Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

shpoola20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
w Jakim klubie sprawdza sie taktyka kylar?

dr taktyka Młody aktywista

Fail.. nie zauważyłem, że chodzi o FM 11 ;P
Nie widziałem tej najnowszej wersji, więc nie miałem nawet o tym pojęcia :D
Tak czy siak przewrotki to o kant d.. obić, bo i tak nie wpływają raczej na poziom gry gracza, a nawet mieszają mu w głowie gdzie zamiast walnąć normalnie i strzelić bramkę to kombinuję :]

Pozdrawiam

unnical333 Partyzant

[quote=dr taktyka]524288Hi = Często atakuję z piłką

Jest jeszcze..
- dyktuje tempo
- na lewą/prawą przed dryblingiem
- używa zew. części stopy
- strzela przewrotką
itd.

[/quote]

W rozmowie indywidualnej masz możliwość polecenia zawodnikowi żeby częściej próbował strzałów przewrotką i żeby zaczął/przestał dyktować tempo ... reszta nie wiem, ale jak prowadziłem ManCity to Balloteliemu można było polecić żeby przestał dyskutować z sędziami... ale na to w dużym stopniu wpływa osobowość.

15.05.2011 23:12    #2024     Sufler - Porady do gry - Trybuny/Asystent
Rada na następny raz.. nie daj się odesłać na trybuny... skoro ogórki to po co Ganso i Tevez.. każdy inny zmiennik na pewno byłby dobry na drużynę z Serie C.

Pozdrawiam

524288Hi = Często atakuję z piłką

Jest jeszcze..
- dyktuje tempo
- na lewą/prawą przed dryblingiem
- używa zew. części stopy
- strzela przewrotką
itd.

Trochę tego ukryli.. po co to za bardzo nie wiem.. w FM 07 czy też w 08 było wszystko widocznie.. i super moim zdaniem... Tak normalnie trudno się domyślić czy ma 'prowokuje przeciwników' czy 'nakręca publiczność'.
Takie info przydałoby się bez niepotrzebnych genie itp.

Co do nauki tych ukrytych... nie idzie tego zrobić :/ nawet poprzez mentora nie da się... lipa...

Pozdrawiam

George Tramal Partyzant

15.05.2011 01:04    #2026     Sufler - Porady do gry - Opinia asystenta podczas meczu
[quote=szfedo]Po prostu ciągła gra. W końcu się przyzwyczai. Jak robisz gruntowną przebudowę kadry i nowa taktyka to muszą się do niej dopasować, a to trochę trwa.[/quote]
Wlasnie rozegralem 34 kolejke Bundesligi, ta sama taktyka gram od 3 kolejki (zadnych modyfikacji polecen ani nic) Podolski rozegral 30 spotkan w podstawowym skladzie i caly czas nie moze sie przyzwyczaic. Fakt strzelil lacznie w lidze 28 bramek ale nie chodzi mi tylko o niego, chociaz jako tylko on ma co mecz taka informacje.

szfedo Przodownik pracy

15.05.2011 00:55    #2027     Sufler - Porady do gry - Opinia asystenta podczas meczu
Po prostu ciągła gra. W końcu się przyzwyczai. Jak robisz gruntowną przebudowę kadry i nowa taktyka to muszą się do niej dopasować, a to trochę trwa.

machaj88 Młody aktywista

12.05.2011 15:25    #2028     Sufler - Porady do gry - Bug na najnowszej łatce ?
Gracz nie może też przypisać roli bocznego pomocnika zawodnikowi grającemu na środku, a jednak taka taktyka istnieje (4-1-2-1-2) CPU rządzi się własnymi prawami ;)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.05.2011 00:35    #2029     Sufler - Porady do gry - Środkowy obrońca na skrzydle?
[quote=Salim]Mi raz sie zdarzylo, ze Daniel Van Buyten gral w .. ataku. Ale to byla taka taktyka ;D
Bayern od poczatku cisnal niesamowicie, gral 3 w obronie, i po chyba 15 minutach strzelili mi ... 2 bramki. pozniej Daniel wrocil na obrone (a to on strzelil obie bramy!!) Obie glowka z wrzutek ; )

niestety screena nie mam bo to bylo w FM 09 a wtedy jeszcze nie bylem na tym zacnym forum i zostaly mi jedynie wspomnienia.. : )

P.S. Ja gralem Borussia Dortmund : )[/quote]
Van Buyten często gra w ataku w realu najczęściej w ostatnich minutach ale nie tylko...

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Ja w ogóle nie trenuje gości tylko mam ogólny i bramkarski...nie jest źle 1 miejsce w 6 lidze angielskiej-moim zdaniem bardziej się liczy taktyka i transfery...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution