[quote=jarza14]mam mieszane uczucia po rozegraniu kilkunastu spotkań (Legią gram jak pisałem wcześniej), w 4 rundzie el. LE przegrałem 1:3 i 2:3 z Hannoverem i to jest realistyczne (chociaż troche pechowe były te porażki), jednak wyniki w lidze są zaskakujące (tak jak na załączonym screenie), wygrane przychodzą mi z łatwością. taktyka tak jak pisałem, zrobione kreatorem 4-2-3-1[/quote]
Bo Legia to koks, jak na polskie warunki. Lepiej poziom odzwierciedla właśnie mecz z Hannoverem.
P.S. Do panów wygrywających Juventusem- właśnie jakimś cudem udało mi się zremisować 1:1 ze slabiutkim Racingiem, mając wcześniej serię 5 meczów, spośród których w każdym strzelałem przynajmniej po 4 gole. A więc czekajcie cierpliwie i kryzys nawet w Juve będzie wam dany.
Bo Legia to koks, jak na polskie warunki. Lepiej poziom odzwierciedla właśnie mecz z Hannoverem.
P.S. Do panów wygrywających Juventusem- właśnie jakimś cudem udało mi się zremisować 1:1 ze slabiutkim Racingiem, mając wcześniej serię 5 meczów, spośród których w każdym strzelałem przynajmniej po 4 gole. A więc czekajcie cierpliwie i kryzys nawet w Juve będzie wam dany.
Najnowsze posty