Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

destos15 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2011 08:42    #1811     Sufler - Porady do gry - Problem z Ustawieniem
Teraz zaczalem gre Evertonem...I gram taktyka 4-4-1-1 i narazie w sparingach ogarnia ale zobaczymy jak bedzie pozniej...Mam 16 lat a w fm-a gram od wesji 2006

Własnie skonczylem sezon przygotowawczy...Rozegralem 6 lub 7 sparingow...Jeden przegralem a reszta konczyla sie moim zwyciestwem...Przegralem z Malaga 3:2 po bledach indywidualnych i nieskutecznosci...Stracilem w sparingach 6 goli(czyli chyba nie jest zle) a zdobylem cos ok.15

cubsonart Partyzant

11.11.2011 21:47    #1812     Sufler - Porady do gry - Problem z Ustawieniem
1. zacznij jednym klubem i graj dotad az odniesiesz sukcesy - inaczej bez sensu jechac po wszystkich po 5-0
2. nie zmieniaj taktyki co mecz
3. pierwsze 3mce grasz jedna taktyka.
4. zrob te screeny o ktorych mowilem na nowej rozgrywce, chcem sprawdzic czy nie masz lipnej taktyki
5. ile masz lat i od ilu grasz w fma ?
6. nie koncz gry bo przegrywasz kilka meczy !!!! tak robi podstawowka....

jak cos to klikaj do mnie na priva to podrzuce Ci moja taktyke, sprawdza sie od fm10 na kazdym szczeblu.. w 12 lekko zmienilem ale pyka nadal ladnie ;)

destos15 Partyzant

11.11.2011 20:33    #1813     Sufler - Porady do gry - Problem z Ustawieniem
Taktykami gralem przeroznymi tak samo jak zespolami...A screenow nie wrzuce bo wlasnie mi wywalilo crasha...I teraz nie wiem kim grac znow...

Salim Partyzant

11.11.2011 19:40    #1814     Sufler - Porady do gry - Problem z Ustawieniem
Jaki FM?
W 12 jesli wejdziesz w taktyke, masz wlasnie `opanowanie taktyki przez zespol`. Druzyna potrzebuje czasu na zgranie sie w niej i zrozumienie jej ;) Potrzeba czasu. Rob duzo sparingow to szybciej zalapia. Dopiero po miesiacu-dwoch mozesz stwierdzic czy taktyka jest dobra czy zla ;) I pamietaj zeby taktyki tworzyc pod zawodnikow ktorych masz :)
Powodzenia :)

destos15 Partyzant

11.11.2011 19:36    #1815     Sufler - Porady do gry - Problem z Ustawieniem
Witam
Chcialbym zebysci mi pomogli z taktyka.Moja sprawa wyglada tak:Zaczynam gre jakims klubem,tworze taktyke i kiedy zaczynaja sie mecze w ktorych moi pilkarze popelniaja bledy taktyczne i przegrywaja mecz za meczem zaczynam gre innym zespolem...I tak jest w kolko , co uniemozliwia mi kilkusezonowa rozgrywke...Prosze o pomoc...Na taktykach z internetu juz gralem i odbiera mi to chec gry

Prosze o pomoc

dande Partyzant

11.11.2011 12:46    #1816     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
@tarsycjusz grasz 9oma zawodnikami w polu? :)

Gra, uważam, że jest prosta. Gram GKSem Katowice i łącznie (licząc 1 ligę i Ekstraklasę, bez PP) nie przegrałem od 49 meczy... W 1 lidze przegrałem tylko 2 pierwsze mecze sezonu, po czym zmieniłem taktykę, którą gram do dziś i nie przegrywam. Nie wiem czemu tak się dzieje, mam nadzieję, że w rundzie rewanżowej Ekstraklasy będzie trudniej. Ogólnie cieszy, że do polskiej ligi nie jest sprowadzany szrot, a na prawdę dobrzy zawodnicy (choć czasem niektórzy już by dorobić do emerytury, ale cóż...). Wisła w pierwszym sezonie spadła z hukiem do 1 ligi, w Europie polskie zespoły nie grają nic... Grając pierwszy mecz sezonu w Eks. grałem na Bułgarskiej z obrońcą tytułu i wygrałem... 5-1. I propo wyników. Przez 34 mecze w 1 lidze nie strzeliłem nigdy więcej niż 3 bramki w meczu!! Jak to jest możliwe? Czasem po 15 minutach prowadziłem 3-0 i dalej naciskając jak wariat nie wpadało nic... Dopiero w Eks. zdarzyło się czasem strzelić więcej niż 3 bramki w meczu. Też tak macie?

@EDIT:
Gram taktyką 4-2-2-2 jeżeli ktoś chce szczegóły to służę pomocą. Taktykę kiedyś skądś ściągnąłem, ale w 90% zmodyfikowałem dla własnych potrzeb i upodobań. Gram nią od FMa 11.

baaarciu Partyzant

pokaz taktyke, ja to samo mialem podeslij ją cała a powiem Ci co mozesz miec zle.. ostatnio duzo zajmuje sie taktykami :).
Pomogłem? Kliknij "pomógł" pod moim postem z prawej strony...

Cesar Partyzant

Mam pytanie takie jak w temacie. Średnio na mecz wychodzi mi strzałów 28/8 .Nie wiem czy da się temu zaradzić, powoli tracę nadzieję, że jest jakiś sposób. Zaznaczę, że gram dość płynną, ofensywną taktyką, zawodnicy - rzadko strzały z dystansu. Ktoś ma jakiś pomysł? I ta indolencja strzelecka, masakra. Czasem pusty śmiech mnie ogarnia.

kuper Partyzant

10.11.2011 15:47    #1819     Sufler - Porady do gry - taktyka w u-19
Nie wiem czy wiesz ale wszystko zalezy tez od trenerow i ogolnego trenera juniorow. Z tego co pamietam z wczesniejszych wersji taktyka z pierwszego zespolu zawsze dawala mi lepsze wyniki juniorow i rezerw. Ale ja grajac kiedys wisla mialem 12 trenerow w pierwszym skladzie i 7 dla samych tylko juniorw wiec wiesz:)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

10.11.2011 15:32    #1820     Sufler - Porady do gry - taktyka w u-19
u mnie po wynikach nic nie widać u-18 jest na 5 miejscu,a drużyna rezerw na 6,natomiast po wejściu w taktykę mam tak jak na zdjęciach wyżej...wychodzi na to że wszystko widać,drużyna rezerw tak samo u-18 gra taka samą taktyka jak pierwsza drużyna co widać w załączonych fotkach (jest na 1 miejscu)...pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution