Gram taktyką Koflok's Goals Galore 2012 lecz polecnia dla piłkarzy ustawiałem sam. Boczni obrańca mają wysyłać długie podania, lub prostopadłe. Defensywny pomocnik ma ustawioną na suwaku defensywe, jeden z srodkowych pomocników jest też bardziej ustawiony pod defensywe lecz nie całkowicie. Za to drugi z SP bardziej pod ofensywe. Lewy schodzący napastnik ma ustawione na suwaku podania prostopadłe "często". A prawy SN ma więcej możliwości i swobody.
Nie ustawiam pod moich ulubiencó, lecz tych co mają aktualnie dobrą forme. Przykładowo teraz gra u mnie granero, callejon i breno (sciagniety z Bayernu) w podstawowym , choć są teoretycznie słabsi.
Już mnie to zaczyna irytować, remis z Olimpique Marsyllia, choć oni mieli tylko jedną sytuacje którą wykorzystali a ja mnóstwo i zdołali strzelić tylko jedną bramke.
Lepiej ustawiać lewonożnego zawodnika na prawym skrzydle by schodząc do środka mógł lepiej uderzyc?
Nie ustawiam pod moich ulubiencó, lecz tych co mają aktualnie dobrą forme. Przykładowo teraz gra u mnie granero, callejon i breno (sciagniety z Bayernu) w podstawowym , choć są teoretycznie słabsi.
Już mnie to zaczyna irytować, remis z Olimpique Marsyllia, choć oni mieli tylko jedną sytuacje którą wykorzystali a ja mnóstwo i zdołali strzelić tylko jedną bramke.
Lepiej ustawiać lewonożnego zawodnika na prawym skrzydle by schodząc do środka mógł lepiej uderzyc?
Najnowsze posty