Nie nie nie. Błąd jest w rozmowach motywacyjnych to raz. Rób tak jak napisał buczek. Zrozum też, że normalnym jest to, iż zespół czasem będzie nie w formie. Czy w realnej piłce też tak jest, że każdy wygrywa wszystko co się da? Zespół potrafi zaskoczyć na początku sezonu i wygrać np. 10 kolejnych spotkań (czy nawet więcej), lecz potem może mieć słabszy okres, zaliczyć dołek i dajmy na to na 5 meczy nie wygra ani jednego. To normalne. Na pewno da się to zniwelować. Sam, od kiedy gram w FMa mam ten problem. I nie ważne jaka byłaby to taktyka, piłkarze to i tak w końcu przyjdzie kryzys, po prostu to wiem, bo nierealnym jest by zawodnicy grali na tym samym fantastycznym poziomie przez cały sezon (dochodzi przemęczenie, walka na kilku frontach). Myślę, że jeżeli masz szeroką kadrę powinieneś spróbować rotacji piłkarzy, nawet gdy są oni słabsi od tych z pierwszego składu. Nie powinno zaszkodzić jak od czasu do czasu wymienisz środek pola i skrzydła, a nawet napad. Nie radziłbym za to dotykać obrony (nie tyczy się bocznych obrońców). Para stoperów musi być ze sobą bardzo zgrana. Czasem to nie oni zawinią bramkę tylko po prostu środek pola. No ale wina zawsze leci na naszych stoperów. Także nie przesadzaj z tymi rozmowami motywacyjnymi. Nie mieszaj po prostu za dużo. Możesz także zwołać zebranie z zespołem i powiedzieć piłkarzom co myślisz na temat ich gry. To też powinno pomóc.
Najnowsze posty