[quote=Vittek93]Witam, mam pytanie dotyczące Rooneya (FM11). Obecnie mam go ustawionego jako środkowego napastnika ( polecenie z poradnika naśladując rzeczywistość). Efekt? Mam początek listopada i Rooney ma na koncie okrągłe ZERO bramek. Jakies porady, sugestie? Gram w FM już dobre kilka lat i Rooney nigdy nie strzelał dla mnie powyżej 15 goli na sezon. Co ciekawe prowadząc inne kluby zwracałem na niego uwage - rzadko schodził poniżej 20 goli na sezon, więc problem leży raczej po mojej stronie (ustawień). Czekam na propozycje

[/quote]
Przydzielenie roli "kompletny napastnik (wsparcie)" lub "klasyczna 10" mogą pomóc mu w lepszej grze. Dużo zależy od tego, jaką grasz taktyką i czy chcesz aby skupił się tylko na ataku, czy żeby robił to za niego ktoś inny, a Wayne mógłby cofać się po piłkę i atakować z głębi pola. Możesz dodatkowo przypilnować, by miał niemal nieograniczoną swobode, dość często podawał prostopadle, biegał z piłką przy nodze i jak najrzadziej uderzał z dystansu - i tak będzie to robił, ale najczęściej będzie się starał szukać innych rozwiązań.
Najnowsze posty