Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

jacelinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2011 20:11    #2061     Sufler - Porady do gry - Rady dla poczatkujacego
Nie mówcie jaka jest najlepsza taktyka bo taktyke się robi pod graczy

bartibis Partyzant

27.04.2011 20:08    #2062     Sufler - Porady do gry - Rady dla poczatkujacego
Według mnie najlepsze formacje to są 4-2-3-1 i 4-5-1. Jakoś z tymi taktykami moje kluby grają najlepiej.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
27.04.2011 17:47    #2063     Sufler - Porady do gry - Rady dla poczatkujacego
Polska liga jest stosunkowo łatwa. Opierasz skład na zagranicznych piłkarzach na wolnym kontrakcie [choćby tak na szybko z mojej kariery Ruchem Fidel Martinez, Leo Aro, Irven Avila, Ronald Siklic, Jeffrey Leiwakabassy itp.] i jedziesz. A jak się uda coś ugrać w Europie to gra staje się banalna, nie mówiąc co się dzieje gdy uzyskamy awans do grupy w LM. Finansowo odskakuje się wtedy reszcie.

Graj i baw się taktyką, obserwuj jak zmiany poszczególnych ustawień czy suwaczków wpływają na grę, a sam dojdziesz do świetnych wniosków.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Green Partyzant

27.04.2011 10:19    #2064     Sufler - Porady do gry - Rady dla poczatkujacego
Z tym ze z gotowa taktyka niema tej frajdy:)A co do stworzenia 3 taktyk kazda inna na przedmeczowych z czasem pilkarze ja opanuja?

WidzeT Partyzant

26.04.2011 13:23    #2065     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
może Ci coś pomoże moja taktyka
http://i54.tinypic.com/2ltlzd1.jpg
zobacz jakbys nia zagral.

Jak chcesz to Ci ja moge przeslac :)

bartibis Partyzant

26.04.2011 12:15    #2066     Sufler - Porady do gry - Porada speca od taktyki
No spróbuje z tym mijaniem. Niedługo Gran Derbi więc okaże się co ta taktyka potrafi.

Maxelek Partyzant

25.04.2011 16:41    #2067     Sufler - Porady do gry - Pomoc z taktyką - FC Barcelona
Może jeszcze jakieś propozycje :( ?

Lukkas ta taktyka nie jest dla mnie, kończę sezon i żebym ja remisował z zespołem który ma ostatnie miejsce w lidze ? Szok

dybciox Partyzant

25.04.2011 11:58    #2068     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
7suarez7 przestań zmieniać taktykę co kilka meczy. Pogódź się, że ten sezon nie będzie dobry i przygotowuj drużynę na następny. Graj cały czas jedną taktyką.

Jeżeli chcesz coś ugrać teraz, to oglądaj całe mecze i sprawdź czego brakuje Twojej taktyce (tej którą zdecydujesz się grać). Dokonuj modyfikacji. Gwarantuję Ci, że po jednym sezonie sprawdzania taktyki w następnym coś ugrasz.

Maxelek Partyzant

25.04.2011 11:45    #2069     Sufler - Porady do gry - Pomoc z taktyką - FC Barcelona
Na samym początku chciałbym się przywitac, na stronkę zaglądam już od paru dni. Zrobiłem nawet podstawowy kurs w Akademii Taktycznej, niestety moja taktyka jest niedoskonała. Prowadzę klub FC Barcelona, tak, tak, mój ulubiony. Niestety taktyka którą stworzyłem ma parę błędów. Chciałbym abyście mi ją lekko poprawili, bądź powiedzieli co jest źle i jak to zmienic. Oglądając 45 minut gry moją taktyką z Manchesterem United w cwiercfinale LM zauważyłem dwa błędy, albo nawet trzy.
1. Xavi, jeden z najlepszych pomocników jak dostaje piłkę w swoje ręcę, a właściwie to nogi, niei wie co z nią zrobic tj. trzyma ją parę sekund i dopiero później chyba podaje, chociaż nie, przed podaniem piłkę dostają przeciwnicy.
2. Iniesta w ogóle nie podaje piłki jak ją dostanie, schodzi do środka i tyle i już mu ją odbierają.
3. Villa bardzo często ustawia się na spalonym, jako jedyny napastnik ...

A może polecacie jakieś inne ustawienie dla FC Barcelony. Jedynie obrońcy sobie radzili jako tako.

Z góry dzięki za pomoc.

http://www.speed(...)011_.tac

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
24.04.2011 23:08    #2070     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
TAKTYKA MiKA - no właśnie próbuje i pierwszy mecz z Blackburn 2-1 zwyciestwo i teraz gram z PSG w LM wygrałem 3-0 i z Bolton Zwycięstwo
4-1 i teraz mecz z piątym Fulham zwycięstwo 4-0 dalszy ciąg relacji taktyki jutro rano po rozegraniu następnych meczy. dzieki MiKa za ta taktyke te pierwsze 4 mecze zwycieskie ta taktyka jest chyba bardzo dobra

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution