Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

jakubek997 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
JAKĄ TAKTYKA GRAĆ W MAN CITY ????????????? :))))))

fajny222 Partyzant

08.12.2011 14:09    #1792     Sufler - Porady do gry - recenzja taktyki
czy tak taktyka jest coś warta
http://chomi(...)/taktyka fm 2011

sobol666 Partyzant

04.12.2011 16:58    #1793     Sufler - Porady do gry - Problem z autami w obronie
Witam mam pewien problem i nie mam pojęcia jak go rozwiązać. ale od początku gram bradford obecnie w premiership taktyka 4-1-2-1-2 idzie mi świtenie jako beniaminek do 9 koleiki 4 zw i 4 remisy i własnie 9 mecz chelsea na wyjeżdzie i porażka 3-2 przy czym 2 bramki padaja po rzutach z autu. Auty na wysokości mojego pola karnego jeden z zawodników chelsea podbiega do piłki i jest kryty ok :) ale drugi stoi sobie przy mojej lini końcowej niewidzialny dla moich obrońców dostaje piłke raz podaje po ziemi raz dośrodkowuje i padają 2 bramy. Poprostu dostałem szału wcześniej juz miałem podobne sytuacje. I teraz pytanie nie ma czegoś takiego jak def rzuty z autu i nie wiem co robić. A druga sprawa sam chętnie bym sie tak ustawiał w ofensywie:). Jeżeli ktoś ma pomysł to proszę Pomocy!!!!

AdamoRR Partyzant

01.12.2011 18:44    #1794     Sufler - Porady do gry - Nauka taktyki przez rywala
Witam, czy rywale uczą się taktyki stosowanej przez nas? Miałem taki problem z taktyką, pierwszy sezon 2 miejsce w Bundeslidze, potem ta sama taktyka przestała działać, zwłaszcza na wyjazdach padaka straszna. Czy co sezon można jakoś modyfikować taktykę,żeby się trochę różniła, czy po prostu był fart i jest taktyka do kitu ;p

Jeszcze jedno, można rozjaśnić napisy podczas meczów Barcelony? Bo nic nie widać co się dzieje.

Z góry thx

szfedo Przodownik pracy

29.11.2011 03:24    #1795     Sufler - Porady do gry - Gra na wyjazdach
Ja na wyjazdach gram zawsze bardziej defensywnie niż u siebie (zawsze gram beniaminkami więc nigdy nie jestem faworytem) przez kilka sezonów aż nie stanę się hegemonem i wtedy obojętnie jaka taktyka się sprawdza. Obecnie gram Novarą i osiągam dziwne wyniki. Z 0:1 dla mnie z Chievo w 90 minucie potrafię stracić gole po idiotycznych zagraniach obrońców, a z Interem czy Fiorentiną moja defensywa potrafi zagrać bezbłędnie i na zero z tyłu. Ustaw bardziej defensywną taksę na wyjazd i zobacz jak to wyjdzie. A co do reputacji to nie tylko w tym FMie niektóre zespoły z niższych lig mają niższą reputację, niż zespoły ze słabszych lig i nie mogą sobie pozwolić na kupno nawet średniaków.

morpex Partyzant

25.11.2011 14:37    #1796     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam,gram Ac Milanem taktyką 4-2-4 w Fm 2012 z Ibrahimovicem jako odgrywający i Pato jako lis pola karnego moj problem polega na tym ze Ibra w trakcie meczu zamiast odgrywajactm jest rozgrywającym zadko wchodzi w pole karne i do tego rozgrywa wszystkie akcje z jedej strony to dobrze bo ma wspanialy przeglad pola i ma duzo prostopadlych podani i asyst ale wolalbym zeby on strzelal bramki suwak ma na maxa ustawiony na ofensywe

z gory dzieki za pomoc

morpex Partyzant

25.11.2011 14:02    #1797     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Arsenalu
Do Arsenalu najlepiej 4-2-3-1 ja ci polecam taktyke Zero Sea‘s Wonderland co prawda to jest 4-2-4 z jednym pomocnikiem na DM ale ta taktyką miażdżysz każdego rywala z posiadaniem pilki 60%. W pierwszym sezonie Ac milanem wygrałem wszystko co było do wygrania,nie wiem czy mozna podawac linki na forum więc jak nie bedziesz mogl znalezc to napisz na pw to ci wysle linka

Goldberg1987 Partyzant

25.11.2011 13:45    #1798     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Arsenalu
[quote=Wacek13]Kto mi poleci dobrą taktykę do Arsenalu zacząłem mam pierwotny skład + Eden Hazard. Chodzi mi o jakąś taktykę dostępną do pobrania na stronce.
Tylko od razu wyjaśnijcie czy to taktyka na silne zespoły czy słabe na wyjazd czy spotkania domowe .

Z góry dzięki za pomoc.[/quote]

Najlepiej taktykę samemu wymyślić bo co to za frajda ściągnąć gotowca. Pod Arsenal raczej prosto ułożyć taktykę. Jak chcesz to zrób screena z ekranu taktyki to coś się wymyśli.

Wacek13 Partyzant

25.11.2011 13:38    #1799     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Arsenalu
Kto mi poleci dobrą taktykę do Arsenalu zacząłem mam pierwotny skład + Eden Hazard. Chodzi mi o jakąś taktykę dostępną do pobrania na stronce.
Tylko od razu wyjaśnijcie czy to taktyka na silne zespoły czy słabe na wyjazd czy spotkania domowe .

Z góry dzięki za pomoc.

mmm Młody aktywista

25.11.2011 01:31    #1800     Sufler - Porady do gry - Ustawienie 4-2-3-1
Gralem taka taktyka w fm 11 i na poczatku przygody z fm 12 tzn lb-2cb-rb dm-cm-2am-1am(klasyczna 10) cf(lis pola karnego) . Ustawienie ofensywa-płynny , gra krotkimi podaniami , szybkie rozgrywanie , gra szeroko. Taktyka sprawdzała sie bardzo dobrze, tzn ja ja odwzorywałem na styl barcy i można powiedziec ze działało praktycznie idealnie. W fm 12 zaczełem grać Porto i zmieniłem 2 am na 2 skrzydłowych i napastnika na odgrywajacego. Wdg. mnie wygląda to jeszcze lepiej. hulk i valencia na skrzydle notuja po 20 goli i 30 asyst w sezonie. Odgrywajacy napastnik Sanoogo co sezon 40 goli. Zagrałem 3 sezony i byłem w 3 finałach LM , z czego niestety wygrałem tylko 1.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution