Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

pawlik010 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.01.2012 13:15    #1701     Sufler - Porady do gry - Własna taktyka-pierwsze kroki
Witam znudziła mi się gra gotowymi taktykami więc postanowiłem stworzyć własną i mam kilka pytań:
1.Jakim klubem zagrać na początek
2.Czy polecacie mi grać taktyką rezerwową chodzi i oto czy mieć ją
3.Lepiej stworzyć w kreakorze taktyk czy ręcznie

hidalgo4 Młody aktywista

28.01.2012 00:09    #1702     Sufler - Porady do gry - Gra na wyjazdach
sprobuj moze zastosowac inna taktyke bardziej z kontry czy moze defensywna, FM obecnie umozliwia CI stosowanie 3 taktych ktore sa wyuczone prze4z grajkow a co za tym idzie nawet skrajnie rozne beda tak samo mozliwe do dzilania - warto spr jak Twoj teamj daje sobie rade w skrajnie roznych taktykach.

warto tez szczegolnie jak nie jestes potentatem dac grajkom troche luzu podczas odpraw - moze za bardzo ich spinasz romowami ....

Synyster_Gates Partyzant

27.01.2012 21:18    #1703     Sufler - Porady do gry - Granie w kratkę
Gram stałą taktyką 4-3-3, każdy dostaje ode mnie szanse(rezerwy raczej wystawiam w Pucharze Króla i Lidze Mistrzów), często też rotuje składem, a co do rozmów to próbowałem.

leo21 Młody aktywista

27.01.2012 21:14    #1704     Sufler - Porady do gry - Granie w kratkę
Grasz stałą taktyką czy zmieniasz co mecz ? Jak grasz ze słabszymi rywalami dawaj grać rezerwowym. No i może pozmieniaj rozmowy motywacyjne.

zaskroniec Partyzant

27.01.2012 20:13    #1705     Sufler - Porady do gry - Gra na wyjazdach
Witam!
Gram w angielskiej npower league 1 klubem Chesterfield, prognoza mediów niby miejsce w strefie spadkowej, ale jednak mam 8 miejsce, problem w tym , że na 9 meczów wyjazdowych zremisowałem tylko 1 ... reszte przegrałem, gram taktyką 4-2-3-1 i "u siebie" idzie mi bardzo dobrze.
Co zmienić, aby osiągać lepsze wyniki na wyjazdach?

KreciKo Partyzant

27.01.2012 17:07    #1706     Sufler - Porady do gry - Monaco - Słabe wyniki
Gram AS Monaco moja taktyka to 4-4-2 z ofensywnymi skrzydłami w środku mam ustawionego rozgrywającego i defensywnego pomocnika w ataku Lis Pola Karnego i Odgrywający i w obronie standard. Jednak zajmuje dopiero 10 miejsce w lidze i nie mam pomysłu co by zmienić żeby piąć sie wyżej w tabeli. Dopiero jest 11 kolejka mam strate 6 pkt do 3 miejsca ktore premiuje awansem do Ligue 1, od 6 kolejek nie potrafie wygrać meczu, dużo przegrywam i remisuje było też kilka bardzo przekonujących zwycięstw ale z drużynami dołu tabeli z tymi wyżej sobie nie radze. Prosże o jakieś porady taktyczne, może ktoś ma jakąś sprawdzoną taktyke i może mi polecić.

z góry wam dziękuje :)

LOLECZeX Młody aktywista

27.01.2012 14:06    #1707     Sufler - Porady do gry - Jak grać?
7 meczy, 3 taktyki... Było dać zagrać kilka spotkań jedną taktyką.

GloomyRaven Partyzant

26.01.2012 15:04    #1708     Sufler - Porady do gry - taktyka na słaby klub
Najlepszą taktyką dla Ciebie może by było rozpoczęcie rozgrywki w Ekstraklasie którymś z lepszych klubów ;) - w takim klubie łatwiej nauczyć się obchodzenia z taktyką ;) .... potem dopiero rozpocząć karierę w słabszej lidze ;) Gotowych ani uniwersalnych taktyk nie znajdziesz ;) a stworzyć taką żeby odnosić sukcesy w 6 lidze jest bardzo ciężko ;) w zasadzie w 6 lidze jest ciężko i sama taktyka nie wystarczy - tam trzeba patrzeć na wszystko, mieć duuuużo cierpliwości - wiem coś o tym bo sam gram Folkestone Invicta :)
Blue is the colour!

milolfc Partyzant

26.01.2012 14:55    #1709     Sufler - Porady do gry - taktyka na słaby klub
Zaczynam grać w 6 lidze angielskiej. Próbowałem stworzyć własną taktykę jednak nie umiem tego zrobić do tak słabego klubu która z gotowych taktyk najlepiej się sprawdza?

WariatCFC Młody aktywista

[quote=Jacko]A guzik mnie obchodzi jak gra Carroll w Premiership czy na jego zapleczu. Liczy się jak gra w FM. A gra słabo.

Ale odnosisz się Wariacie do realnej rozgrywki. No sory, ale jak można być takim ignorantem żeby wyżej stawiać Andy'ego od Drogby? Eh. Już mniejsza o to, co ma do tego Didier. Ale do jego dokonań daleko większym od Carrolla.[/quote]

Drogba w tym sezonie prezentuje się tak słabo, że nawet Chińczycy go nie chcieli kupić. Carroll na klasycznej 10 jest najlepszym rozwiązaniem. Poza, tym jego potencjał wykorzystuję się przy grze skrzydłami, więc kolego zollw nie płacz, że gra słabo, jeżeli taktyka którą preferujesz, nie jest dla niego najlepsza.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution