Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Marimba84 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2012 18:07    #1361     Football Manager - Ogólna dyskusja - taktyka - FM 13
Mam nadzieję, że ta taktyka zadziała też w Castilli xd

PsychosocialPL Partyzant

08.11.2012 18:00    #1362     Football Manager - Ogólna dyskusja - taktyka - FM 13
najlepsza taktyka to 4 obrońców, 3 środkowych pomocników w tym jeden rozgrywający, jeden długodystansowiec i jeden odbierający piłkę, 2 schodzących napastników na skrzydła i lis pola karnego; styl płynny + krótkie podania + intensywny pressing + reszta domyślnie, wysunięta obrona + domyślnie szerokość i szybkość + brak kontrataków i pułapki ofsajdowe. Gram nią teraz Realem i mam 11/12 meczów w lidze wygranych, a w całym sezonie przegrałem tylko 3 (z Barcą w lidze i 1 w SPH oraz Olympiacos w LM)

Puchacz293 Partyzant

08.11.2012 15:29    #1363     Football Manager - Ogólna dyskusja - taktyka - FM 13
Mogłby ktoś rzuić linkiem do dobrej taktyki 4-4-2 z dwoma OP do FM 13?

Bardzo prszę bo gram malagą i nigdy nie gralem na taktykach z neta i mi dobrze szło, ale na tym sliniku nie daje rady.
Wielkie dzieki z góry.

Turcio Partyzant

08.11.2012 15:13    #1364     Football Manager - Ogólna dyskusja - Taktyka FM2012
Witam, gram pierwszy sezon zespołem Aston Villa i mam problem dotyczący taktyki w tym klubie :( Mógłby ktoś zaproponować taktykę z akademi taktycznej?? Byłbym bardzo wdzięczny, bo po pierwszych 6 meczach nie wygrałem żadnego i zaczynam się już trochę martwić... :) Może jest ktoś kto też zaczynał tym klubem i byłby chętny podzieleniem się ze mną cennymi radami :)

Nie pozbyłem się z niego nikogo, za to zakupiłem Dariusz Dudka, Artur Boruc, Andryi Shevchenko, Jose Bosingwa, Ola Toivonen, Josip Llicic, Radosław Majewski oraz Arkadiusz Milik.

Macias Partyzant

08.11.2012 14:58    #1365     Sufler - Porady do gry - FM 13 i jego dziwne działanie...
soczo1: A jak sprawdzić, czy to są sparingi na obozie? Nigdzie takiej wzmianki nie widziałem? Poza tym obóz za 4 dni przed ligą?

Rumcais: Nawet nie wiem jak miałbym to zrobić. :) Po prostu powiedzmy wydam jakieś polecenie, gra przeładuje założenia taktyczne i mecz trwa dalej, ale "taktyka" już szara i nic do końca meczu zrobić nie mogę...

sCan Partyzant

http://scan.(...)yka.html

link do taktyki: http://www.fm-ba(...);id=6687

Co prawda jeden napastnik, ale polecam chociaż wypróbować. Napewno nie będziesz zawiedziony.. :)

mauerVEB Partyzant

Witam , mam prośbe czy kto mógł by mi dać taktyke do anderlechta , otóż potrzebuje taktyki na dwóch napastników z dobra grą ofensywną i solidna gra defensywna bez luk w obronie , mogłby ktos mi dać link do takiej taktyki lub opisać. z góry dzieki (FM 12)

Sadix Partyzant

06.11.2012 23:57    #1368     Football Manager - Świat taktyki - Cristiano Ronaldo
@Kleyo. Podzielisz się może swoją taktyką bo chętnie bym ją sprawdził, sam gram podobnie tylko, że cała środkowa pomoc jest przesunięta o jedną linię do przodu.

Sadix Partyzant

06.11.2012 23:43    #1369     Football Manager - Świat taktyki - Cristiano Ronaldo
@Kleyo. Podzielisz się może swoją taktyką bo chętnie bym ją sprawdził, sam gram podobnie tylko, że cała środkowa pomoc jest przesunięta o jedną linię do przodu.

Edit: Ronaldo jako napastnik strzela około 1 jedną bramkę na mecz.

PsychosocialPL Partyzant

"-"
1. Beznadziejny trening(paski rules)
2. Silnik meczowy jest fatalny, gram Realem(co prawda wygrywam), ale różnicy umiejętności moich i np. Granady nie widać, mecze są wyrównane.
3. Całkowita losowość wyników.
4. Nie widać na wierzchu czy zawodnik poprawił atrybut, tylko trzeba się zagłębiać w profilu.
5. Nudne mecze(dawniej tym się ekscytowało, teraz mnie to nie rusza, ale to chyba przez słaby silnik)
6. Trochę nierealne statystyki(po 4 meczach aż 5 zawodników ma powyżej 6 goli)
7. Ciągłe crash dumps.
8. Dziwne, że to jeszcze nie padło - ciągle jest ktoś niezadowolony po rozmowie motywacyjnej.
9. Taktyka, która powodowała, że wygrywałem wszystko teraz zawodzi.

"+"
1. Całkiem fajny i przejrzysty interfejs.
2. Obietnice zarządu i spotkania.

OFFTOP : Czy Wam też tak słabo idzie ?(nie chodzi o wyniki, tylko o styl gry zespołu)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution