Ja gram trzema w takiej kolejności, w której najczęściej je wybieram:
4-2-3-1
4 obrońców (standardowy ŚO i BWO (Hetinga, Jagielka, Baines, Romario) BWO - wsparcie
2 Środkowych opomocników (POP i CR (Zazwyczaj Rodwell, Barkley)) POP - obrona CN - Wsparcie
3 ofensywnych pomocników środkowych (Zazwyczaj Trochowski, Cahill, Jali) OP - Atak
1 napastnik (Cofnięty Napastnik, teraz Fierro, bo Niang nie umie strzelić bramki od 15 godzin) CN - wsparcie
4-3-2-1
4 obrońców (standardowy ŚO i BWO (Hetinga, Jagielka, Baines, Romario) BWO - wsparcie
3 środkowych pomocników (CR, POP, WR (zazwyczaj Jali, Rodwell, Cahill)) CR, WR - wsparcie POP - obrona
2 skrzydłowych (zazwyczaj Trochowski, Anichebe) S - wsparcie
1 napastnik (WN, teraz z powodu formy strzeleckiej Nianga, Fierro) WN - Atak
4-2-3-1
2 środkowych pomocników (POP, WR (zazwyczaj Rodwell, Barkley)) POP - Obrona, WR - wsparcie
1 Ofensywny pomocnik (K10 (Cahill)) K10 - Atak
2 skrzydłowych (Trochowski, Anichebe) S - Wsparcie
1 napastnik (Cofnięty napastnik Fierro) CN - atak
Myślę teraz nad taktyką z 2 napastnikami, ale jaką.. nie krzywdząc reszty ?
4-2-3-1
2 Środkowych opomocników (POP i CR (Zazwyczaj Rodwell, Barkley)) POP - obrona CN - Wsparcie
3 ofensywnych pomocników środkowych (Zazwyczaj Trochowski, Cahill, Jali) OP - Atak
1 napastnik (Cofnięty Napastnik, teraz Fierro, bo Niang nie umie strzelić bramki od 15 godzin) CN - wsparcie
4-3-2-1
3 środkowych pomocników (CR, POP, WR (zazwyczaj Jali, Rodwell, Cahill)) CR, WR - wsparcie POP - obrona
2 skrzydłowych (zazwyczaj Trochowski, Anichebe) S - wsparcie
1 napastnik (WN, teraz z powodu formy strzeleckiej Nianga, Fierro) WN - Atak
4-2-3-1
2 środkowych pomocników (POP, WR (zazwyczaj Rodwell, Barkley)) POP - Obrona, WR - wsparcie
1 Ofensywny pomocnik (K10 (Cahill)) K10 - Atak
2 skrzydłowych (Trochowski, Anichebe) S - Wsparcie
1 napastnik (Cofnięty napastnik Fierro) CN - atak
Myślę teraz nad taktyką z 2 napastnikami, ale jaką.. nie krzywdząc reszty ?
Najnowsze posty