Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.10.2011 23:06    #1841     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=jarza14]mam mieszane uczucia po rozegraniu kilkunastu spotkań (Legią gram jak pisałem wcześniej), w 4 rundzie el. LE przegrałem 1:3 i 2:3 z Hannoverem i to jest realistyczne (chociaż troche pechowe były te porażki), jednak wyniki w lidze są zaskakujące (tak jak na załączonym screenie), wygrane przychodzą mi z łatwością. taktyka tak jak pisałem, zrobione kreatorem 4-2-3-1[/quote]
Bo Legia to koks, jak na polskie warunki. Lepiej poziom odzwierciedla właśnie mecz z Hannoverem.

P.S. Do panów wygrywających Juventusem- właśnie jakimś cudem udało mi się zremisować 1:1 ze slabiutkim Racingiem, mając wcześniej serię 5 meczów, spośród których w każdym strzelałem przynajmniej po 4 gole. A więc czekajcie cierpliwie i kryzys nawet w Juve będzie wam dany.
Darkness... for me is where I shine

jarza14 Partyzant

23.10.2011 22:59    #1842     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
mam mieszane uczucia po rozegraniu kilkunastu spotkań (Legią gram jak pisałem wcześniej), w 4 rundzie el. LE przegrałem 1:3 i 2:3 z Hannoverem i to jest realistyczne (chociaż troche pechowe były te porażki), jednak wyniki w lidze są zaskakujące (tak jak na załączonym screenie), wygrane przychodzą mi z łatwością. taktyka tak jak pisałem, zrobione kreatorem 4-2-3-1

Akontipus Partyzant

23.10.2011 22:30    #1843     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Fma 2012
Mam kilka pytan dotyczacych ustawien w nowym Fmie.
1.Chce grac wysokim i intensywnym pressingiem przez wiekszosc meczu, jakie poleciliscieby krycie?? Indywidialne, mieszane czy strefa?? W poprzednich wyczytalem i zauwazylem, iz lepiej ustawic indywidualne krycie.
2.W "shoutach" jest opcja "attacking" i zastanawia mnie rożnica między
"run at defence" i "play through defence". Pewnie chodzi tu o drybling miedzy obroncami a drugie to prostopadle podania. Ale dla pewnosci chce se zapytac o efekt. Moze ktos ma jakies spostrzeżenia.
3. Czy przystosowywanie sie teamu do taktyki zajmuje Wam dużo czasu?? U mnie mija miesiac, i 3 mecze towarzyskie za mna a tu nawet polowy tego magicznego paska nie ma. Nawet nie wiem czy chociaz drgnął. Rozumiem, ze w rzeczywistosci i sezon lub dwa zalapanie przez graczy taktyki ale w poprzednim fmie odbywalo sie to znacznie szybciej niz w tym. PZDR

Salim Partyzant

23.10.2011 21:27    #1844     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=Kleyo]Co do patcha to najlepsze jest to, że Steam automatycznie pobrał każdemu patch dostępny w dniu premiery, ale oczywiście nikt tego nie zauważył :D[/quote]
Zdziwisz sie bo ja zauwazylem, gdy po instalacji musialem jeszcze czekac az sciagnie sie i zainstaluje patch :D

Co do poziomu, dzisiaj kolo 15 skonczylem sezon Widzewem. 7 msc w tabeli, mistrzem Wisla, dalej Legia, Lech, Slask.. Co ciekawe spadła Jagiellonia (!) i łks.
Wcale nie bylo latwo, musialem sie troche naglowic z taktyka, transferami, ustawieniem i mozliwosciami moich zawodnikow. Wiec POZDRAWIAM tych geniuszy, ktorzy wygrywaja Juventusem ze `wszytskimi`.

Tom88 Partyzant

23.10.2011 21:13    #1845     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
taktyka to 4-5-1. Nie jestem jedyny co ma taką sytuacje jak widać dużo tutaj przykładów zostało podane. Które nie powinny mieć miejsca albo zdarzyć się 1 na 500 graczy

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

23.10.2011 20:50    #1846     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Tym bardziej mógłby się podzielić taktyką...

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
23.10.2011 20:47    #1847     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=Tom88]taktyka jest taka jaką zaproponował asystent, to nie ma nic do rzeczy. Pewnie jakbym grał realem albo barceloną to by była średnia 6 goli[/quote]
no to jeszcze lepiej, grasz na domyślnej i tak pakujesz? Stary, a Ty grasz w Football Managera, czy FIFA Managera? Bo wiesz, to jest różnica... ;)
Podziwiam i zazdroszczę wyników.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Czarodziejski Partyzant

23.10.2011 20:43    #1848     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Seria 4 meczów bez zwycięstwa, pozdro.
Podzielcie się taktyką, ja miałem taki kryzys tylko w FM 2009...
Geniusze, co wygrywają Juventusami.

Tom88 Partyzant

23.10.2011 20:15    #1849     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
taktyka jest taka jaką zaproponował asystent, to nie ma nic do rzeczy. Pewnie jakbym grał realem albo barceloną to by była średnia 6 goli

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
23.10.2011 19:42    #1850     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
no to już Wam pisałem - jesteście genialnymi taktykami, to się podzielcie wiedzą. Chętnie przetestuję te taktyki ze średnią goli > 3 :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution