brzmi: kiedy moja taktyka pojawi się w dziale z taktykami nadsyłanymi przez użytkowników?

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Cóż, ja tylko piszę co zauważyliśmy przy testach różnych taktyk, różnych poleceniach indywidualnych i drużynowych. Jeżeli dobre morale utrzymywały się przez większość testu w pierwszym sezonie, ustawienie osiągało dobre wyniki. Jeżeli morale były niskie (ten sam sezon od początku, ta sama taktyka), drużyna przegrywała. Przez to powstawały ogromne rozbieżności w wynikach.

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
[quote2=Guezmir][quote=Bambinos]Powiem ci że kłopot może tkwić w motywacji,grając widzewem przez niemal że całą rundę jesienna ugrałem 15 pkt.Postanowiłem że "poluzuję pompkę" grajom na ostatnie 3 kolejki i w szatni w każdym z 3 meczy mówiłem im aby grali na luzie.
W efekcie wygrałem każdy z tych meczy odpowiednio z Ruchem,Koroną i Śląskiem.Bilans bramkowy 8-2.Więc może problem tkwi w motywacji ?[/quote]

Ale o czym ty piszesz człowieku?
Przeczytałeś w ogóle o czym ta rozmowa???
Sorki, ale rozbroiłeś mnie :(

PS: Zmieniam nazwe tematu i treść. Wprowadza w błąd.[/quote2]

Guezmir, z tymże on może mieć rację - nawet kolega Brudi potwierdzi, że niskie morale i słaba motywacja sprawiają, że najlepsza taktyka bierze w łeb i nie odnosi takich wyników jak na wysokim morale.

Guezmir Młody aktywista

[quote=Kolazontha]Pierwszy mecz o punkty taktyką opartą na tym co pisał Guz:
- płynna filzofia
- kontratak
- długie, bezpośrednie podania
- szybkie tempo.
I co?

69% procent posiadanie, 85% celnych podań. Tak chyba być nie powinno.[/quote]

Co za syf! Idę z tym tematem na forum SI.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution