Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.10.2011 09:01    #1851     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Mam nadzieję że to poprawią jak wyjdzie patch bo tak to nie ma żadnej rywalizacji w grze i od razu mi się odechciewa grać. A w ogóle sie nie starałem nad taktyką, a rozmowy i inne rzeczy to robi asystent.

jarza14 Partyzant

22.10.2011 23:00    #1852     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
niestety odnoszę takie samo wrażenie, oczywiście zobaczymy jak będzie dalej bo rozegrałem dopiero kilka spotkań, ale jakoś to tak za łatwo wszystko przychodzi (gram Legią), już w demie miałem wrażenie że coś jest nie tak, grałem Realem i ogrywałem Barce jak chciałem, absolutnie ich dominując w meczach. Myślałem że jestem jakimś taktycznym geniuszem (taktyka zrobiona kreatorem, żadnych cudów, pospolite 4-2-3-1) ale jednak wygląda na to że to poziom trudności jest nierealistyczny, dokładnie takie odnoszę wrażenie, przykładem jest mój mecz o superpuchar Polski wygrany przeze mnie 5:1 z Wisłą i moje ciągłe ataki, Wisła nieistniała w meczu

artek1970 Partyzant

20.10.2011 18:48    #1853     Sufler - Porady do gry - Kryzys w Milanie
Demonir no nie wiem czy nie mozna grac na jednej taktyce, ja bynajmniej tak gram . jedna taktyka bez wzgledu na to przeciwko komu dodam ze gram fiorentina i to z duzymi (bez przechwalek) sukcesami

morpex Partyzant

20.10.2011 17:31    #1854     Sufler - Porady do gry - Kryzys w Milanie
1 sezon grałem Ghostem i Taktyką MR Hough 4-1-2-3

Jedenastka pierwszego sezonu Abbiati-Taiwo-T.Silva-Nesta-Anyukov

Pomoc Ghost=Nocerino-Ambrosini/Pomoc Mr Hough=Ambrosini,Nocerino,Seedorf

Skrzydła=Dos Santos,Robinho

Atak Ghost=Ibra,Pato Atak Mr Hough=Pato,Ibra,Cassano

Poleceń nie zmieniałem bo zawodnicy do nich pasowali

Taktyka też nie zmieniana bo moim zdaniem pasuje do mojego składu

Raczej nie zmieniam taktyki pod przeciwnika bo dopiero pierwszy raz gram w fm i nie za bardzo wiem o co w tym chodzi

morpex Partyzant

20.10.2011 17:31    #1855     Sufler - Porady do gry - Kryzys w Milanie
1 sezon grałem Ghostem i Taktyką MR Hough 4-1-2-3

Jedenastka pierwszego sezonu Abbiati-Taiwo-T.Silva-Nesta-Anyukov

Pomoc Ghost=Nocerino-Ambrosini/Pomoc Mr Hough=Ambrosini,Nocerino,Seedorf

Skrzydła=Dos Santos,Robinho

Atak Ghost=Ibra,Pato Atak Mr Hough=Pato,Ibra,Cassano

Poleceń nie zmieniałem bo zawodnicy do nich pasowali

Taktyka też nie zmieniana bo moim zdaniem pasuje do mojego składu

Raczej nie zmieniam taktyki pod przeciwnika bo dopiero pierwszy raz gram w fm i nie za bardzo wiem o co w tym chodzi

morpex Partyzant

19.10.2011 23:29    #1856     Sufler - Porady do gry - Kryzys w Milanie
Witam,gram 2 sezon Ac milanem i mam problem.W poprzednim sezonie wygrałem wszystko co się da po sezonie kupiłem nowych zawodników wszystko fajnie wygrałem parę meczy i potem zaczęły się remisy 0-0 i porażki z zespołami z dolnej połowy tabeli czasem udało mi się wymęczyć zwycięstwo 1-0 lub 2-1.Moi napastnicy grali jak by im się nie chciało, czasem po golu dla rywala potrafili zaraz po wznowieniu gry zrobić fenomenalną akcje i wyrównać a potem klepali piłke pod polem karny rywala.Poczytałem trochę o tym na necie i w prywatnej rozmowie powiedziałem im że jak tak dalej będą grać to nie utrzymają się w pierwszej jedenastce,podziałało fenomenalnie następny mecz wygrałem 9-0.pochwaliłem wszystkich pojedynczo w prywatnej rozmowie.Zadowolony mysle ze kryzys zażegnany zaczynam następny mecz i remisuje 1-1 ze słabiutkim zespołem myślę no trudno wypadek przy pracy zaczynam nastepny mecz i przegrywam 2-0 z zespołem ze środka tabeli po bardzo slabym meczu.Taktyka jaką gram to 4-2-4 od grandmaga lub ghost tactic by Zero mój skład to Abbiat
Van der wiel-Hummels-T. Silva-Boateng

M'villa-Nocerino
-Pato -Gotze

Ibra-Aguero

DanielloIII Partyzant

19.10.2011 12:15    #1857     Sufler - Porady do gry - Pato nie skuteczny
[quote=necrosodomic_corpse_molestator]Zagranicznych nazwisk nie powinno się odmieniać w większości, więc Pato. Grasz Milanem? Jaką taktyką? Który sezon? Może ustaw go jako napastnika, ale polecenia na "klasyczną dziesiątkę". Chyba nie ma sensu grać nim jako odgrywającym z podaniami na dobieg na przykład.[/quote]
mam sezon 2013/2014 Gram Milanem od połowy sezony 2012/2013 no i pato jest moim jedynym napastnikiem gram 4-2-3-1

necrosodomic_cor... Partyzant

19.10.2011 12:11    #1858     Sufler - Porady do gry - Pato nie skuteczny
Zagranicznych nazwisk nie powinno się odmieniać w większości, więc Pato. Grasz Milanem? Jaką taktyką? Który sezon? Może ustaw go jako napastnika, ale polecenia na "klasyczną dziesiątkę". Chyba nie ma sensu grać nim jako odgrywającym z podaniami na dobieg na przykład.

piter150 Partyzant

16.10.2011 16:35    #1859     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=piter150]1.Jak ustawić by każdy zawodnik był asekurowany przez kolegę w przypadku minięcia.
2.Co zrobić by piłkarze jak najczęściej grali piłki ze skrzydła po ziemi w okolice piątego metra.
3.W poprzedniej rozgrywce przy którą zmuszony byłem do usunięcia bardzo słabo grałem na wyjazdach, a i z czasem pod koniec sezonu z ledwością wygrywałem u siebie, grałem bardzo ofensywną taktyką i na wyjazdach w PL takim zespołem jak Fulham radzić sobie nie mogłem. W nowej rozgrywce postanowiłem, więc że będę miał 2 taktyki ofensywną na mecze u siebie i defensywną na mecze na wyjeździe, jednak mecze są na przemian na wyjeździe i u siebie, więc tu moje pytanie czy jest sens co tydzień zmieniać taktykę i jaki to będzie miało swój efekt, czy ma to sens? [/quote]

Proszę o odpowiedź.

macias173 Młody aktywista

09.10.2011 15:12    #1860     Sufler - Porady do gry - Demo 2012
A nie działają czasem te ze starszej wersji?

Jedynie, co nawinęło się mi akurat do tego dema, to była lista życzeń i taktyka. ;)
How to Save a Life?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution